Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość 35--latka
Nie robię z siebie bohaterki tylko jak to sobie wyobrażasz byc ojcem przez całe życie i spędzać czas z dzieckiem dwa razy w miesiącu , bo odległość do nich nie pozwalałaby na więcej . Zrozumcie , że nie zawsze wszystko da się tak poukładać , bo to jest życie i trzeba realnie myśleć i trzeba za coś żyć i gdzie mieszkać i nie można powiedzieć wszystko będzie dobrze a później co . Mamy takie czasy jakie mamy

Gość czarna_porzeczka...
Ja staram się realnie myśleć i nie pakować się w jakieś dziwne związki ;-) 35 latako - Teraz masz nauczkę, żeby żyć swoim zyciem i skupić się na swojej rodzinie, a nie spotykać się ukradkiem z kochankiem...

Gość 35--latka
Nie chodzi o żonę ale co będę tłumaczyć . Ja nie zastanawiam się teraz nad tym czy mam być z nim czy nie tylko jak dalej zyć i poradzić sobie z tym co dzieje się w mojej głowie

Gość ojdana35
Mamy takie czasy jakie mamy oj czasy dla kochanek i kochanków są cudowne,mozna zdradzać bezkarnie tłumacząc się ''czasami'' zrozum ,to co robisz jest zwykłym tchórzostwem,oszukiwaniem siebie. to w koncu on chce odejsc od zony czy nie?bo sie pogubiłam

Gość jnbb
Na pewno pomaga zapelnienie sobie kazdej wolnej chwili, wtedy nie ma czasu na myslenie

Gość czarna_porzeczka...
jnbk - Np. iść na siłownię? ;-)

Gość 35--latka
czarna porzeczko mam nauczkę , że trzeba brać życie jakim jest a nie oglądać się za szczęściem , bo nie każdemu ono pisane . I zgodzę się , że to nauczka a człowiek uczy się całe życie . Co się już stało to nie trzeba nad tym biadolić tylko żyć dalej a mnie jest teraz bardzo ciężko

Gość czarna_porzeczka...
Tylko proponuję typowo damską, żeby już nic nas nie kusiło :-D

Gość czarna_porzeczka...
35 latako - Czyli według twojej teorii powinnam już dawno zdradzić męża, bo życie trzeba brać garściami? A potencjalnych kochanków nie brakuje....

Gość jnbb
Tez. I 2 godziny z glowy :)

Gość czarna_porzeczka...
A czy szczęściem nie jest RODZINA? SZCZĘŚLIWA? BEZ OSZUSTW?

Gość 35--latka
czas mogę zapełniać ale o kuszeniu to nie ma mowy , to co się stało to nauczka na całe życie , a tak poza tym to nie jeden raz odrzucałam zaloty a to co się wydarzyło to nie jest takie zwyczajne romansowanie

Gość ojdana35
A czy szczęściem nie jest RODZINA? SZCZĘŚLIWA? BEZ OSZUSTW? nie zrozumiesz 35 latki,bo cieszysz się tym co masz,nie tęsknisz za miłością sprzed nastu lat:P zrozum ona musi być nieszczęsliwa w IMIĘ MIŁOŚCI! ty jestes bez uczuć wyższych wiec jestes spełniona bedąc zoną zwykłego uczciwego faceta :P;)

Gość 35--latka
gdybym właśnie miała takie myślenie , że życie trzeba brać garściami to na nic bym się nie oglądała tylko myślała wyłącznie o sobie

Gość czarna_porzeczka...
ojdana - Cieszę się tym co mam, to prawda, ale zdarza się, że tęsknię za tym, co minęło ;-) Taka już nasza natura :-p

Gość czarna_porzeczka...
ojdana - Co ma znaczyć: jesteś bez uczuć wyższych? Cóż to za ironia? :-p

Gość 35--latka
Dużo bym dała żeby mieć szczęście w małżeństwie tylko do tanga trzeba dwojga ale trzeba cieszyć się tym co sie ma i tak muszę myśleć , bo inaczej to zwariuje

Gość czarna-porzeczka.
Jak ma być szczęście w małżeństwie, jak w kryzysie masz kochanka?

Gość czarna-porzeczka.
35 latako - Czy on zadeklarował się, że może odejść od rodziny "w imię miłości"?

Gość 35--latka
A myslisz , że jeden kryzys przetrwałam ale walczyć samemu jest bardzo ciężko i może to było takie zmęczenie organizmu

Gość czarna-porzeczka.
Ucieczka w romans nie rozwiąże problemów małżeńskich, a wręcz je pogłębi, bo zupełnie oddalamy się od współmałżonka..... Takie jest moje zdanie, ale może się mylę ;-)

Gość 35--latka
tak zadeklarował ale decyzje podjęliśmy już , wiec nie ma się teraz nad czym zastanawiać

Gość czarna-porzeczka.
Pogadaj z mężem - tak szczerze powiedz co Cię boli.... Macie dzieci?

Gość 35--latka
I zgadzam się że ucieczka w romans niczego nie załatwi ale jeden plus jest taki , że mąż przejrzał na oczy i nie chce mnie stracić chociaż wie o zdradzie , bo wie ile błędów popełnił ale wcześniej nic do niego nie docierało , uważał , że wszystko jest ok i żadne argumenty nie docierały

Gość 35--latka
Mamy dziecko i wiem , że teraz ode mnie zależy tylko jak będzie , bo mój mąż chyba już wie , że źle robił

Ucieczka w romans nie rozwiąże problemów małżeńskich, a wręcz je pogłębi, bo zupełnie oddalamy się od współmałżonka..... Takie jest moje zdanie, ale może się mylę takie jest zdanie calej rzeczy psychologow i terapeutow, myslisz, ze sie myla? :-)

Gość 35--lat
ZS nudzisz się , spadaj bo zaśmiecasz tylko temat , nawet nie czytam co piszesz uwierz i spadaj

Gość 35--lat
A nie świat jest dziwny tylko ty

Gość ci najfajniejsi chc abyc dla
kazdy jest szczęsciem dla poartera , swojego wybranka ja tę zod kilkunastu lat z kimś jakże waznym :)) baa najwazniejszym i to jest to