Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Oceniłabym Ciebie, jak bym nzwała głupią( oj mało brakuje, wybacz) A ja stwierdziłam fakty, po Twoich postach. Dojrzała emocjonlanie osoba, nie wdaje sie w romans, bo wie ,ze; - krzywidzi siebie - krzywdzi innych - kałmie, oszukuje - brak jej miłosci włsnej, co za tym idzie nie szanuje siebie. - brak emaptii etc. mam wyliczac dalej? A Ty , to włsnie robisz, wiec w czym Cie uraziłam, oceniłam ?

Gość Zdarza mi się....
"Oceniłabym Ciebie, jak bym nzwała głupią" - oświecę Cię, pisząc że masz wyższą inteligencję od kogoś, jednoznacznie tego kogoś oceniasz na niższą. To ocena jak nic ...

Gość Zdarza mi się....
kulka szczęścia i w jakim celu te argumenty? Czy ja pytałam czy jestem emocjonalnie dojrzała? Nie przypominam sobie... Moheruj pod kościołem. Ja wiem jaka jestem, nie potrzeba mi tego pisać...

I to gubii ludzi, takich jak Ty za duzo teorii( nie wiedziłam, zeby mnie zrozumiec, musisz czytac słownik:P) a za mało parkatyki. Czyli udajesz, ze duzo wiesz a mało czujesz i masz bardzo mała samoswiadomosc włsnego postepowania. Teraz naprawdę łacze się z Toba w bólu, małej samoswiadomosci.... Czyli po Twojemu wpólczuje Ci..

Gość ciab , nie rozumiem cie
Dojrzała emocjonlanie osoba, nie wdaje sie w romans, bo wie ,ze; - krzywidzi siebie siebie? w jaki sposob? - krzywdzi innych kogo "innych" - kałmie, oszukuje tak?przynajmniej nie oszukuje siebie i potencjalnego kochanka[ich wybor , czy tylko sex , czy i zobowiazania] - brak jej miłosci włsnej, co za tym idzie nie szanuje siebie. brak jej milosci, lub czegos innego w zwiazku. nie szanuje siebie? po czym ten wniosek? przeciez nie idzie do "burdelu" co noc i nie zamawia za kazdym razem innego faceta. - brak emaptii etc. brak empatii? do czego ?

Gość Zdarza mi się....
kulka szczęścia - tak przy tobie muszę czytać słownik, bo inaczej bym uwierzyła w te nowe znaczenie słów, których nie znasz. A tak się upewniam, że pozostało bez zmian. Czyli tylko nie potrafisz używać słów, nie znasz ich znaczenia. Mimo takiej inteligencji PONAD

Gość Zdarza mi się....
ciab , nie rozumiem cie - trafne, ale nie ma się co łudzić, że zrozumie. ona nawet nie znaczenia słów podstawowych.

jestem ciekawa czy Ty zdarza sie zrumiałas, bo cos czuję, ze nic a nic... Nie rozumiem, poczytaj co to epmpatia albo popros zdrza sie, ona poszuka w słowniku: bardzo to lubii:)

kulka szczęścia zastanow sie czasami co piszesz prosze

kulka ty tez wiesz , ze jestes po prostu chamska .i co z tym zrobilas/isz?

Gość Zdarza mi się....
ciab , nie rozumiem cie kulka szczęścia zastanow sie czasami co piszesz prosze" Nie zastanowi, bo nie ma pojęcia co pisze. Wychodzi z założenia, że to bez znaczenia, byle coś pisać.

Gość Zdarza mi się....
ciab , nie rozumiem cie kulka ty tez wiesz , ze jestes po prostu chamska .i co z tym zrobilas/isz?" Dobre... :D

to , ze masz zajrzec do słownika? Nie wiedziłam, ze tak proste słowa są nie zrozumiłe? Nie wiem ,czego mozna nie zroumiec w empatii? A za literówki przepraszam ,mój defekt:)

Wychodzi z założenia, że to bez znaczenia, byle coś pisać. niestety dokladnie tak jest moim skromnym zdaniem , w takich tematach powinny zajmowac glos osoby bezstronne[wiele nie jest] albo "doswiadczone"

kulka szczęścia wlasnie ty nie masz argumentow przynajmniej ich nie przedstawiasz

Gość #kachha#
Zdarza mi sie...jak narazie to ty piszesz byle pisac . Takie pierdolamento. Nie wczuwaj sie tak bo przegapisz smsa 60tego i maz przeczyta.

bravo aha , juz wiem , ze mam doczynienia z 15-18latką

Gość Zdarza mi się....
Ziewam jak czytam te posty. Chyba włączę sobie Radio Maryja, ten sam klimat.

A Tobie nie musze ich przedsatawiac, bo , Ciebie sie one nie dotyczą. a skąd taki wniosek?

Gość Zdarza mi się....
ciab , nie rozumiem cie A Tobie nie musze ich przedsatawiac, bo , Ciebie sie one nie dotyczą. a skąd taki wniosek?" Nie zrozumie, choćby nie wiem co. Ja już się poddałam, niech sobie pisze swoje moherstwa skoro ma taką potrzebę. Czytać tego nie musimy.

Gość Zdarza mi się....
Tak jak nigdy nie słuchałam Radia Maryja, tak i tych mądrości nie muszę.

kulka gubisz sie juz

Gość #kachha#
Co ty masz z tymi moherami?mama byla moherem czy jak?

jasne, zdarza sie, jak się nie ma co napisac, to zawsze mozna poziewac i dotlenic mózg, moze zacznie pracowac:D Koncze polemike z Paniami:D, bo stała się naprawde, nie tresciwa:D Moze cos jutro ciekweszego opwie nam zdrza sie, jak kto kochanek wzycha i ją kocha( smieszne).. jak mnie cos zaciekawi , chetnie wezme udziałw dyskusji. Pozdrawiam ciepło :D