Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinesssska

dobrze mu odpisalam????

Polecane posty

Gość gimnazjum
3 godz. to sporo czasu i jakoś nie wydaje mi się, że on rozkminia tą sytuację, pewnie robi coś innego

Gość pinesssska
No nie wiem czy niesmialy...mysle ze nie, jest dosyc bardzo przystojny, wiec mysle, ze jest pewny siebie dziad!

Gość i dobrze bardzo dobrze :)
o jakiś debil się wysilał minute żeby wkleić jakieś gówno, a nie wie że przesunięcie strony w dół zajmuje nam 1 sekundkę buahahaha

o jakiś debil się wysilał minute żeby wkleić jakieś gówno, a nie wie że przesunięcie strony w dół zajmuje nam 1 sekundkę buahahaha

Gość gimnazjum
3 godz. to sporo czasu i jakoś nie wydaje mi się, że on rozkminia tą sytuację, pewnie robi coś innego

Gość pinesssska
No nie wiem czy niesmialy...mysle ze nie, jest dosyc bardzo przystojny, wiec mysle, ze jest pewny siebie dziad! Czy to jak mu odpisalam, swiadczy ze mu wypomniam, ze nie zadzwonil?????chyba sam wie ze mial zadzwonic, wiec skoro tego nie zrobil to ja dzis moge miec inne plany!gdybym napisala, ze tak mozemy sie spotkac, wtedy by wyszlo, ze czekam na jego telefon

Gość gimnazjum
" wtedy by wyszlo, ze czekam na jego telefon" no, ale przecież tak się właśnie umówiliście, że Ty będziesz czekać

technicznie ok, ale poniewaz to byl wasz 1 sms, to tylko silny facet bedzie szedl dalej. inny potraktuje to jako kosz i pewnie nawet nie powie ci czesc...

Gość nonkaaa
Zrobiłaś bardzo dobrze, lepiej go potrzymać trochę na dystans niż odrazu pokazać że Ci zależy i chcesz się spotkać mimo że on się źle zachował....i nie zastanawiaj się czy on się jeszcze odezwie, odezwie się jeśli mu się podobasz to na 100% popieram laskę która pisała że niezabardzo z tym pisaniem że czekałaś ale ogólnie dobrze rozegrane :) Takie kobiety są najlepsze a nie takie podkładające się laski :D mam nadzieję że się fajnie rozwinie wasza znajomość :D

Gość łoooo matko boska
" wtedy by wyszlo, ze czekam na jego telefon" no, ale przecież tak się właśnie umówiliście, że Ty będziesz czekać czekała 3 dni...nie uważasz, że to przegięcie? Wcześniej jakoś potrafił regularnie z nią pisywać. Tymczasem na potwierdzenie ewentualnego spotkania czekała 72 godziny. Na prawdę tak trudno umówić się jak cywilizowani ludzie kilkanaście godzin przed? co ona miała sobie pomyśleć? Może miała po 2-óch dniach zadzwonić z zapytanie "co tam z naszym kinem"?

Gość gimnazjum
jakieś mam dziwne wrażenie, że tobie chodzi tylko o to, że nie wykonał telefonu, tylko wysłał esa, sorki, ale to śmieszne i to On ma prawo czuć się urażony bo przecież miałaś czekać na wiadomość ( niekoniecznie rozmowę telefoniczną)

Gość nonkaaa
zbereznik nie zgadzam się z Tobą, z doświadczenia wiem że faceci się tak łatwo nie poddają i nie odbierają takich sytuacji jako kosz chyba że są zakompleksieni a od takich trzeba się trzymać z daleka Analizowanie to raczej damska przypadłość on nie będzie sobie dorabiał do tego historii Autorko jakby nie pisał możesz go zaczepić jakoś niewinnie jakby nigdy nic, jakby peniał to to go zachęci do dalszego działania :D

Gość dam CI radę
zacznij dbac o siebie, myj się, depiluj, rób pilingi, smaruj balsamami, czesz się i maluj. Wtedy nie będziesz miała problemu, aby wygramolić się z domu w ciągu trzech godzin!!!!!! Efekt jest taki,że przez zapuszczenie i niedbanie o siebie zamiast iść na randkę, siedzisz w domu i jesz chipsy. I znów się pogrążasz!!!!! zadbaj o siebie, bo bedzie coraz gorzej.

Gość łoooo matko boska
gimnazjum jakieś mam dziwne wrażenie, że tobie chodzi tylko o to, że nie wykonał telefonu, tylko wysłał esa, sorki, ale to śmieszne i to On ma prawo czuć się urażony bo przecież miałaś czekać na wiadomość ( niekoniecznie rozmowę telefoniczną) A ty umiesz czytać? Nie chodziło jej o formę tylko o odpowiedni czas :/ nie na godzinę czy 3 przed spotkaniem tylko przynajmniej na dzień przed by móc się przygotować...

Gość łoooo matko boska
dam CI radę zacznij dbac o siebie, myj się, depiluj, rób pilingi, smaruj balsamami, czesz się i maluj. Wtedy nie będziesz miała problemu, aby wygramolić się z domu w ciągu trzech godzin!!!!!! Efekt jest taki,że przez zapuszczenie i niedbanie o siebie zamiast iść na randkę, siedzisz w domu i jesz chipsy. I znów się pogrążasz!!!!! zadbaj o siebie, bo bedzie coraz gorzej. :D:D:D:D padłam!!! O kurwa, jaki psycholog :D:D:D

roznie z tym jest. zwykle dlatego wlasnie przyjaciel nie zostaje chlopakiem kobiety. ona po prostu boi sie zepsuc przyjazni. ze po nieudanym zwiazku zrobi sie wrogiem... tak mi sie wydaje...

Gość jedno jest pewne
na pewno nie siedzi i nie mysli co ty teraz robisz :)

Gość dam CI radę
łooo matko boska -> :)

Gość pinesssska
Nie on powiedzial konkretnie, ze zadzwoni to omowimy szczegoly.Nawet ja mowilam to wyslij smsa a on powiedzial, ze zadzwoni. Jemu na poczatku zalezalo bardzo, ale jak ja zaczelam pokazywac, ze tez mi zalezy i ze mi sie podoba to on zrobil trzy kroki w tyl i zaczal wlasnie takie olewcze traktowanie, gdzie kiedys odzywal sie kilka razy dziennie a teraz nie odzywa sie po kilka dni. Wiec ja zrobie 10 krokow do tylu i jak mu zalezy to niech zacznie zachowywac sie jak facet i traktowac mnie jak kobiete, bo my lubimy jak facet sie stara!A nie pisze mi 3 godziny przed spotkaniem, czy spotkamy sie wieczorem!:o

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
to mi kurva niedawno kolega ( z którym miałam się spotkać 1wszy raz !) napisał "no to co może za godzinę spacer " buhahahahaha :D myślałam że zejdę na zawał :D

Gość jedno jest pewne
Czasy sie lekko zmieniły ;d Zgrywanie niedostepnej grozi szybkim kopem w dupe.

Gość jedno jest pewne
No tak, godzina to za malo zeby doprowadzic sie do uzywalnosci :D

Gość pinesssska
A do tego wyzej, juz 3 dni temu zaczelam przygotowywac sie do spotkania, jestem czysta, wydepilowana, pachnaca, bylam nawet u fryzjera i na solarium. Nie chodzi o to, ze ja nie jestem gotowa i mu odmowilam, chodzi o pokazanie mu, ze nie jestem jego pieskiem na kiwniecie palcem i niech mysli nie mysli, ze moj swiat toczy sie w okol niego i telefonu od niego.Taki mial byc przekaz. Nie wiem czy jeszcze sie odezwie, ja napewno nie odezwe sie pierwsza.

Gość łoooo matko boska
jedno jest pewne Czasy sie lekko zmieniły ;d Zgrywanie niedostepnej grozi szybkim kopem w d**e. Chyba wręcz przeciwnie - kiedyś to dopiero były podchody ... No tak, godzina to za malo zeby doprowadzic sie do uzywalnosci A żebyś wiedział...

Gość jedno jest pewne
Aaaaaaaa 3 dni sie szykowalas , dobrze ze sie na basen nie umówiliście przygotowania szybko by splyneły hhahaha

Gość łoooo matko boska
pinessska nie przejmowałabym się tymi zgryźliwościami ze strony co poniektórych - oni po prostu nie wiedzą w czym rzecz

Gość Kłoliberek
Dziewczyno bardzo dobrze zrobiłaś, trzeba trochę utemperować lalusia żeby nie myślał, że jak tylko wyśle ci smsa to ty na klęczkach do niego przybędziesz. Jak spuści trochę z tonu i zacznie szanować dziewczyny to kto wie, może coś z niego będzie