Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinesssska

dobrze mu odpisalam????

Polecane posty

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
no i co tam kochani mili z tymi piętami ?:D

Gość stttefek
"Wychodze z zalozenia, ze jezeli facetowi zalezy to chocby skaly sraly a mury pekaly odezwie sie i bedzie szukac kontaktu." prawie się nie znacie, a mu ma zależeć??? dobre! napisał kulturalnie SMS, a tu księżniczka fochy stroi. mógł byc przeciez zajęty! faceci to nie baby, co siedza godzinami z komórka w dłoni i nie mają nic lepszego do roboty. ja na jego miejscu olałbym hrabianke i rozejrzał sie za normalna dziewczyną. spędziłas wieczór na forum jedząc chipsy. ale mu "pokazałaś"! :))

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
"ja o siebie dbam. Mam zawsze wyszorowane pięty, umyte uszy, smaruje się balsamem co drugi dzień, włosy myje codziennie, zęby trzy razy dziennie, paznokci nie obgryzam robie sobie manicure i pedicure raz na tydzień (sam) i jak ide na randkę, to nie muszę się kasierować 3 godziny, tylko biorę prysznic (całęgo ciała) suszę i układam włosy i już. 30 minut. Zakładam że kobiecie moze się zejść dłuzej ze względu na położenie tapety." ja też tak robię tylko zęby myję po każdym posiłku :) taka mała różnica między nami i zawsze robię to w piątki więc jak randka jest w czwartek tzn że co ? nie dbam o siebie ?:D

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
a w ogóle to przeyebana jest faza "kręcenia " z płcią przeciwną, głupie podchody , kto pierwszy zagada, udawanie że nie zależy , wkurvia mnie to :classic_cool:

Gość pinesssska
3 dni nie mial czasu napisac glupiego smsa?Nie uwierze w takie wytlumaczenie, albo nie mial ochoty pisac albo tez w cos pogrywa.Troche sie juz znamy i to on nalegal na spotkanie, wiec jesli mu zalezy to sie odezwie, a jesli tak sie nie stanie to przeciez nie koniec swiata. On niech sobie znajdzie nie hrabinke a ja sobie znajde normalnego faceta, ktory wie jak traktowac kobiety. A co do tych piet, to glupie pytanie jak dla mnie. Ja zawsze staram sie dbac o siebie od stop do glow. I na rande nie poszlabym z niezrobionymi pietami. I nie dlatego, ze zakladam ze bedzie seks, ale lubie czuc sie w pelni dopracowana, wtedy nabieram wiekszej pewnosci siebie.

Gość pinesssska
Tez mnie to wkurwia. Kiedys zycie kobiet bylo latwiejsze, to facet adorowal kobiete a teraz im sie zupelnie w dupach poprzewracalo.

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
"A co do tych piet, to glupie pytanie jak dla mnie. Ja zawsze staram sie dbac o siebie od stop do glow. I na rande nie poszlabym z niezrobionymi pietami. I nie dlatego, ze zakladam ze bedzie seks, ale lubie czuc sie w pelni dopracowana, wtedy nabieram wiekszej pewnosci siebie." Otóż to !

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
ja już tez mam dosyć, nie odzywa się 4 dni a potem , że nic nowego u niego nie słychać to i nie ma co pisać , pfffff , jakaś gra w kotka i myszkę. A pisze, że mu zależy bla bla . A chooja w zęby :classic_cool:

Gość szalonawrona
haha dobre:)

Gość szalonawrona
ogladacie ten film?

Gość pinesssska
Jaki film?

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
Ja to bym chciala mieć tę "fazę" już za sobą żeby nie urządzać tych dziecinnych rozgrywek a kiedyś moja sis kręciła z jednym i mu po kilka godz nie odpisywała i olewala a potem byli razem i już normalnie pisali, on do niej "podobało mi się, że byłaś taka niedostępna" :D:D coś w tym jest, co nie ? a ten mi teraz nie odpisuje na esemech a na gg siedzi, oj nie ładnie

Gość h.264
To że jest dostepny nie znaczy ze siedzi na gg

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
siedzi siedzi, ma włączone tzn czeka aż ktoś do niego napisze :classic_cool:

Gość h.264
To znaczy ze ma wlaczony komputer i moze robi coś innego .

Gość szalonawrona
film co linka wysłałam wam...

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
ale sam fakt, że nie odpisal na esemesa a na kompie to ma czas siedzieć :classic_cool: takie to właśnie kręcenie. jak bym była z nim w związku to bym napisala do niego na gg a tak się trzeba powstrzymywać :D:D:D

Gość szalonawrona
piczka a ty mowilas ze jeste w zwiazku...

Gość pinesssska
Widzialam juz ten film:)

Gość h.264
Może to jego brat , siostra, matka, ciotka włączyła komputer, a ma ustawione wlaczanie gg przy starcie i nie ma hasla. I co wtedy ? :D

Gość h.264
Jeździ do niej 100km ! to musi kochać :P

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
mówilam , że jestem w trakcie kręcenia i też jestem na "każde zawołanie" bo jestem bezrobotna i równiez ze wsi jak Ty. Wątpie aby o tej porze jego mama czaia się na jego komputer :D no ale coż , nie chce odpisać to nie . Może coś nieodpowiedniego napisałam, jak to i przy kręceniu bywa. Z innym jak pisałam to kurde co bym nie napisała to go uraziłam czymś , jakiś przewrażliwiony (to własnie ten co mi godz dawał na przygotownie się ) :classic_cool:

Gość h.264
Kręcenie to odpowiednie słowo - obie strony cały czas coś kręcą ahhahahhaha :):):)

Gość szalonawrona
ja jestem 5 lat w zwiazku:) zareczylismy sie. ale i tak bywa ciezko

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
ah ja myślałam, że kręcisz z tym swoim bo i o to temat się rozbijał. To co robisz na codzień ? szukasz pracy ? daleko masz do miasta ? fakt, kręcenie to idealne słowo :D:D

Gość h.264
Wrona chwalisz sie czy żalisz ?

Gość szalonawrona
pisze teraz prace licencjacka. 2o km od małego miasta. ale chyba rzuce to i wyjade do siostry do wawy szukac pracy

Gość szalonawrona
h.2 cos tam. i to i to:P

Gość pinesssska
PICZKA ten twoj co nie odpisuje spod jakiego jest znaku zodiaku???

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
jak bym miała do kogo to już dupa w troki i jadę , jedź jedź odchamisz się trochę , nie będziesz już na kiwnięcie palcem , teraz to Ty będziesz rozdawać karty :classic_cool: