Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinesssska

dobrze mu odpisalam????

Polecane posty

Gość pinesssska
widze, ze kto tu ma wsiek macicy:o zbreznik nie chodzi mi o ogarniecie sie, ale takim postepowaniem jak chlopak pisze 3 godziny przed spotkaniem, gdzie umowilismy sie ze mial zadzwonic by omowic szczegoly, daje mi do zrozumienia, ze mnie olewa!Powinien zadzwonic najpozniej wczoraj!Ja juz od rana bylam przygotowana, ze jak dzis sie odezwie to go splawie, bo to niekulturalne!Ja chce zeby facet o mnie zabiegal, a nie zgrywal Boga!

Gość łoooo matko boska
No kurwa :D No co Wy? Czytać nie umiecie? To jest kwestia max godzinki! No jak Wam to wytłumaczyć...to jest jak z rezerwacją stolika :D No nie wiem jak tego można nie zrozumieć...To nie jest wyjście z kumplem na piwo, tylko randka do cholery :D

Gość łoooo matko boska
No kurwa :D No co Wy? Czytać nie umiecie? To jest kwestia max godzinki! No jak Wam to wytłumaczyć...to jest jak z rezerwacją stolika :D No nie wiem jak tego można nie zrozumieć...To nie jest wyjście z kumplem na piwo, tylko randka do cholery :D

Gość pinesssska
To, ze jest przystojny nie oznacza, ze rzuce wszystko i polece na spotkanie z nim. Niech nie mysli, ze jestem jakas desperatka, zalezy mi na nim, ale on musi wykazac troche wiecej inicjatywy, inaczej bede go traktowac olewczo tak jak on mnie ostatnimi czasy.

Gość jedno jest pewne
Facet stawia sprawe prosto : idziesz albo nie. Dorabianie ideologi o piesku i temperowaniu nie ma wiekszego sensu. Przynajmniej z meskiego punktu widzenia.

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
ten co mi napisał o tym że za godzinę to kurdę się jeszcze obraził na mnie, że nie chcę się spotkać :D ja muszę wiedzieć conajmniej 2 godz. zawsze jestem ogolona, wiec nie o to tu chodzi np. jak nigdzie nie mam zamiaru wyjśc to myję włosy i same schną a wtedy wiadomo nie wyglądają wyjściowo i aby wyjść trzeba je wysuszyć makijaż, fryzura, ubranie się, prysznic, coś zjeść umyć zęby to nie jest takie hop siup facet tylko wskoczy pod prysznic ubierze się , psiknie i juz gotowy na podbój :classic_cool:

Gość łoooo matko boska

Gość łoooo matko boska
PICZKa... no dokładnie, własnie tak jest! Najpierw dajecie na godzinę na przygotowanie się wizualne, a póxniej żalicie się kumplom że choojowo wyglądała...

Gość jedno jest pewne
Ooooo maj gaat a sprawdzacie pogode przed wyjsciem ? Nie daj boze deszcz spadnie

no to pytam ile czasu chcecie. 2, 3, 5, 10 godz??? toz bez przesady. jak idziemy wieczorem od rana nie bedziesz sie malowac... ;)

Gość bluesowa dziewczyna ..
pineska lubie cie:) takie dziewczyny jak ty to ja bardzo sobie cenie! tak trzymaj, zobaczysz niedlugo pewnie sam sie odezwie i bedzie probowal nawiazac kontakt :)

Gość p. anna karenina ;
Kochana, bardzo dobrze że nie latasz za nim. jak go na początku nie przyzwyczaisz do tego, to może coś z tego będzie ;)

Gość łoooo matko boska
Wiecie co? Wy tego nie zrozumiecie, dlatego wciąż jesteście sami :D

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
Jak mi ktoś daje godzinę to od razu mówię że NIE choćby to był sam Ronaldo to nie , bo nie lubię czuc presji czasu.

ja tam dzwonie rano ale nie dlatego ze musisz sie dlugo malowac, tylko zebys pamietala ze idziesz ze mna a nie z kims innym... ;)

Gość jedno jest pewne
Padlo konkretne pytanie o ilosc czasu , odpowiedzi brak.

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
2 godz przed to jeszcze ujdzie choc i tak bym latała po chałupie jak oszalała żeby się wyrobić nie ma to jak na spokojnie się przygotować, 3 godz w miarę a 5 to juz cudownie 😘 :D

Gość mówiąc konkretnie
Jeśli dzień wcześniej wiem, że mam randkę o 20, to przygotowania są od 16 :P A wiedzieć muszę wcześniej, żeby sobie odpowiednio zaplanować dzień i mieć trochę czasu. A nie, że sms od szanownego pana prince charming zastanie mnie np. na zakupach, objuczoną, złą, zmęczoną i do tego ze świadomością, że jak wrócę do domu, to zostanie godzina na względne ogarnięcie się.

Gość łoooo matko boska
zbereznik ja tam dzwonie rano ale nie dlatego ze musisz sie dlugo malowac, tylko zebys pamietala ze idziesz ze mna a nie z kims innym... ;) prawidłowo ;)

Gość jedno jest pewne
A co z deszczem :D

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
a co do pogody to nie jest to chyba jakis problem . mojego starannego makijażu nie zniszczy nawet płacz ! :classic_cool:

Gość łoooo matko boska
jedno jest pewne A co z deszczem No domyśl się...parasol?

Gość jedno jest pewne
Ale takim niespodziewanym ;p

Gość dam CI radę
HA !!!!!!!!!!!!!!!!! mówiłem? Dbać o siebie dziewczyny, to nie bedzie takich żali potem.

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
poza tym randka w deszczu ? prawdziwy GEJtelmen nie pozwoli aby jego dama była mokra :D przynajmniej nie na wierzchu :D :classic_cool:

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
oooo jestem pod pochwą :classic_cool: jak to dbać o siebie do chooja wafla ? właśnie dlatego że dbamy o siebie potrzebujemy conajmniej 2 godziny jak byśmy nie dbały to byśmy pewnie wyszły jak stoimy , co nie dziewoje ?:classic_cool:

Gość mówiąc konkretnie
No dokładnie, piczka :D Facet myśli, że prysznic rano załatwi sprawę na cały dzień. Właśnie dlatego, że jesteśmy zadbane, to chcemy tuż przed randką wyglądać na 100% swoich możliwości i dlatego być świeżo wykąpane, z fryzurą, której przedpołudniowe deszcze i wiatry jeszcze nie zmogły. Najlepsze jest to, że takie kilkugodzinne przygotowania chyba świadczą o tym, że dziewczynie zależy, więc się chłopy powinniście z tego cieszyć, a nie marudzić :)

Gość blebleble...
b. dobrze zrobiłaś! zazdroszczę Ci tej silnej woli:P bo ja teraz, ale po 5 latach związku już tak nie umiem;/ na początku umiałam i to był taki magnes na obecnego mojego narzeczonego;)

Gość dam CI radę
Dbajcie o siebie na bieżąco, żebyście się potem nie musiały kasierować pół dnia na randkę. Jakbyście były zadbane (mam tu na myśli m.in.: depilację, paznokcie, włosy, makijaż, ciało wypilingowane gładkie i nabalsamowane, pięty wyszorowane, uszy umyte itp) to na wyjscie nie szykowałybyście się 5 godzin, tylko max 1 godzinę - szybki, 5 minutowy prysznic, balsam, ubrać się, poprawić makijaż i fryzurę i już. A jak o siebie nie dbacie, to na wyjscie szykujecie się jak york na wystawę. Ot, co.

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
Im nam dacie więcej czasu tym będzie wam nas milej wąchać i paczeć sobie na nasze lica :D :classic_cool: