Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinesssska

dobrze mu odpisalam????

Polecane posty

Gość jedno jest pewne
Hahhaha , wiec najpierw zgrywa sie niedostepna a pozniej szykuje 4h zeby facet wiedzial ze wam zależy :D Dobrze ze mi sie lać nie chce bo bym sie zlał.

Gość szalonawrona
b. dobrze zrobiłaś! zazdroszczę Ci tej silnej woli:P bo ja teraz, ale po 5 latach związku już tak nie umiem;/ na początku umiałam i to był taki magnes na obecnego mojego narzeczonego;)

Gość pinesssska
Musze sie teraz czyms zajac, zeby nie myslec, ze ten wieczor moglam spedzic z nim:o Czy faceci musza zawsze wszystko spartolic:o

Gość dam CI radę
Dbajcie o siebie na bieżąco, żebyście się potem nie musiały kasierować pół dnia na randkę. Jakbyście były zadbane (mam tu na myśli m.in.: depilację, paznokcie, włosy, makijaż, ciało wypilingowane gładkie i nabalsamowane, pięty wyszorowane, uszy umyte itp) to na wyjscie nie szykowałybyście się 5 godzin, tylko max 1 godzinę - szybki, 5 minutowy prysznic, balsam, ubrać się, poprawić makijaż i fryzurę i już. A jak o siebie nie dbacie, to na wyjscie szykujecie się jak york na wystawę. Ot, co.

Gość pinesssska
Musze sie teraz czyms zajac, zeby nie myslec, ze ten wieczor moglam spedzic z nim:o Czy faceci musza zawsze wszystko spartolic:o

Gość szalonawrona
b. dobrze zrobiłaś! zazdroszczę Ci tej silnej woli:P bo ja teraz, ale po 5 latach związku już tak nie umiem;/ na początku umiałam i to był taki magnes na obecnego mojego narzeczonego;) ps kafe sie psuje!

Gość jedno jest pewne
Więc tak Najpierw zgrywa się niedostępną a pożniej szykuje 4h zeby facet wiedział że wam zależy . Dobrze ze mi sie nie chce lać bo bym sie zlał. 🖐️

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
Dawajcie nam więcej czasu Panowie to milej wam będzie nas wąchac i paczeć na nasze lica :classic_cool:

Gość pinesssska
Przeciez facet nie musi wiedziec, ze szykujemy sie dla niego 4 godziny:d On ma myslec, ze jestesmy zawsze takie piekne a nie tylko dla niego :classic_cool:

Gość mówiąc konkretnie
punkty "ubrać się, poprawić makijaż i fryzurę" to wcale nie jest takie już :) a poza tym ja lubię sobie pocelebrować przygotowania i trochę celowo je przeciągam, bo tak lubię i tyle :) to nie to samo, co takie codzienne dbanie o siebie

Gość szalonawrona
na kafe milej czas płynie;p

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
"Dbajcie o siebie na bieżąco, żebyście się potem nie musiały kasierować pół dnia na randkę. Jakbyście były zadbane (mam tu na myśli m.in.: depilację, paznokcie, włosy, makijaż, ciało wypilingowane gładkie i nabalsamowane, pięty wyszorowane, uszy umyte itp) to na wyjscie nie szykowałybyście się 5 godzin, tylko max 1 godzinę - szybki, 5 minutowy prysznic, balsam, ubrać się, poprawić makijaż i fryzurę i już." No sorry ale jak siedzę w domu to nie będę się chyba malować po to żeby mi się fajnie patrzyło w lusterko, a depilacji też nie robi się codziennie, chyba że o czymś nie wiem:D a jak akurat trafi się na ten dzień "przed" wszystkimi tymi zabiegami to co ? pomyślunku trochę i nie sądzę aby facet na randkę szorował pięty i robił manicure i pedicure 😘

Gość p. anna karenina ;
kołki, to nie chodzi o czas na przygotowania tylko o to, że nie wolno być na kiwnięcie palcem! :)

Gość jedno jest pewne
Po co szorować pięty na pierwszą randke :D

Gość bubububuubub
jestes głupia, ja bym sie spotkala wiedzac ze i tak nie mam innych planow :O tylko kafe :O do mnie nie raz kolega- chlopak pisal co robie w tej chwili i czy sie zobaczymy? ja mowie mu ze ok tylko wezne prysznic polamuje sie i moze po mnie przyjezdzac.

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
już widzę faceta który przed randką siedzi i myśli "zaraz , zaraz czy wyszorowałem pięty, manicure , pedicure niezrobiony, czas mnie goniii aaaaaaaa " :D my dbamy o szczegóły a wy się tylko "okąpiecie" nawet chooja porządnie pewno nie umyjecie i jazda :D

Gość szalonawrona
ja bym sie pożaliłam Wam też ale mi sie juz nie chce tołkować tego tematu. Teraz jestem w takiej sytuacji że mam duuuużo wolnego czasu, nie pracuje, studjuje ale zaocznie a do tego mieszkam na wsi a moi znajomi wyjechali daaaleko stąd. Więc jedyną moja rozrywką jest facet narazie;/ a on ma b. mało czasu pracuje studjuje, oprócz trgo ma prace w domu więc wychodzi na to że musz ebyc na jego zawołanie tzn jeśli chce sie z nim spotkać to wtedy kiedy on może. eh i nie wiem czy sie buntować czy poprostu narazie musi tak być....

Gość jedno jest pewne
Tutaj są dzieci i są zagrywki jakie poleca im babcia stefcia Pamiętaj wnusiu nie mozesz byc na kazde zawolanie faceta bo nie bedzie cie szanowal :) hihihih

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
"Po co szorować pięty na pierwszą randke" No faceci wymagaja od kobiet żeby byłu nieskazitelne a jakby wam zajrzeć gdzie niegdzie to by się trochę niedoróbek uzbierało :D

Gość jedno jest pewne
Kurwa jak ja kocham okrecanie kota ogonem ale to kobieca logika . Pytam po chuj szoruje piety na pierwsza randke i dostaje jakies wywody i zadnej odpowiedzi .

Gość dam CI radę
ja o siebie dbam. Mam zawsze wyszorowane pięty, umyte uszy, smaruje się balsamem co drugi dzień, włosy myje codziennie, zęby trzy razy dziennie, paznokci nie obgryzam robie sobie manicure i pedicure raz na tydzień (sam) i jak ide na randkę, to nie muszę się kasierować 3 godziny, tylko biorę prysznic (całęgo ciała) suszę i układam włosy i już. 30 minut. Zakładam że kobiecie moze się zejść dłuzej ze względu na położenie tapety.

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
szalonawrona rozpaczasz ? nie rozpaczaj tylko przybij pionę 🖐️ jestem dokładnie w takiej samej sytuacji tylko, że to on inicjuje spotkania i przyjeżdża do mnie 100 km :classic_cool: ja to doceniam a nie marudzę :P

Gość dam CI radę
no właśnie kurwa chodzi o to że niektórzy ludzie szorują pięty na specjalne okazje, a niektórzy mają wyszorowane na codzień bo kurwa nie kazdy jest jebanym brudasem!!!!

Gość p. anna karenina ;
piszę po raz setny! nie można być na kiwnięcie palcem! nie mówię, żeby zero spontaniczności było :D trzeba umieć to wszystko zrównoważyć ;)

Gość szalonawrona
przybijam:) tyle że mój mieszka odemnie kilka km... i też inicjuje spotkania. Zwykle to doceniam ale kurwa nudzi mi sie no...

Gość jedno jest pewne
Mi chodzi konkretnie o połączenie PIĘT z PIERWSZĄ randką :D to bardzo ciekawe , to jak , zgrywa sie niedostepna i planuje seks na pierwszej randce ? :D

Gość ja też bym go olała
tak jak właśnie olewam własnego faceta. pewnie się obrazi ale skoro on przez cały dzień nie ma czasu napisac nawet głupiego sms to niech nie mysli, że ja będę warować przy telefonie. Przecież mogę nie słyszeć dzwonka telefonu, nie?