Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinesssska

dobrze mu odpisalam????

Polecane posty

Gość szalonawrona
wierzycie w to? ? ?

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
a nawet nie wiem a czemu pytasz ? jesteś wróżką ? chcesz mi powróżyć ?:classic_cool:

pineska od czasu kiedy zaczelas ten temat juz z 10 razy moglas isc na bzykanko... przestan sie zalic. zwykly sms a juz 7 stron...

Gość h.264
Zaraz będziemy taroty stawiać, zadzwoni czy nie zadzwoni :D

Gość pinesssska
PICZKA potrzebuje do analizy, bo jakis ten twoj podobny do mojego ahaha:D zbreznik seksu i tak nie mialam w planie :classic_cool:

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
tu jest przynajmniej 5 offtopów :D pinesska długo kręcicie ze sobą świrujecie ?:classic_cool:

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
pinessska sprawdzaj czy na gg siedzi :classic_cool: mój ma 23 lata a Twój ? :D

Gość pinesssska
Jakies 2 miesiace... Moj to bliznieta i zastanawiam sie czy kazdy blizniak jest taki. Kurde pierwszy raz spotykam sie z takim olewczym zachowaniem juz na samym poczatku znajomosci. To, ze pozniej olewaja to norma ale ze juz na poczatku:o Ze tez ja nie moge trafic na jakiegos normalnego.

Gość szalonawrona
normalny facet? a co to znaczy?...

Gość pinesssska
"Moj" ma 28. Zbreznik ochote mialabym ale na ochocie by sie skonczylo, ja tak szybko nog nie rozkladam :classic_cool:

Gość maria kalerginis
PICZKAxxxxxxxxxxy to mi kurva niedawno kolega ( z którym miałam się spotkać 1wszy raz !) napisał "no to co może za godzinę spacer " buhahahahaha myślałam że zejdę na zawał i co w tym takiego złego? chłopak spontaniczny "juz 3 dni temu zaczelam przygotowywac sie do spotkania, jestem czysta, wydepilowana, pachnaca, bylam nawet u fryzjera i na solarium." to musiałaś mieć co do porządku doprowadzać skoro aż 3dni Ci to zajęło:D

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
No ja właśnie też się dziwię. 2 dni się kiedyś nie odzywał, pewnie liczył, że ja się odezwę. A ja w poprzednim związku aż za bardzo się starałam i tylko dzięki moim staraniom byliśmy razem bo on "nie lubił pisać smsów", ale zero jakiejkolwiek wdzięczności z tego tytułu nie dostalam dlatego teraz czekam aż facet napisze. Ah te kryncynia :classic_cool:

Gość pinesssska
Zbreznik kobiet o wiek sie nie pyta, ale dziewczynka juz nie jestem:P PICZKA a wy na jakim etapie znajomosci jestescie????bylo juz buzi buzi?:classic_cool:

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
maria coś tam - jeśli przeczytałaś cały temat to wiesz co w tym złego , nie będziemy przez kolejnych 8 stron wałkować tematu pięt :D:D:D

Gość h.264
No jak jedzie 100km to pewnie bylo nawet dupci dupci :D

Gość szalonawrona
czemu to musi byc takie trudne? związki? nawet jak sie kochaja obydwie strony to zawsze cos tam sie schrzani...;/

Gość maria kalerginis
PICZKAxxxxxxxxxxy a w ogóle to przeyebana jest faza "kręcenia " z płcią przeciwną, głupie podchody , kto pierwszy zagada, udawanie że nie zależy , wkurvia mnie to nie odzywa się 4 dni a potem , że nic nowego u niego nie słychać to i nie ma co pisać , pfffff , jakaś gra w kotka i myszkę. A pisze, że mu zależy bla bla . BO MU NE ZALEŻY:)

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
niestety było buzi buzi po pijaku :D ale na czeźwo rozgrywam to powoli jak się upiję to kurde na amory mi się zbiera zawsze :O :classic_cool: ale znajomość dalej się rozwija więc chyba tak bardzo się nie zchańbiłam :D a u Ciebie jak tam ?

Gość h.264
Wrona co ci sie chrzani skoro jestes zareczona ?

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
Nie zależy mu a poświęca 3 godz jazdy żeby mnie zobaczyć, dziwne no nie ? też nie pojmuję :classic_cool: nie nie było nic więcej miedzy nami :)

Gość maria kalerginis
2 dni się kiedyś nie odzywał, pewnie liczył, że ja się odezwę. widać to typowe u Ciebie:) a co do tej godzinki przed spotkaniem to wlasnie nie wiem nbie odwracaj kota ogonem:P;)

Gość pinesssska
Zbreznik ja nie zgrywam zlosnicy. Lubie jak facet sie stara i okazuje, ze mu zalezy, czy to takie dziwne??

Gość maria kalerginis
Nie zależy mu a poświęca 3 godz jazdy żeby mnie zobaczyć, dziwne no nie ? też nie pojmuję a jak często?:)

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
co typowe u mnie ? raczej nie odzywam się pierwsza i ten od godzinnego przygotowania do spaceru ma do mnie o to żal

Gość pinesssska
PICZKA u mnie jeszcze nic nie bylo, tym bardziej sie dziwie czemu tak szybko odpuszcza:D

Gość szalonawrona
nic wielkiego ale zawsze coś sie znajdzie. nie byłas długo z związku? tak to jest. ale my mamy niezłą rzeszłość a jednak przetrwaliśmy zawsze sie kochając. ale wkurza mnie to np że dziś tu pisze zamiast sie miziać z moim mężczyzną;p pisałam wcześniej że sie ujczył. a może to ja mam porypane w deklu? że tak marudze itp ale mi sie nudzi......