Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
kolorowych 🌼 snów 🌼

Gość blondyneczkamałaa
aaa, masz rację - nagłe, nieprzewidziane omdlenie w nieprzypadkowym czasie i w nieprzypadkowe ramiona może przynieść pewne pożądane korzyści :D nie wiem jak z innymi ale mnie Twój słowotok, obszerne posty barwnie opisujące Twe przeżycia i odczucia jak najbardziej przyciągają na ten kiedyś pijacki topic :D pamiętaj, że jeszcze będziemy pić :D może jacyś kolejni zawodnicy się przyłączą ? chociaż widzę że my jesteśmy samowystarczalne :classic_cool: śpij dobrze 🌼🌼

Gość ja bardzo chętnie
Witaj blondyneczkomała - kochana - wróciła mi wiara w ludzi hahah :)- naprawdę zaczynałam już sądzić, że ziemia się wyludniła i nie ma żadnych samotnych ludzi (oprócz oczywiście viviatki, Lukasa i inżynierki), którzy mają chęć pogadać 🌼 a jeszcze fakt, że cię mój słowotok nie przeraża, a cyt: „wręcz przyciąga jest już w ogóle cudny :):):) Mam nadzieję, że w sobotę napijesz się z nami (chociaż ja nie gwarantuję, że nie będę udawać :D , że pije :P haha - żartuje oczywiście viviatka nieomylnie by mnie wyczuła haha :P i dostała bym aut z topicu ). Napisz proszę w wolnej chwili czemu jesteś samotną piękną i przesiadującą na kafe ( dopisku nie ufającą nikomu szefowa jeszcze nie dodała ) kobietą 🌼 Kochane i kochani (chociaż Lukasa to w sumie nie ma co budzić bo biedak dopiero co pewnie poszedł spać :P ) bardzo miłego dnia wam życzę robaczki i niestety lecę dzisiaj ciężki dzień u mnie jeśli wrócę przed północą to wpadnę podpisać listę obecności :) Blondyneczkomała napisz dłuuuugiego posta 🌼 a może ktoś jeszcze się do nas przyłączy ??? ❤️

dzien dobry wszystkim :) jeszcze dwa dni i wracam :D ladne rzeczy sie dzieja pod moja nieobecnosc na forum, jakies plany odnosnie mojej osoby pod moja nieobecnosc, i bez mojej wiedzy, internetowe kursy asertywnosci, swatanie...ciekaw jestem co jeszcze wymyslicie :P ja wiem ze kobiety sa fajne, a niektore nawet bardzo fajne :) ale to nie moja wina ze nieodpowiednie egzemplarze lgna ku mnie ;) a ja pozniej mam taki, a nie inny punkt widzenia na temat moich przyszlych zwiazkow z kobietami :P ja juz zmykam, milego dnia dla wszystkich :)

Gość ja bardzo chętnie
dojechałam i przejmuje dyżur to znaczy idę się wykąpać haha :) jest ktoś ? czy dzisiaj wszyscy zagospodarowani ??

Gość ja bardzo chętnie
Nikogo ? nikogusieńko ? 😭 a może to i dobrze ? zmęczona jestem tak, że nawet nie potrafię tego opisać, zmęczona tak, że to zmęczenie stało się już chroniczne chyba. :) Wiedziałam, że nam się dostanie jak „nieobecny Lukas przeczyta nasze posty hahah :) piszę „nieobecny bo przecież obecny bardzo :) a kto zagląda chociaż raz dziennie sprawdzić, czy topik jeszcze żyje i czy będzie miał się z kim się napić w sobotę ??? ;) Lukasie drogi ty się nie martw do soboty na pewno przetrwa jutro już piątek :P i na pewno coś tam wypijemy, tylko trzeba przeprowadzić referendum który browar wspieramy :P. I nie przejmuj się tym naszym gadaniem, bo to oczywiście tylko żarty :) a kobietę i tak ci znajdziemy hahah :):):) to znaczy sam sobie znajdziesz, bo nie będziesz już w stanie znieść naszego ględzenia haha :) Ok. widzę, że dzisiaj najlepiej wychodzą mi buźki :) więc chyba czas pójść w objęcia jedynego mężczyzny, który codziennie zjawia się mojej sypialni i chodź czasami przychodzi zbyt późno ale jednak ❤️ Morfeuszu gdzieś ty ?? szykuj się nadchodzę. Słodkich marzeń sennych dla wszystkich 🌼

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry wszystkim :) u mnie kropi i pachnie wiosną :) szkoda, że trzeba kwitnąć w pracy a nie na jakiejść grządce hahah :) miłego dnia jeśli ktoś tu zajrzy :)

buuu, naprodukowalem sie, napisalem dosc obszernego posta, i mi telefon padl :( nie mam sil do niego, nastepny post bedzie juz z domu, zycze milego dnia wszystkim :)

Gość ja bardzo chętnie
oj biedny :( hahha :)

ooo ja się zgłaszam na posterunku tą późną porą ! muszę oficjalnie poinformowac moje robaczki kafeteryjne iż mam wielkie remonty w domu i te niedobre boby budownicze odłączyły mnie od neta :o (robią m.in kostkę, balkony i z jakiegoś powodu internetowe kable im przeszkadzały:o) jako zapracowany i zmęczony człowiek idę się teraz wykąpac, informuję jeszcze że jutro również będę latała cały dzień ze szmatą i sprzątała tę demolkę ale na wieczór zgłoszę się z browarkiem :classic_cool: i wypsuję liste obecnosci na jutro : -viviatka . . . (dopisywac się chętni :D)

Gość ja bardzo chętnie
cześć słońce - też kocham remonty :) hahah - ale ja domowy robiłam przed świętami - więc teraz tylko podlewam paprotki heheh :) a mam tylko balkon i tarasów, tudzież krużganków jeszcze nie posiadam :) 😭 ale jutro u mnie dzień jak dzień na ósmą do pracy i wrócę pewnie przed dziewiątą więc jakby co to odezwę się z pracy a browara wypiję po powrocie a mogę pić to na co mam ochotę ??? pewnie tak to ja jutro dżin z tonikiem ( mam nadzieję, że nie skończy się tak jak tydzień temu bo po pijaku naprawdę trudno jest trafić w odpowiednie klawisze na klawiaturze hahah i chociaż człowiekowi wydaje się, że wszystko jest normalnie to później nie ma odwagi przeczytać co tam wypisywał hahah cholera chyba mi się babki przypalają zaraz wracam

Gość ja bardzo chętnie
lekko się zrumieniły - kurcze to by było- w życiu jeszcze niczego nie spaliłam hahah :) chociaż nie - wrrrrrrróć .... kiedyś zasnęłam chyba przy golonkach i ... to była strata :)

Gość ja bardzo chętnie
viviatko, lukasie, inżynieko ? szkoda, że was nie ma ... czy naprawdę ten nasz topic jest taki beznadziejny, że nikomu nie chce się nic napisać? ja rozumiem, że pisanie o uczuciach czy samotności nie jest łatwe :) jatwiej jest napisać pochwa . . . . . .. czy jak to tam było, ale kurcze ludzie niech się ktoś odezwie bo zacznę chyba spamować hahah :) wpiszę na każdy topic przepis na rosól po tajsku hahah :) hahah :):):) żartowałam - a cała ta moja radość bierze się z tego, że jutro wprawdzie czeka mnie z dwanaście godzin pracy - ale u siebie - a to robi duuuuużą różnicę :):):) u siebie nie pije kawy do dziewiątej hahah :) :)

Gość ja bardzo chętnie
bredze jak nic- ide spać bo zaczynam się czuć jak Jola Rutowicz hahaha :) Viviatko :) chyba przepłoszyłam wszystkich chętnych na jutrzejszego browara :) musisz użyć swojego uroku osobistego, bo mój słowotok nie działa hahah :) dobrej nocy 🌼

wreszcie w domu :D w skrócie, niedawno wróciłem, muszę się przespać bo spałem tylko 3 godziny, wieczorem na pewno się pojawię z małym zaopatrzeniem ;) ja bardzo chętnie - nasz topic nie jest beznadziejny, ja nie miałem możliwości wczoraj tu siedzieć, viviatka ma remont i fachowcy odłączyli jej neta, pewnie dlatego jej nie było ;) a inżynieka, no cóż, jest studentką, pewnie gdzieś imprezowała w piątkowy wieczór :) to jest moja teoria na wczorajsze nieobecności :P

Gość ja bardzo chętnie
ale ja nie mówiłam do "nas" czyli stałych bywalców - tylko do reszty kafeteryjnych robaczków :):):) co to szerokim łukiem omijają ten temat - a to jest przecież forum i fajnie by było gdyby ktoś się jeszcze włączył 🌼 kolorowych snów lukas :)

akurat tu masz rację :) ten wątek jest jakoś szerokim łukiem omijany przez inne osoby, ja dziś piję winko, piwo to by mnie uśpiło, chociaż po tych nockach to cały czas jestem niewyspany, a od jutra znowu to samo, czyli 22, z tym że już u siebie :(

oh coś nam dziś te sobotnie pijaństwo nie idzie :o towarzystwo zmęczone :D ja dziś nieźle się narobiłam i jestem wykończona :o dodatkowo UWAGA wypiłam w ciągu dnia wszystkie wieczorne zapasy :o będę teraz siedzieć o suchym pysku :classic_cool: lukas widzę wielki fan winka, a ja bardzo chętnie ? jesteś tu gdzieś kobietko ? pijesz coś ?

lukas, ale Cie te dziady niedobre z pracy mordują :classic_cool: w nocy do pracy a w dzień co ? w łóżku ? a potem się dziwisz że dziewczyny znaleźć nie możesz skoro w nocy grasujesz a w dzień pewnie odsypiasz :P z takim trybem nocnym masz utrudnione zadanie :P

hehe, no niestety taka praca i nic na to nie poradzę, na szczęście czasami pracuję też w dzień i wieczory mam wolne :) ale rzeczywiście może to "utrudnić zadanie", ogólnie bardzo lubię piwo, ale jestem tak zmęczony że nie wiem czy bym wypił chociaż jedno, piwo zawsze mnie usypia, dlatego dziś wolę winko :) właśnie coś nam nie idzie to sobotnie pijaństwo, ale chyba każdy ma jakieś usprawiedliwienie ja bardzo chętnie gdzieś się nam zapodziała, chociaż coś wspominała że nie będzie pić, trzeba jej przemówić do rozsądku ;)

viviatka nawet jedno piwko Ci nie zostało? a co z tą piwnicą ;) jeszcze jest w miarę wcześnie, bo później to czupakabra tam może grasować :P

Gość ja bardzo chętnie
he hej :) jesteście ??

zmęczony, niewyspany, rozkojarzony, nie myślący racjonalnie, i nie mogący zebrać myśli, ale jestem :)

Gość ja bardzo chętnie
co słychać dobrego ?

ah niestety przylepiłam się dziś do wszystkich piwkowych puszek i na nocke nie zostało już nic :o ale miałam ciężkie zadania dziś do wykonania i musiałam się jakoś wspomóc, mam nadzieję że zrozumiecie :classic_cool: a czupakabra grasuje w piwnicy dzień i noc, każde zajście do podziemi grozi utratą życia i zdrowia, wy nie myślcie że ja mam tu tak kolorowo ! :D

Gość ja bardzo chętnie
oj :) to całkiem tak jak ja - coś marnie widzę to dzisiejsze posiedzenie hahah :)

lukas a kiedy Ty zawsze jesteś : zmęczony, niewyspany, rozkojarzony, nie myślący racjonalnie, i nie mogący zebrać myśli :D czekamy z niecierpliwością na dzień gdy będziesz wypoczęty zwarty i gotowy do działania :D

ja bardzo chętnie - a Ty co dziś ciężkiego i męczącego robiłaś ? bo wiesz... jak wsxzyscy to wszyscy, nie wolno się wychylać więc mam nadzieję że nie leniuchowałaś :D