Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
i dzień dobry robaczki :) bezchmurnego poniedziałku z dobrą wróżbą na cały tydzień :)

piękni, samotni i buszujący na kafe--tylko częściowo zgadzam się z tytułem tematu :)

Gość ja bardzo chętnie
witam gościa :) my się wogóle nie zgadazmy ale tytułu " tak sobie" zmienić się nie da :D Sorki kirowniczko :D

Gość ja bardzo chętnie
dobry wieczór :) cicho, pusto :) i bardzo dobrze to ja idę spać :) pa miśki :)

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry :) mam nową nazwę dla tego topiku - Trójkąt Bermudzki kto się pojawia to zaraz znika w czeluściach :) bardzo bardzo miłego wtorku :)

Gość ja bardzo chętnie
o matko - mam dość - pogody, ludzi, i ludzi i pogody ... boże zwariować idzie a to dopiero wtorek :(:( Lukas Viviatko, odezwijcie się wiczorkiem bo zwariuje normalnie i będziecie mnie mieli na sumieniu :( albo zrobie koncert życzeń i dostane tytuł wieśniaka roku haha :) :D

cześć robaczki :) pytanko, jaką macie pogodę za oknem? bo ja zastanawiam się nad wyciągnięciem grubszej kórtki z szafy i rękawiczek ;) piękna jesień tego lata :D jeżeli chodzi o wieczorne posiedzenie na kafe to w moim przypadku będzie to utrudnione, znowu mam na 3 do pracy (czyli po 20 idę spać), mało tego, zapowiada się że będę tak częściej pracował :( na tą chwilę do połowy lipca, tak że zostaną tylko weekendy wolne :( beznadzieja :( gdyby tylko trafiła się jakaś inna praca, o normalnych godzinach, nawet z tą samą pensją :(

Gość ja bardzo chętnie
Lukas słońce - jaką chcesz mieć prace - opisz dokładnie w miarę - ja czarownica obiecuję, że będziesz ją miał :D:D:D bo lato to jeszcze jakoś ujdzie - ale jesieniom to chyba nie przeżyje ciągłego koncertu życzeń na opuszczonym topiku :) mam wrażenie, że vivatka pojawia się tylko jak się jakiś cholerny portal w czasoprzestrzeni otworzy na sekundę :( dobra marna prowokacja - wiem ale zmęczona jestem - ide pomarudzić na innym temacie co by destrukcji nie siać w domu swoim :):):) Lukas spokojnej nocki i kiedy to ty idziesz na tę randkę ??

Gość ja bardzo chętnie
http://www.youtube.com/watch?v=z1aCysvKYKU czasmi życie pisze własne scenariusze i nic co zrobisz nie ma znaczenia, tak jakby rozbujane przez los koło foryuny miało się nigdy nie zatrzymać.....

Gość ja bardzo chętnie
środa - 27 czerwca roku 2012 r. Dzień dobry i uciekam dp pracy .... Zczynam się czuć jak korespondent wojenny haha :) Lukas jak się ogarniesz po południu to pewnie mnie nie będzie znowu bo lato jest i zbieram doświdczenia w realu, a świat równoległy czyli kafe mam tylko na deser :):) Z kim ty idziesz na to wesele, że ci się nie chce? Miałeś iść ze znajomą przecież ? Ja wygrzebałam z czeluści bibliotecznych Dame Kameliową hahah :):) i Ivenhoe, a co pobujam sobie troche w obłokach:) Owocnej środy - cokolwiek miało by to znaczyć robaczki :):):)

"ja czarownica" hahaha ;) fajnie to brzmi :P jaką chcę mieć pracę? nie jestem wymagający, ale zależy mi po prostu na normalnych godzinach pracy, pensja może być taka sama, intensywność pracy też, ale pracować na pełne trzy zmiany, czyli 6-14-22, albo na jedną, to nie ma większego znaczenia, byle nie na takie wynalazki jak 3 w nocy :( ta, viviatka wpadnie na sekundę jak znajdzie się w obrębie czarnej dziury, one podobno, wg. Einsteina, potrafią czynić cuda ;) co do randki to ja nic takiego nie pisałem :P korespondent wojenny, hehe, dobre na wesele owszem idę z koleżanką, ale mi się nie chce bo za dużo kombinowania, czy się do kogoś wpraszać na nocleg, czy poprosić kogoś żeby po nas przyjechał ? itd. ;) a że idę z tą koleżanką to mnie to bardzo cieszy :) ja nadal polecam Larssona :D miałem chęć obejrzeć dzisiejszy mecz, ale nie wiem czy wstanę na 3, idę więc spać najpóźniej o 20, jutro za to (mam nadzieję) obejrzę sobie spokojnie, ja wrócę jutro o 11, to do pracy dopiero w poniedziałek na 7 :D , ale tylko w poniedziałek, bo od wtorku znów na 3 :( starczy na dziś, jutro tu wpadnę, miłego wieczoru robaczki :) ps. jednak jakoś ten wątek się rozwija, pomału ale jednak :)

Gość ja bardzo chętnie
ta rozwiaj się :):) ale jaka to ciężka harówa hah:) kurcze nie wiem co się dzieje - kafe szaleje :P dobra to na początek piękna Ewcia :) bo coś weny nie mam :D http://www.youtube.com/watch?v=cRc3c_WD7RY

Gość ja bardzo chętnie
był początek bez zakończenia bo cuś kafe się wypierdyknęło :D:D:D mówiąc kolokwialnie - a nie miałam siły czekać, aż wróci do równowagi :) Lukas w sprawie pracy już zaczęłam działania - ale będziesz mi musiał pomóc - potem ci napisze co masz robić :) oczy mnie bolą i pada, pada, pada... dobra do pracy marsz :) boże chciałam napisać - dobranoc haha :) źle ze mną :):):) spokojnego :)

Gość ja bardzo chętnie
cześć Lukas :) oj wczoraj miałam fajną miejscówke na balkonie - koleżanka potrzebowała wsparcia moralnego :D jeszcze jestem pijana chyba :( ale nic to wieczorkiem wyskacze :) cudnego weekendu :)

cześć robaczki w ten upalny dzień :D jak tam, smażycie się nad wodą? ja znalazłem coś co zaspokaja pragnienia w tak upalne dni, warka radler, mocno schłodzona, idealnie gasi pragnienie :D ( to nie jest żadna reklama :P ) ja bardzo chętnie, znów jakiś koncert wczoraj był? jeżeli tak to zazdroszczę :) ja miałem za to bardzo kulturalny piątek, miałem białą noc zorganizowaną, czyli nocne zwiedzanie muzeów i ośrodków kultury, grzech było nie skorzystać :) miłego smażenia robaczki ;)

Gość ja bardzo chętnie
cześć w poniedziałek :( kurcze nie chce mi się w głowie trybik zatrybić - za dużo chyba słońca i wolności - te weekendy mnie wykończą haha:) Lukas a co to za akcja - noc muzeów była jakiś czas temu chyba - to jest więcej takich imprez ? czy to zależy od regionu akurat ? dobra zmykam bo życie stygnie :):) pa :) :)

witaj poniedziałku, jak ja Cię kocham ;) hahaha i znów to samo, i cały tydzień przed nami :( ja bardzo chętnie, akurat ta akcja była lokalna, jest europejska noc muzeów, ale na szczęście mój region też sam stwarza takie akcje :) strasznie gorąco, myślałem że się trochę ochłodzi po nocnej burzy, ale niestety, nie ma czym oddychać :( cholera, od jutra znów na 3 mam :( zaczyna mnie to dosyć mocno irytować :( miłego dnia robaczki :) jeszcze tylko 4 dni do weekendu :P

cześć miśki wy też się roztapiacie w te upalne dni ? duszno, gorąco, duszno, ujowo :o nienawidzę upałów, w takie dni dopiero po godzinie 18 nieśmiało wypełzam z domu :classic_cool: i serdecznie współczuje wszystkim istotom ludzkim które muszą pracować i dusić się w biurach/innych przykrych miejscach. widzę że lukas polecasz gorrrąco Larssona - ha, mój niedobry pan mundurowy też mi jego książki polecał, może w końcu się skuszę i przeczytam :) ja ostatnio przeczytałam 'rodzine borgiow' mario puzo i również mogę polecić robaczkom kafeteryjnym :) a za niedługo pochwalę się czy jestem viviatką studentką prawa CZY viviatką znowu-w-życiu-mi-nie-wyszło-szukam-roboty :classic_cool: trzymajcie kciuki za kafe koleżanieee !!!! buziak 🌼

wieczorek, koniec upałów, w końcu zrobiło się miło i przyjemnie a przed chwilą znalazłam w domu reddsa i dosłownie doznałam wielkiej ulgi... kilka łyków i poczułam się wspaniale. czy to jakieś pierwsze oznaki alkoholizmu ? :classic_cool: idę z pieskiem pobiegac i może zaobserwuje jakiś ciekawy towar po drodze :classic_cool: ja bardzo chętnie - cięzki dzień ?? oj biedactwo, na szczęście już ten ciężki okropny dzień dobiega końca więc polecam dobre zimne piwko - lekarstwo na wszelkie dolegliwości :)