Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze-mania

Dlaczego podabają nam się egzotyczni faceci?

Polecane posty

Gość zawsze-mania

Ja jestem zauroczona w takim jednym. Czytałam przed chwilą wątek o Pakistańczykach. Wiem, że jest dużo polek, które są w związkach z Włochami, Arabami, Portugalczykami... Nie wiem, dlaczego nas tam tak ciągnie To chyba jest uwarunkowane. A oni o tym wiedzą i są tacy pewni siebie jak rozmawiam z nimi. Słyszy Polka, i już widzę błysk w oku

Gość na jeden raz
nie robią na mnie wrażenia

Gość zawsze-mania
Najbardziej mi osobiście podobają się murzyni. Wiecie czemu ;)

Gość Patriotka c.
ja bym chciała potulnego murzyna, wysokiego , z klasą ale nie jakiegos pachoła gangsta z plantacji arabusy lewusy turkasy i portugale brudasy w ogole mi sie nie podobają jakie puste dzidy muszą na nich lecieć ;D najlepsi sa biali, a Polacy to juz w ogole naj naj naj pakistanczyki to fuj jak hindusy ja bym ich nie dotknela bez gumowej rekawiczki tak samo wlochow ;d

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Za moją siostrą ciągle sie ogladaja murzyni . Jest jasna bladynka , dlugie wloski i jasna cera

Gość Patriotka c.
ale latino lover :D

Genetyka. Roznice biologiczne to powoduja i nic wiecej. Im bardziej czlowiek poddaje sie emocjom czy instynktowi, tym latwiej ulega i tyle.

Gość Patriotka c.
Polacy w odstawke :D

Gość GretaBarbo
a ja bym wysnuła inną teorię dlaczego oni mają blysk w oku jak słyszą Polka; po prostu te nasze "dajki" lecące na każdego brudasa wyrobiły nam taką opinię, że oni wiedzą, że każda polska cipa dla nich za free. Co niestety smutne i dla wielu krzywdzące jest

Gość szubidubi jem kęs
mów za siebie :o nie tknęłabym takiego kijem od szczoty

bo są 'inni' niż nasi, których oglądamy codziennie. Inny kolor skóry, inna mentalność, etc...

Haadia glupia pipa :o

Gość zdechla mucha
Nie wiem, egzotyczni nie sa w moim typie. W związku jestem w obcokrajowcem co prawda ale z białym. Ale też spotkałam się z tym "blyskiem w oku" od ciemnych. I to zawsze mnie odrzucalo od znajomości z nimi. Ochydne prymitywy

hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh----> odpowiedziałam na pytanie autorki, czemu Polki uganiaja się za 'exotic', coś ci sie nie podoba? To nie czytaj🖐️

Gość echechech
mnie nie pasuje ani ten typ urody ani zachowania. ale mimo to mam znajomych, włochów, portugalczyków, turków bułgarów... wiem od nich co ten błysk w oku oznacza, większość polek z którymi mieli do czynienia to były łatwe laseczki od razu idące z nimi do łóżka i sex na jedną noc nie stanowił dla nich problemu bo widząc ciemniejsze włosy i karnacje to od razu sikały po nogach ;/ i tu o ile Bułgarzy i Portugalczycy przepraszali za swoje propozycje i tłumaczyli ze nie chcieli urazić, a po dłuższych rozmowach nawet tłumaczyli z czego to wynika, to turcy i włosi których poznałam są w większości bezczelni i niepoprawni i nie rozumieją słowa nie nawet kiedy jest im powtórzone po raz 20 próbują dalej. są tak zadufani w sobie że nie potrafią zrozumieć jak jaka kobieta mogłaby ich nie chcieć ;/

Gość m bv
"zawsze-mania Ja jestem zauroczona w takim jednym. Czytałam przed chwilą wątek o Pakistańczykach. Wiem, że jest dużo polek, które są w związkach z Włochami, Arabami, Portugalczykami... Nie wiem, dlaczego nas tam tak ciągnie To chyba jest uwarunkowane. A oni o tym wiedzą i są tacy pewni siebie jak rozmawiam z nimi. Słyszy Polka, i już widzę błysk w oku " ...ale ty jestes glupia dziewczyno.Denna glupota az [po prostu bije z twojego tekstu.Wiesz co oznacza ten"blysk w oku"?Oznacza to ze ci o ktorych piszesz wiedza doskonale ze wlasnie Polki jako jedyne biale rzna sie z czarnymi i tymi wszystkimi innymi.Wiesz co-mieszkam za granica w Anglii.Z wygladu przypominam raczej Wlocha albo Hiszpana tak ze wielu z tych o ktorych piszesz zwierzalo mi sie wlasnie o..."polskich kuuurwach".Takie oni maja zdanie o was a nam POLAKOM wstyd za was przeogromny ze macie taka opinie wsrod tych obszarpancow. Wasza glupota,nie szanowanie sie,brak dumy z bycia Polka itd jest wprost nie do zrozumienia i zastanawiajacy.Zadna Brytyjka nie zada sie z takim-no chyba ze z marginesu albo wygladem przypominajaca kaszalota.Takie widze z czarnymi albo arabami bo nie maja szans na bialego faceta.

Haadia pipa.

Gość dotiNNNN
U mnie, w drużynie koszykarskiej mojego miasta jest sporo czarnoskórych koszykarzy. I branie mają, że hej, przebierają i wybierają. I nieważne, że połowa z ich łupów jest od nich 2 razy młodsza, tych dziewczyn też zresztą nie obchodzi, że mogą złapać jakąś chorobę weneryczną patrząc po ilości podbojów owych panów. Dzieci ładne wychodzą z tych "połączeń". Mam koleżankę, która ma syna, ojciec jest Hiszpanem, olał ją równo po tym jak zaszła w ciąże, choć w ramach utrzymywania więzi i kontaktu z dzieckiem zaprasza ją razem z synkiem co roku na wakacje do Hiszpanii.

Gość GretaBarbo
A skąd ci Bułgarzy? Nie znam...

Gość pokjkjb
z kolorowymi zadaje sie tylko biały plebs, zera intelektualne, margines społ. taka prawda

mi sie nie podobaja, raczej odrzucaja. Nie jestem typem dziewczyny, ktora interesuje bydlo w ludzkim ciele.

Gość dolores z wrocka
Jak najbardziej. Jestem fanką ciemnych oczu, włosów, ciemniejszej karnacji. Druga sprawa, że posiadam sporo znajomych z różnych krajów i niestety porównując mężczyzn z Włoch, Hiszpani czy innych krajów z Polakami to niestety nasi panowie słabo wypadają.

Gość fdses
bo czarni maja duze członki tak 20 cm ..

Gość fdses
dlatrego polki na nich leca ... NAjbardziej ich kreci rocco snifeldi..

Nie mam pojęcia, dlaczego Tobie się tacy podobają, ale mnie zupełnie nie. Wprost przeciwnie, aż mnie odrzuca jak widzę faceta ze śniadą cerą i ciemnymi włosami.

Gość Do **Mychol
zamknij pyska kurwiszonie...