Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość fghjkhgfd
kiedy ja będe umierała to nawet nie zdąze pomysleć o Tobie..zawał serca nie pozwoli mi

Gość zycie to nie bajkaa
dobranoc wszystkim

Gość ginertyhuj
o własnie ,to najgorsze co może być przyjdzie , narobi hałasu i ginie! infantylny :D

Gość ginertyhujfvb
ma żone :) niech sie nią zajmie

Gość uuupppp
up

Gość Ewa Drzazga
chcialabym ,tak bardzo chcialabym, chcialabym byc z tobą...ale nie moge wyrzec sie rodziny i porzucic nazwiska....o romeeeo...czemus ty jest romeo?:(

Gość uuupppp
up

Gość Ala Dzaga
romeo & jula ?

Gość uuupppp
up

Gość wiesz co w tym wszystkim jest
najgorsze ? Że Ty nigdy nie miałeś do mnie zaufania....Bales się że będe żebrać o Twoje uczcia ? Pamiętaj o jednym NIGDY nie zmarnowlabym Ci życia. Nie wiem czy kiedyś kogoś kochałeś, jeśli talto sam wiesz że najwazniejsze jest szczęście ukochanej osoby. Nic nie sprawia mi większej radośći niż patrzenie na Twój uśmiech To nie do autora

Gość i tesknieziku
do autora trzeba jutro pisac ,)

Gość Kocham Cię głuptasie ;)
usmiechnij sie

Gość zelnixxx1155
Kocham Cię mój P. Wiem, że mało Cię to interesuje, dlatego nigdy Ci o tym nie powiem. Każdy, nawet Twoi znajomi, mówili, żebym trzymała się od Ciebie jak najdalej. Ale ja jak zwykle postąpiłam zupełnie inaczej. Za każdym razem kiedy spotykaliśmy się przypadkiem.. pamiętam każdą rozmowę, kazdy pocałunek. Nigdy tego nie okazywałam, potrafię udawać, że jest ok, bawić się i rozmawiać z innymi na Twoich oczach, ale to Ciebie kocham. Najgorzej jest wieczorami, nocami.. wtedy wariuję. Chciałabym, żebyś odzywał się wcześniej, żebyś coś zrobił, ja wciąż czekam. Wiele byłabym w stanie dla Ciebie poświęcić. Wiem, że nie jestem Ci obojętna mimo wszystko. Uwielbiam z Tobą rozmawiać, tańczyć. Przy Tobie czuję taką niepewność, nigdy tak naprawdę nie wiem co się wydarzy. Czuję się niepewnie i kieruję się tym uczuciem. Zawsze będziesz ważny, gdybyś tylko to wiedział.. Jestem tak samo zazdrosna, jak Ty o mnie, ale ja staram się tego nie okazywać. Tak bardzo chciałabym z Tobą być, wiem, że nie byłoby łatwo, ale może by nam się udało. Dostrzegam Twoje wady, opowiadałeś mi o swoich problemach, tak bardzo chciałabym Ci pomóc, tak bardzo chciałabym być Ci bardzo potrzebna. Nikt inny mnie nie interesuje, ale męczy mnie to wszystko. Nie potrafię zapomnieć, chociaż powinnam. Te wszystkie chwile i te dobre, i złe zawsze będę wspominać. Nawet nie wiesz jaki jesteś piękny :) kocham Twoje Frajerkie zachowania, które czasem się zdarzają Często przeglądam nasze wspólne zdjęcia. Wielu naszych wspólnych znajomi twierdzi, że przy mnie jestes zupełnie inny, że pasujemy do siebie. Zrobiłam juz i tak zbyt wiele, teraz Ty coś zrob, ja wciąż czekam..

Dobranoc Ci wysyłam Takie ciche, wyszeptane, z pocałunkiem przesłane Na papier przepisane. wróciłam do pisania....

Gość gość
kocham Cie Marcin

Gość gość
a ja nie kocham żadnego mężczyzny, ale chciałabym żeby się ktoś taki w moim zyciu pojawił:)

Kobiety mnie bardzo zawiodły. To co kiedyś uważałem za niemożliwe, za nierealne, dzisiaj mam na wyciągnięcie ręki, pomimo że zmienił się tylko jeden element. Dzięki temu wiem co jest dla was ważne, a co nie. I piszę to jako osoba która w ostatnim czasie była w kilku przelotnych związkach i w każdym było tak samo. Miłość nie istnieje, w każdym przypadku dla mnie jest już na nią za późno.

Gość gość
dlaczego za pózno?

Gość gość
no to powinnienes sie cieszyc że jesteś wolny od miłości :)

Gość ..Najważniejsza
dla młodego pokolenia liczy się tylko kasa... przykre

Gość potwór.....................
Wiem, że nigdy tego nie przecztasz, ale muszę to z siebie wyrzucić... Nawet gdyby nas moglo coś lączyć nigdy bym z Tobą nie była. Bo jestem potworem wszyscy tak myślą, Ty pewnie też, tylko dobrze odgrywałeś swoją role

Gość uuuuulla
:)) ojej mnie tu nie ma potwory dobranotz ;)

Gość jestem tylko gościem tutaj
Kochał kochał i sie odkochał

Gość gość
kochała kochała i sie odkochała

Gość gość
dlaczego każde uczucie umiera ?

Gość gość
taj już jest co sie rodzi musi umrzec

Gość gość
prawdziwe smutne jest zycie niestety