Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Blondynki są najpiękniejsze

Polecane posty

Kurwa bogaty z bogata .... szkoda ze ty w głowie biedna jest ! rozumu zero ...

Gość SZaBaDaBaDa Dababada
jasna blondyneczka, ładna figurka i buzia, 160 cm wzrostu - ma szansę?

Gość pooppatrzzzzz
oo ankkkkkaaaaa idelanie ten teledysk odzwieciedla moja była która miała długo długo przede mna samochód i tez sie tak zachowywała i jedyne co ja interesowało to zajebiscie nadziani i przystoini faceci a mnie odrazu szybko spławiła jak sie pojawił fajnieszy z duzym domem i z zajebistym ciałkiem

Widzę że temat blondynki kontra brunetki to dziś hit forum.Prosiłabym tylko o większy dystans do tematu bo to raczej sprawa do wzajemnych żartobliwych przepychanek a nie bitwy na noże:(

Gość pooppatrzzzzz
"K**wa bogaty z bogata" zgadza sie bogata kurwa z bogata kurwa (ruchaczem pospolitym) zawsze sie dogada :)

Gość najcudowniejsze są brunetki!!
śmieszny studencie Twój żal aż razi, kogo chcesz oszukać?:P

Gość koiijjkndaD
nie wiem czy są piękniejsze ,ale wyglądają subtelnie i niewinnie :P i moze własnie to działa na facetów/ brunetki wygladają na zadziorne ,pasuje im ostrzejszy makijaż .Blondi w ostym makijazu wygladają śmiesznie i plastikowo.

po co wmawiasz innym co ma sie im podobac?:-O sa fani blondynek a znam tez takich co mowia ze blondynki jako kobiety dla nich nie istnieja, wiec zdanie z twojego posta ze "dla kazdego...." to bzdura sa jeszcze tacy dla ktorych kolor wlosow to najmniej wazna cecha w ocenie czyjejs urody jak ja przykladowo wole brunetow to mam kazdej ktora woli blondynow czy rudych wmawiac ze nie ma gustu czy jest glupia? zacznij moze mozgu uzywac

Gość vivienna
zgadzam sie z tobą śmieszny studencie - blondynki the best ! dobrze że w końcu to dostrzegłeś :)

Gość a jjaaaa
Z tym bogaty z bogatą troszkę przesadziliście , ale prawda jest taka , że to już nie czasy jkiedy bogaty pan zakochał się w pokojówce itd . Ludzie teraz dobierają się według swojego poziomu no niestety takie czasy .. Mało kto chce teraz utrzymywać jakąś biedną istotę itd. Co do koloru włosów zarówno blondynki jak i brunetki , a nawet rude są atrakcyjnymi kobietami, to jest kwestia gustu , upodobań .

Gość Kasia z Wawyyy
do tej głupiej Blondynki cegiełeczki c zy jak ci tam. Załosna to jestes ty. nie wiem czy to prowo, ale jeżeli nie to dla mnie jestes dnem:):) jestem wysoką blondynką, z dobrej sytuowanej rodziny, z odpowiednim wykształceniem, ale w życiu nie przyszło mi do głowy żeby poniżać kogoś z powodu jego statusu materialnego!!!! żal...

Gość śmieszny
jak doszedłeś do takiego wniosku to się odpierdol od jednej takiej brunetki wiesz o kogo chodzi!

Gość Jarekk piękny
ja tez wole cycaste blondynki badz czarne te sa fajne sa fajniejsze od tych mysiatych badz brunetek brunetki odrazu wydaja sie głupie dla mnie i brzydkie miałem kiedys taka fajna blondynke, az schrupac ja normalnie za to taka jedna mysiasta i mało cycastka z której uczuc sobie do tej pory załuje ze mnie poznała

Gość a jjaaaa
Oczywiście nie mówię tu o sponsoringu , bo to już jest kaprys /rozrywka/ bogatego pana/pani . To już nie jest utrzymywanie , tylko zapłata za usługę, tak jak wizyta w spa . Chodziło mi o związki partnerskie .

Gość Jarekk piękny
wysokie ładne cycaste blondynki badz dziewczyny co wygladaja jak megan fox to moj typ reszta to jakas tandetka z której fajnie sie czasem ponasmiewac

Gość Jarekk piękny
głupie brunetki badz takie z nijakim kolorem włsów sa fajne do ponabijania sie z nich i czasem posmiac poprawiaja mi humor takie tandetne szmaty fajnie jest szanuje sie tylko blondyneczki fajne i dziewczyny jak megan fox reszte sie gnoiji i niszczy

Gość ruless
Moim zdaniem najpiękniejsze są brunetki i ogólnie ciemnowłose bez dwóch zdań, ale każdy ma swój gust. Poza tym kolor włosów nie gra aż takiej roli ; )

Gość dfgdfgdf
ja sama mam mysie wlosy ale jak mam wybrac to ZDECYDOWANIE wole blondynki. Czarne kobiety sa dla mnie wulgarne

Gość dfgdfgdf
hhghd

Gość ankkaaaaa
taki koles jeden nazwe go"byłym" wolał bardziej blondynki niz mnie a pozniej własnie przezucił sie na typ jak to ktos napisał wyzej cos jak Megan fox

Gość ankkaaaaa
megan fox - wazne aby ciena karnacia i czarne włosy reszta mało wazna

Gość Egoistee
Jesteś imbecylem. :)

Gość kakakaaaaa
Każdy ma inny gust. Ja jestem blondynką, zwykłą nic specjalnego i mam przyjaciółkę piękną o brązowych włosach i niebieskich oczach. Są dni w których to faceci oglądają się za mną a są dni w które za nią. Sądzę, że obie nie jesteśmy głupie. Nie malujemy się praktycznie w ogóle, nie chodzimy na solarium itd. Ja jestem farbowana i nigdy nie usłyszałam że jestem pusta czy mało inteligentna. Moj przyjaciel w młodości zawsze mnie przepraszał i mówił, że interesują go tylko brunetki. Teraz od 2 lat jest z blondynką i zamierzają za pół roku brać ślub :)