Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka3232333333

Nadzieja, nadzieja i jeszcze raz nadzieja...

Polecane posty

Gość Lenka3232333333

Witajcie, Pragnę dzidziusia, i tak się zastanawiam czy może właśnie moje marzenie się spelniło? 1 kwietnia doszło do stosunku, gdzie mogło dojść do pozniejszego zapłodnienia (PRAWDOPODOBNIE miałam wtedy owaulacje) 10 dni pozniej robilam test, to wyszła leeedwo widoczna kreska, chociaz sama nie wiem czy jets to mozliwe:) bo 11. 04 robilam betke i wyszło mi 1,2, co prawda mozliwe jest ze jezlei jest powyżej 1 tzn ze doszło do zaplodnienia, aczkolwiek czesto dochodzi do mikroporonienia. Jest 16 dzisiaj, wczoraj powinnam dostac okres, jednak wciąż go nie ma, co prawda spoznia się dopiero 2 dni, ale jednak:) tym bardziej że nie mam objawów okresu, jedynie boli mnei brzuch ale boli mnei podbrzusze juz od poltora tygodnia chyba. A nigdy tak nie mialam przed okresem. W piatek bardoz mnei bolalo podbrzusze i w dodatku mialam wtedy dziwny sluz - taki jakis karmelowy :D. A temp mierzona w pochwie jest dalej dosc wysoka, mierze od paru dni rano i ciagle wynosi ok 37,8. Czy jets odrobina nadzieji?:)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbvvv
nie :o

Gość junn
jeśli to ciąża to test z moczu ją wykaże tym bardziej że jak twierdzisz już wcześniej była słaba kreska (choć beta jej nie potwierdziła)

Gość mamapooodluszka
mysle, ze jest calkiem spora szansa:)

Gość Skoro beta wyszła
ujemna to ciąży nie ma.Ciążę można podejrzewać od 5 .

Gość Lenka3232333333
beta nie potwerdzila to racja, ale bylam u ginekologa i powiedzialam mu o wynikach bety i pierwsze co powiedzial "i co wyszlo ci 0,1?" a ja ze nie, ze 1,2 to był bardzo zaskoczony, i powiedzial ze mozliwe ze doszlo do zaplodnienia i ze mam czekać do miesiaczki. Wiem ze test by to wykazal ale jakos sie boje go zrobic, boje sie rozczarowania...

Gość Lenka3232333333
ja nie mowie ze mi wtedy wyszla ciąża. Chodzi o samo zapłodnienie, Gdy jest powyżej 1 tzn ze doszlo do zaplodnienia, ale komorka sie nie zagniezdzila jeszcze, dlatego hcg wyszlo bardzo niskie

Gość Lenka3232333333
zreszta hcg zrobilam za wczesnie, bo w 27dc... a moje cykle maja ok 30 dni

Gość Gość
zrob jeszcze jeden test i ise przekonaj

Gość junn
to zrób teraz test z moczu jeszcze raz. jeśli to miałaby jednak być ciaża to będą dwie kreski. z zasady beta do 5 uznawana jest za brak ciąży.

Gość adfalkjfbvnlajkbv
ja róniez miałam cylke ok 30 /32 dni i z bety juz w 24 dniu cyklu wyszlo mi 16,8 ... ale tez patrz na jednostki w jakich jest beta przedstawiana bo u mnie ciaza byla zaznaczona na tym dopiero od 16 wiec w sumie nie wiele przekroczylo :) a teraz jestem w 5 miesiacu, Tobie rowniez zycze powodzenia i trzymam kciuki