Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shiza91xx

Wie ktos gdzie moge zrobic usg 3d/4d w okolicach Wadowic-Andrychowa? i jaka cena

Polecane posty

Prosze o pomoc jesli ktos wie gdzie w okolicach wadowic-andrychowa moge zrobic usg 3d/4d teraz jestem w 22tc i mam juz robione usg na ten okres ciazy ale chcialabym w 32tyg gdzie musze zrobic ostatnie usg to chcialabym jakies dokladniejsze i mysle ze to 3d/4d byloby super tylko nie wiem gdzie tego szukac i jakie sa ceny. Czekam na rady.

moze byc w jakims wiekszym miescie tj.bielsko-biala. troche znam bo tam sie ucze to moze trafie:P:)

Ja w BB robiłam w Supra-medzie. Tzn robiłam genetyczne i połówkowe. Cena 170 plus 20 jak chcesz nagrania na płycie. ja jestem bardzo zadowolona, lekarz super wszystko pokazuje i tłumaczy.

podaj mi jakis kontakt jesli mozna:) ja dzis robilam w polimedzie na zywieckiej ale to zwykle usg ze skierowaniem nic nie placilam ale za to w 32 tyg wiem ze sie placi i zapis na plytce 30zl ale nie jestem zadowolona bo malo tam widac mimo ze juz jestem w 23tydz

dlatego szukam czegos dokladniejszego i dobrego lekarza ktory wlasnie wytlumaczy:) juz lookam w ten link dzieki:)

Gość Janina z kina
A może dr Czerwik? przyjmuje na Mickiewicza nad sklepem Majus we wtorki. Ma całkiem, całkiem sprzęt i jest dobrym lekarzem

Gość mamama27
dr Hankus - w Wadowicach na podgórskiej - rewelacyjna kobieta - prowadziła mi całą ciąża - robiła cc na Ujastku w Krakowie - ma świetnie podejście do pacjentów - i robi też 3d i 4d - nawet na normalnej wizycie nieraz przełącza na 4d jak sie dziecko ładnie ustawi - ja miałam 3d/4d jako połówkowe: mam mnóstwo fotek i takich drukowanych ze sprzętu i takich na kompa no i filmiki - tel. 603693815

Gość Janina z kina
dr CZerwik przyjmuje w Wadowicach i Andrychowie chyba. W Wadowicach na Mickiewicza tak jak pisałam, przyjmuje we wtorki, nr do niego 0502136636. Ja do niego chodzę i jestem bardzo zadowolona. USG też ma fajne, dokładne

Gość Janina z kina
dr CZerwik przyjmuje w Wadowicach i Andrychowie chyba. W Wadowicach na Mickiewicza tak jak pisałam, przyjmuje we wtorki, nr do niego 0502136636. Ja do niego chodzę i jestem bardzo zadowolona. USG też ma fajne, dokładne

Gość dorotadfhj
nowoczesny sprzęt ma ordynator z wadowic - gilowski w ketach; nie wiem ile kosztuje bo nie robiłam, ale moja gin mi je poleciła; ale muszę ci powiedzieć że najważniejsze jest usg polowkowe 2 d; w 22-24tyg ciąży można najlepiej ocenić budowę płodu w usg2 d; usg 3/4 d w zasadzie nie ma szczególnego znaczenia diagnostycznego, jest raczej po to żeby rodzice mogli sobie dziecko obejrzeć

Gość dorotadfhj
mnie w usg polowkowe wyszły pewne nieprawidłowości w serduszka i jak chciałam to potem skontrolować to mi mówiono, że w zasadzie tego się już nie robi; a dr czerwcu nie ma usg 3d, tylko 2d,ale jeśli się coś zmieniło od zeszłego roku, to polski dr piotra olszewskiego- pracuja z czerwikiem w jednym tak. na tym samym sprzęcie a jest bardziej punktualny; do czerwca trzeba czekać pod drzwiami kilka h na wizytę

Gość mamama27
dr. Hankus pracuje w Krakowie na Ujastku - a gabinet prywatny ma w Wadowicach na Podgórskiej i tam ma usg 3d/4d - przyjmuje w poniedziałki i we środy - a we czwartki robi połówkowe 3d/4d i tylko je bo taka wizyta trwa 1 - 1,5 godziny

dzwonilam do tej dr Hankus i wydaje mi sie w porzadku:) mila kobieta.. musze sie tylko poradzic jeszcze mojej dr. prowadzacej ciaze czy takie usg 3d/4d moze byc w ostatnim trymestrze czy oprocz tego musi byc 2d bo slyszalam ze lekarzom i tak latwiej sie odczytuje z 2d chociaz nie wiem czy to prawda.. a ta dr hankus jest prywatnym lekarzem? jak tak to ile bierze za co miesieczne wizyty? Bo ja chodze do dr. Iwony Gawlik i ona bierze 70zl niby nie duzo ale przychodze mierzy mi cisnienie podotyka brzucha kilka sekund i juz do widzenia. usg w ogole nie robi musze jezdzic do bielska.moze jest jakis lepszy lekarz hmm?

dorota ja wlasnie teraz jestem w 23tyg i wczoraj bylam na usg 2d wiec te badania mam juz za soba w tym okresie, po prostu na 3trymestr chcialabym 3/4d dlatego ze latwiej mi byloby z takich zobaczyc dzidziusia. bo na tym 2d lekarz mi pokazuje a to jest raczka nozka lokiec kolanko a ja tam nic nie widze :D no i dlatego tak chcialam :)

Gość mamama27
dr hankus robi 3d/4d ale sprawdza też dziecko w 2d - zwykła wizyta ciążowa 80zł za wizytę z badaniem na fotelu i zawsze usg i jak sie chce to można zawołać męża - tanio a bardzo przyjemnie i mąż też widzi dziecko

Gość mamama27
połówkowe 2d/3d ja płaciłam w 2010 jakoś 200zł - ale tak jak pisałam trwało 1,5 godziny było z pomiarami dziecka od głowy do stóp - sprawdzała wszystko w 2d i przełączała na 3d - mam filmik na płycie, zdjęcia i zdjęcia 2d drukowane

i to wszystko za 200zl? to fajnie:) a za zapis na plytke ile 20/30zl pewnie jakos? no to chyba mnie przekonalas i tam pojde do niej:) bo w Bielsku ten Supramed jest straaasznie daleko i mialabym problem z trafieniem tam , maz musialby brac wolne specjalnie i musielibysmy autem jechac a to jest kawalek wiec i koszta.. a Wadowice na miejscu bo ja jestem z Choczni:)

Gość mamama27
płytka itd w cenie - najlepiej powiedz jej przez telefon co chcesz to może zapisze cie wtedy na taki termin żeby miała spokojnie czas dla ciebie, zazwyczaj we czwartki robi takie usg i tylko takie - bo generalnie to ma mnóstwo pacjentek bo jest poprostu dobra - moja koleżanka tak się składa że też z choczni w styczniu rodziła przy niej na Ujastku - znieczulenie i wszystko miała od ręki- jest bardzo zadowolona a pierwsze rodziła w Wadowicach i to woli nie wspominać

Gość mamama27
mi robiła osobiście cc - miałam położenie pośladkowe i cc bez najmniejszego problemu - umówiła i załatwiła wszystko - bez żadnej odpłatności - dzięki niej wspominam całą ciąże i cc jako coś niezwykłego... a na usg weź męża - mój chodził przy każdej wizycie - na badaniu na fotelu itd jesteś sama a potem na usg wołają tatusia

Gość kaaasia23
ja robiłam usg genetyczne w 20 tygodniu u Zalewskiego w Jawiszowicach niedaleko Kęt. sprzęt ma chyba najlepszy wokolicy. dostałam kolorowe zdjęcia i film na płytce a dr wszystko pokazuje i jest super atmosfera. on przyjezdza z Krakowa i chyba sie zajmuje tylko USG genetycznym. ja jestem bardzo zadowolona

dzieki mamama27:) no mam zamiar wziac meza:) bo jeszcze nie byl na usg jakos tak wypadalo ze nie mogl wziac wolnego. a to usg przez brzuch sie wykonuje czy dopochwowo?

Gość kaaasia23
tel. do dr to 691100101, jedyny minus ze trudno się dodzwonić, ja wysłałam w końcu smsa i do mnie oddzwonil. Pokazał mi tez dzidzie na 3d przez chwile a i cena chyba nieduże bo zaplacilam 150. Za 3 tygodnie mam kolejne badanie w 30 tygodniu i tez do niego pójdę

Gość TakaSobieMama:)
Jedna uwaga... 32 tydzien to juz troche za pozno na 3D/4D... dziecko jest juz stosunkowo duze, ma ciasno i mozecie za duzo nie zobaczyc a jak bedziecie mieli jeszcze mniej szczescia to juz "na nietoperka" ;) bedzie ustawione i fige zobaczycie :P. Osobiscie radze 3D/4D zrobic wczesniej, tak ok 22-25 tygodnia :)