Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shiza91xx

Wie ktos gdzie moge zrobic usg 3d/4d w okolicach Wadowic-Andrychowa? i jaka cena

Polecane posty

Gość mamama27
hmm nie znam się na sprzęcie ale kuknęłam na strone Pani Hankus i niewiem na ile ona jest aktualna bo np. fotel ma już inny taki "elektroniczny" co sam wyjeżdża do góry a co do usg to niewiem bo nie przyglądałam się aż tak

no ale nie sprzet jest najwazniejszy.. :) tak czy inaczej za 200zł sie super oplaca i wszystko w pakiecie plytka i zdjecia:) a wszedzie za to sie placi oddzielnie

Gość mamamama27
i jak tam po usg? ciekawa jestem Twojej opinii o Pani doktor i wogóle jak było

Super, jestem bardzo zadowolona p.doktor bardzo miła jej asystentka też:) i do pogadania i w ogóle.. jakość zdjęć i filmu bardzo dobra, bede miala super pamiatke z tego usg:) są i zdjecia i filmy no naprawde super. Musze Ci podziekować bo to Ty mi ja poleciłas;) Dziekuje:*

Gość mamamam27
no to się ciesze :) ona nawet przy zwykłej wizycie ciążowej jak robi usg to czasem przełączała na 3d jak dziecko było fajnie ułożone i kiedyś widziałam taka super ujętą buzie i nic więcej nie bierze tylko jak za zwykła wizytę.. a jak tam dzidziuś? przekręcił się czy dalej pośladkowo?

juz głowkowo:) no ona mowila ze zostawi sobie moje zdjecia do galerii najladniejszych zdjec:) bo ponoc sie super ukladala tez dokladnie twarz widac i poszczegolne czesci ciala:)

Gość anita221
Kasiu dzięki na namiary do dr Zalewskiego usg 4D to jedno ,ale doktor bardzo dokładnie zbadał dzidziusia i ponieważ przeziernośC karkowa była nie w porządku skierował mnie do dalszej diagnostyki do poradni do Kęt , miałam tam pobieraną krew na test podwójny i kolejne usg za darmo wszystko na nfz. Dzieki dr Zalewskiemu jestem juz spokojna o dzidziunie, bo badanie rozwiało wszystkie wątpliwośći. Chciałabym ,żeby Po świecie chodzili sami tacy mądrzy i uczciwi lekarze. Przy tym spokojny, serdeczny, z dużą kulturą osobistą.Dziewczyny z calego serca polecam i dziękuję Panie doktorze.

Gość ojtam ojtam
shiza91xx - zastanów się nad porodem w W-cach - byłam ostatnio w szpitalu w odwiedziny i jest tragedia tam - wszystko w remoncie, pełna rozsypka, wiertarki itd non stop windy nie działają, brud i hałas totalny i to zarówno w tym gdzie się rodzi jak i w tym drugim - będą zmieniać oddziały i przenosić tam bliżej Soru ale póki co jest jeden wielki plac budowy a najgorsze te wiertarki bo cały prąd nowy robią - wode itd

Ja również byłam tu na wątku i stąd trafiłam do Dra Zalewskiego na 3D. Polecam, bo 150 zł to nie jest taka wielka kasa, a dzidziuś pooglądany został bardzo dokładnie, każdy szczegół opisany, no i płeć również.

A jeszcze, jeśli ktoś ma wątpliwości czy warto, uważam że oczywiście.

ojtam ojtam ja rodzilam 14sierpia w wadowicach i juz bylo po remoncie na szczescie, nie bylo najgorzej. owszem na pewno mogloby byc lepiej ale ogolnie bylo ok. tylko malo lozek z trojkataki a ktory mozna sie chwycic, duzo lozek wysokich strasznie a jak wiadomo ciezko wslizgnac sie na tak wysokie lozko po cięciach i w ogole. a ja po cesarce bylam.. pierwsze godziny po porodzie bylismy oddzielna sala super nowe lozka pielegniarki co chwila zagladaly do nas a pozniej jak doszly nastepne po cesarce to musialysmy opuscic ta sale bo to tylko na 3 osoby i musialysmy pojsc do sali gdzie lozka beznadziejne byly i w ogoel . ale jakos sie przezylo

Gość ojtam ojtam
oo to jednak cc miałaś - czyżby maluch pośladkowo był? bo tu cc robią do rzadkości