Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laila--;--;;

ale badziew - to jakaś znerwicowana, zakompleksiona frustratka!

Polecane posty

Gość Laila--;--;;

jw

Gość efhnbad
dokładnie :)

Gość hahahahhahahahhaaaaaaa
wy wcale nie jestescie lepsze. to dopiero frustracja zeby zlozyc nowy temat i wylewac zale jak juz nie masz nic ciekawego do powiedzenia.

Gość efhnbad
ja mam zawsze coś do powiedzenia, w każdym temacie :) chcesz pogadać?

Gość hahahahhahahahhaaaaaaa
taaaaa, a jak ci sie skoncza argumenty to poleci stos obelg. dziekuje, obejdzie sie.

Gość efhnbad
mi się argumenty nie kończą, jeśli sie wypowiadam na dany temat to w pełni świadomie i ze 100procentowym przekonaniem we własnej racji

Czyzby Ale badziew nadepnela Ci na odcisk???? Inteligentna osoba nie zaklada tego typu tematow...chyba ze ktos baaaaardzo zalazl jej za skore

Gość FGHJKL
To jest tzw. kobieca zlosliwość

Gość uhuhu blb
Laila--;--;; a ty jestes normalna życząc komus bezplodnosci ? :D

Gość pachne bulgari
Chryste!!masz do czynienia z głowa,taka jesteś skomplikowana jak pantofelek a fuj!!szkaradne wstretne dziewuszysko!!a ale badziew to normalna,myslaca kobieta,kulturalna pomimo słownictwa;ale z niektórymi nie można rozmawiać inaczej!a w temacie o placzacym dziecku argumentowała z rozumem,ale niemal wszystkie się wczepilyscie niczym kleszcz w psa!! Laila pierdolnij se w łeb drzwiami albo czymkolwiek!!

Gość sławna się robisz:)
bedą o Tobie wiersze pisać i piosenki w szkole śpiewać!!:):)

Gość również uważam, że ale badziew
ma jak najbardziej rację, i jej argumenty są sensowne. A wy matki polki jak z mózgiem wielkości orzeszka tylko wyzywać potraficie i życzyć bezpłodności. Ja mam dzieci i staram się nie uprzykrzać nikomu życia ewentualnie przeprosić, szanuję innych i inni szanują mnie

Gość własnie czytałam topic
moje o dziecku które płacze w nocy i skarżą się sąsiedzi. I zszokowały mnie właśnie wpisy Badziew, to faktycznie jakaś sflustrowana kobita, ciekawa jestem czy z realu też tak pluje jadem. Kobieto trochę kultury!!!! Skoro nie masz dzieci to po wypowiadasz się tak wszechtronnie na tematy z nimi związane??? po co ty w ogóle wchodzisz do działu CIĄŻĄ, PORÓD, MACIERZYŃSTWO... skoro nie masz o tym pojęcia ani doświadczenia!!!! Powinnas lepiej zagladać do działu ANTYKONCEPCJA aby nie unieszczęśliwić żadnego maluszka taką matką.