Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dzis wygladałm jak milion dolarów i nie spotkałm nawet żadnego fajnego faceta

Polecane posty

Jest subtelna różnica pomiędzy otyłością a niedowagą... Przed otyłością występuje jeszcze nadwaga, która nie jest chorobą, tak samo jak nie jest nią niedowaga

Gość fiku miku ile wazysz
i ile masz wzrostu?

Czarna porzeczka, bo to bardzo indywidualna kwestia :) Moja znajoma waży i mierzy tyle co ja, a jest dość pulchna i chce się odchudzać (co wybijam jej z głowy :P)

Gość fiku przestan promowac
infantylizm

Gość chrum chrumk
tylko sie nie pobijta wazyc 42 kg to moze dziewczynka, podlotek a nie kobieta jesli kobieta nie potrafi zrozumiec, ze jest kobieta a nie nastolatka, to chyba kttos ma problem normalna 20 i 20 kilku latka powinna wazyc tyle by zachowac proporcje ciala odpowiednie do jej wieku wszystko z umiarem :classic_cool: ale 42 kg tto anoreksja

czarna mozna byc chudym ale meic pyzate policzki np :) moim celem nei bylo nikogo obrazac, moim celem było skrytykowac głupotę pseudo faceta (samotnego romantyka), który ma mylne wyobrazenie że im mneijsza waga tym lepiej :O

Fiku, są faceci, które lubią drobne i chude. Są też tacy, którzy wolą większe kobiety :P Wszystko jest kwestią gustów i tyle.

chrum chrumk ale ja mam poniżej 160 więc nic na to nie poradze fakt że może wyglądam jak dziecko.. :/ ale staram się chociaż ubierać stosownie do wieku.. w tym roku kończe 21 lat a nie wyglądam jak anorektyczka na pewno mam figurę podobną do hmm fergie czy shakiry one też są drobne

"ale 42 kg tto anoreksja" Przestańcie nazywać niemożność przytycia anoreksją. Anoreksja to choroba, która siedzi w głowie.

Gość fdgj,nhjk,,
po chuja odpisujecie tej kretynce? ona ewidentnie piszac takie temaciki robi was w chuja przeciez:D

Gość chrum chrumk
Fiku, są faceci, które lubią drobne i chude. Są też tacy, którzy wolą większe kobiety ze sie wtroncem tacy powinni sie urodzic w Azji bo w Europie pedofilizm jest karalny :classic_cool:

"Fiku, są faceci, które lubią drobne i chude. Są też tacy, którzy wolą większe kobiety Wszystko jest kwestią gustów i tyle." promowanie odstajacych żeber razi mnei w oczy :O nie chcę by młode dziewczyny dażyły do jakichś chorych ideałów które przecza kobeicości :O

Poza tym chrum, widzę, że masz problem z doborem adekwatnych słów. Najpierw anoreksja, potem pedofilia... ubóstwo mentalne ;)

Gość chrum chrumk
schakira i bijoncuwa maja obfite biodra sa kobiece ale wq zyciu nie waza 42 kg :classic_cool: mam oczy i miare w nich

Fiku, a nie drażni cię promowanie Grycanek? Promowanie choroby jaką jest otyłość?

Gość chrum chrumk
:classic_cool: intelekt mi sie zmiejszyc wraz z waga przeciez ja prawde pisze oczywista i wyczytana :classic_cool:

Gość chrum chrumk
dzis ogladam program co prawda niewiele rozumialam bo przemawiaja do mnie tylko obrazy a nie slowa, ze.... kobietom odbija zgadnijcie d;laczego :P

Gość sporttozdrowie
załoze sie ze fiku to spasiona locha:D tal dla twojej wiadomosci nie ktore dziweczyny nie maja wyboru i nie maja jak przytyc np przez geny lub przemiane materii kretynko anoreksja to choroba w ktorej kobiry nie sa swiadome ze sa chude a tu dzieczyny opisuja ze sa swiadome i nie moga z tym nic zrobic... sama jestem chuda,waze 45 kg i kosci mi nie wystaja i mam duzy ladny bisut tyle ze chude nogi i owszem chciala bym przytyc ale coz nie ma rady:)

siogun nei wiem o co ci chodzi, masz piękną figurę, nei wiem ile kilo ale w sam raz :) tlyko strasznie się rzucasz w temacie nei wiem co chcesz udowodnić :(

Nie rzucam się, po prostu próbuję obalić mit szczupła = anoreksja Całe życie chciałam przytyć a nie mogłam, i ciągle tylko słuchałam jaka jestem chuda itd :classic_cool:

siogun - rozumiem jestes drazliwa na tym punkcie :) sporttozdrowie - widze że wszystko dobeirasz jako ataki zawisci 🖐️ super podejscie do ludzi amsz 🖐️

Drażliwa? Absolutnie nie :classic_cool: Drażni mnie tylko brak elementarnej wiedzy u niektórych :D

Gość sporttozdrowie
no sory ale jak mowisz ze chuda to od razzu anoreksja to jak mam to odbierac?? nawet jesli dzieczyny maja wystajace kosci to nawet nie wiesz jak im z tym zle... to jest tak jak bys powiedziala do otylego-ale z ciebie siwnia. odrobina taktu a nie bedzie zadnych atakow wiadomo ze faceci wola szczuple niz grube:)

mniej niz 50 kilo oznacza u wieksozsci dizewczyn (pomijajac te skrajnei niskei neidowage) i nei pisze tego złośliwie, tylko by uswiadomic prawde :)

50 kg u dziewczyny ok 165 to NIE jest niedowaga Czy 165 to skrajnie niski wzrost?