Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorocinska

Dziwie sie młodym ludziom, ktorzy jeszcze nie wyjechali z kraju

Polecane posty

Gość Dorocinska

Starsi Polacy sa zacofani, niszcza nasz kraj, nie wypracowali sobie emerytur, a teraz zyja jak pijawki za pieniadze pracujacych. Sa zalosni, dlatego nie chce miec nic wspolnego z tym krajem. I rodzina

Gość Dorocinska
Jak sie jest tlumokiem i nieukiem to sie siedzi w panstwie bez przyszlosci, za mniej niz 2 tysiace euro miesiecznie

To zabij rodziców że cie tu urodzili. Jakoś nie narzekam.Mam kasę,rodzinę i to co mi potrzebne a jak chcesz żeby jakiś Ralf czy Adolf walił cie pejczem po grzbiecie i wrzeszczał Arbajt Arbajt Polisch Szwajne to jedz.

Gość szczęśliwym małżeństwem do
fizycznie to pewnie lepiej pracować tam za euro,też się dziwię,tym,którzy jeszcze z takich nie wyjechali,ale nie każdy potrafiłby i nie każdy aż tak jest przymuszony pracować jako podcieracz dupsk

Ja rączek nie brudzę, jestem szanowana przez moich kolegów, zwiedzam sobie świat i jeszcze mi płacą za to duże pieniądze. Na zdrowie zazdrośników!

Gość szczęśliwym małżeństwem do
jesteś pilotką wycieczek,niezła praca,tylko trzeba mieć gadane,żeby zintegrować towarzystwo

Gość sdvdsfvfd
Nie tylko starsi sa zacofani. A ja nie chce, zeby wyjezdzali z Polski, bo tylko robia wstyd poza nia. Niech siedza spierdolone polaczki w swoim kraju i nie wyjezdzaja z niego.