Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikirikidwa

choroba sieroca? prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość kikirikidwa

witam, chciałam zapytać czy ktoś spotkał sie z podobną sytuacją? zauwazyłam, że moj sam głaszcze sie przez sen. on generalnie jest takim pieszczochem, lubi sie przytulac. ale jak zobaczyłam ze on się sam głaszcze przez sen to mnie zmroziło. on nie miał rodziców i całe zycie był sam. zastanawiam się czy to może miec jakiś zwiazek?

Gość kikirikidwa
moj chłopak*

Gość kikirikidwa

Gość anika 28047
jesli nie mial rodzicow ani rodziny zast, to jak najbardziej - jest dorosly wiec swiadomie nie glaszcze sie np w ciagu dnia ale kiedy spi nie ma kontroli i zaspakaja swoje potrzeby kontaktu .

Gość mój
były bujał się w chwilach zdenerwowania albo słuchając muzyki a nie był sierotą tylko 2 lata spędził w szpitalu,zaraz po urodzeniu.

Gość kikirikidwa
no akurat dla mnie takie bujanie to tak samo jak tupanie ciągłe nogą itp. sama sie czasem bujam mimo ze rodziców mam od urodzenia i zadnej rozłąki ani trałmy nie przeszłam. a z tym głaskaniem to jakas masakra, juz sie zatsnawiam czy go do psychologa jakiegos nie zaprowadzic. probowałam z nim jakos rozmawiac delikatnie czy jemu brakuje czułosci itd. takie w sumie niby nic, jedni przez sen gadają inni lunatykują a moj chłopak sie głaszcze. tylko jak sobie pomysle, ze nigdy nikt go nie przytulił, nikt go nigdy nie dotykał nie pogłaskał i jak widze jak sie do mnie łasi jak nachalny kot a w nocy sie sam głaszcze to to po prostu..smutne;/

Gość też się czasem bujam
nogą se tupę, albo trzepę rękami oprócz tego mam jeszcze wiele innych objawów