Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyneczka 85

2 raz zerwane zareczyny

Polecane posty

2 raz... kolejny... nie umiem wybrać partnera... 27 lat i nadal głupia. jestem romantyczka, uczuciową istotą. Los dał mi się ogarnąć i jestem zaradna i .... 1 raz wzięłam wrażliwego chłopaka po 5 latach okazało się ze nie nadaje się do życia....marzenia do garnka nie wsadzisz... 2 raz... oboje zaradni oboje pracowici tylko ze ja podchodzę pod flegmatyka a on choleryka... awantury krzyki wyzwiska a ja płakałam i płakałam i ... po awanturze w święta u rodziców... przy świątecznym stole ... nastał koniec.

Gość monirusss
Powiedz mi ile kosztuje bukiecik kwiatow taki mini wystarczy 6-8 złotych?

Gość Gorący Ubek
Kim będzie ten trzeci?

4 miesiące przed ślubem... i on mnie wyzywa przy rodzinie... robi miny...podbiega z zacisnietymi zebami i jak ryczałam to zaczał krzyczeć no uderz mnie uderz i nastawiac policzek... 3 metry od mojego 80 letniego dziadka... kilka h od tematu wystroju kościoła...

Gość Gratuluję
Niewiele jest tak odważnych kobiet, które umieją swoje życie wziąć w swoje ręce i nie zdawać się na los. Naprawdę jestem pełna podziwu, bo jak mawiają statystyki, powinno się to skończyć patologicznym związkiem, zarówno jedno narzeczeństwo, jak i drugie. Odwagi! Znajdziesz jeszcze faceta,który będzie na Ciebie zasługiwał.

po tygodniowej depresji rykach na przemian ze snem nadal nic nie rozumiem. On podsumował ze tak ma worek sie napełni i musi wybuchnąc i to sie bedzie powtarzać 3,5 roku ... 3 lata mieszkania razem poszło sie jebac

Gość grththhhhhhhhhhhhh
Ciesz sie ze tylko 3 a nie 30...

Gość Gratuluję
Na pewno teraz się czujesz podle, ale podjęłaś najlepsza decyzję w Twoim życiu. Wiesz, jak to by się skończyło, ucz się na cudzych błędach, nie na swoich.

Współczuję:(. Chyba wiem, jak mogłaś się czuć przy tym stole. Nie ma co płakać. Facet, który nie potrafi nad sobą zapanować i wpada w furie - wykończyłby Cię nerwowo, wcześniej czy później. A z opisu sytuacji wnioskuję, że Twój były, w przypływie agresji, nie liczył się z nikim i z niczym:(.

Gość fvfrvfdvfdvcvcv
dobrze zrobiłas i tak byłby rozwod albo patologia

Gość first mademoiselleeee
Miałam tak samo- facet choleryk nie liczący się z moimi uczuciami, nikt mi nie wierzył bo zachowywał się tak tylko w stosunku do mnie do swoich znajomych nie- bo co oni by sobe o nim pomyśleli... obiecywał że się zmieni, byłam z nim 3 lata nie zmienił się też uważam że to lata stracone bo przez niego dostałąm wrzodów żołądka i żałuje że go wogóle poznałam... najpierw pewnie byś poroniła z tych nerwów a potem nie dość że ty byś żyłą w piekle to jeszcze twoje dzieci dobrze zrobiłaś!

Blondyneczko, niestety Cię rozumiem:(. Tylko że wieczne przeprosiny i kwiatki nie załatwią nigdy problemu. Byłoby gorzej i coraz więcej miałabyś żalu. Ten facet zrobiłby z Ciebie strzępek nerwów. Byłoby tak, że codziennie zastanawiałabyś się, w jakim wróci humorze i czy wszystko mu się uda, bo jak nie, to może chcieć odreagować. Koszmar. Za jakiś czas, jak przebolejesz, podziękujesz losowi, że Cię odsunął od takiego przyszłego męża.

Zdziwisz się, jak szybko znów zobaczysz, że mężczyźni są też fajni i wszystko przed Tobą:). Rozumiem Twój żal i poczucie straconego czasu. Zrobiłam kiedyś dokładnie to samo, co Ty, na miesiąc przed planowanym ślubem. Powody, po części, podobne. Nigdy nie żałowałam. Ty też nie będziesz. Uszy do góry!:) Pitul pieska i bądź dobrej myśli.

Gość Gratuluję
Bez przesady :D Nie pitul pieska :D To już zboczone jest :classic_cool:

Powiedz kto chciał tego ślubu? Kto zaczął ten temat? Bo z tego co piszesz, to facet nie pragnął tego tak jak Ty. Gdyby Cię kochał i chciał tego ślubu, to by tak się nie skończyło. Zastanów się czy były jakieś sygnały wcześniej i jaki podaje powód rozstania. Pewnie 90% to brednie ale może jest tam choć trochę prawdy i refleksji.

pomylił fakt ze jestem spokojna i moge isc na kompromis dla dobra sprawy z brakiem charakteru... chciał byc królem a ja miałam mu dziekowac za wszystko lizaniem stóp i na wszystko sie godzić. a śmiałam inaczej...

Gość ehhhh.......
boli, boli i boleć będzie :(