Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BON APETIT 91:)

Ciało po ciąży - udało mi się:) a jak u Was?:)

Polecane posty

Gość co prawda to prawda...../
no, co prawda to prawda, ma wspaniałe ciało i dzięki temu znalazła wspaniałą pracę - opiekunki, kucharki i pomywaczki w jednym. Moje ja też zadbam o swój brzuszek, to posypią się i mi takie cudne oferty pracy... buhahahahha

Gość malabrunetka21
heh male prawdopodobienstwo z tym nickiem ale ja sama czest kradne ludziom nicki a potem mi gadaja ze co to ja nie pisalam;)

Gość mireczkowataa
Wy to jednak jesteście nieźle porąbani. Nawet jeśli to ta sama osoba to co jest złego w tym, że wychowując dziecko chciała dorobić i zająć się drugim?? Idiotki, no autentycznie!

Gość malabrunetka21
laska i tak jest spoko i tyle:) w necie 3/4 mija sie z prawda:P

co prawda to prawda...../ no, co prawda to prawda, ma wspaniałe ciało i dzięki temu znalazła wspaniałą pracę - opiekunki, kucharki i pomywaczki w jednym. Moje ja też zadbam o swój brzuszek, to posypią się i mi takie cudne oferty pracy... buhahahahha a no widzisz, może czas sie za siebie zabrać w końcu?

Gość aristesss
Urodziłam drugie dziecko mając 32 lata... w tej chwili syn ma póltora roku, a ja wyglądam lepiej niż przed ciążą... Moje ciało nie straciło nic na jędrności ani na wyglądzie. Dbam o siebie, chodzę na fitness i siłownie, z dzieciakami na basen. Jestem szczupła. Do tego nie wyglądam na swoje +33. Ludzie dają mi ok 25 i są mocno zaskoczeni faktem, że mam dwójkę dzieci.. Więc to chyba zależy od genów... a nie do końca od tego, że po 30 cieżko dojść z wlasnym ciałem do porozumienia :)

Gość no masz racje
Autorko a co Cie obchodzi jak kto chodzi ubrany na spacer z dzieckiem? weź się lepiej za naukę

Gość Pola

Aby Wasza skóra wróciła to normy stosujcie produkty Kuracja MAMA CARE od Efektimy. Na prawdę warto!