Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melamilena8888

jakie diety skuteczne pomocy chce schudnac moje nadzieja w was

Polecane posty

Gość melamilena8888

iety skuteczne pomocy chce schudnac moje nadzieja w was

Witam, skuteczna i zdrowa dieta powinna składać się z 4-5 posiłków, dostarczać odpowiedniej ilości witamin i składników mineralnych, zawierać owoce (2-3 szt dziennie), dużo różnego rodzaju warzyw. Ciemne pieczywo oraz nieprzetworzone zboża takie jak ryż brązowy, kasze, a także makarony i płatki zbożowe, w określonych ilościach. Dietę należy uzupełnić chudym mięsem, rybami i nabiałem. Nie napisała Pani ile waży i ile ma wzrostu, ile chciałaby Pani schudnąć? To istotne czynniki w ustalaniu odpowiedniej diety. Na pewno nie powinna Pani stosować głodówek, chociaż pozwalają szybko stracić kilka kg nie są odpowiednie dla osób zdrowych (głodówkę może zalecić lekarz jako przygotowanie do zabiegu, lub w celu odciążenia przewodu pokarmowego, jednak wtedy odbywa się ona pod kontrolą). Nie polecam takze diet monotonnych opartych tylko na warzywach lub owocach, ani diet białkowych - ubogich w produkty zbożowe i warzywa lub owoce, nie sa to odpowiednio zbilansowane diety. W razie pytań zachęcam do kontaktu mailowego. Pozdrawiam Monika Chrzanowska www.diety.poznan.pl

Gość jestem kobieta woda ogniem
najlepsza dieta na swiecie jest pochamwoac sie z lekka i mniej zrec (wykluczyc slodycze), a najwazniejszym punktem tej diety jest intensywny ruch conajmniej godzine dziennie! Efekty szybkie - polecam!

Gość karwiwtaowa
zalezy jaka masz wage i cel i wzrost , wtedy mozna dobrac jakas diete

Gość melamilena8888
mam 165 cm i waze 75 kg

Gość aja kocham czerwone mięcho
poczytaj o diecie dr Lutza , on bardzo wiele wyjaśnia

Gość melamilena8888
ale jaka diete stosowalas napisz proszeee .............. i jadlospis jakbys mogla dzieki ale jak to dziala ta hipnoza