Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiśniowa Dama

Faceci boją sie dobrze ubranych kobiet.

Polecane posty

Gość Wiśniowa Dama
Ten ostatni post to nie ja pisałam. W temacie chodziło mi o to że faceci boją sie wyzwolonych samodzielnych kobiet bo na takie najczęściej wyglądają te eleganckie i zadbane. Zwłaszcza młodzi faceci przed 30 wolą łatwy łup.

Gość Rambo 1987
Nie boją się ale poprostu takich nie chcą na stały związek. Lubię ładne kobiety, nie wstydzę się takich i nie parażliżuje mnie ich obecność ale dla mnie najbardziej liczy się skromność. Dziewczyna powinna być przede wszystkim słodka :D Taki malutka, niewinna i kochana :P A te panie bizneswoman to bardziej przypominają mi babochłopy. No kwestia gustu wiadomo ale każdy szuka czegoś innego. Męża znajdzie każda, wystarczy tylko odpowiednio trafić.

Gość SŁUCHAJ NO RAMBO!
EJ RAMBO TY SIĘ SENSOWNY WYDAJESZ TO TAK SPODOBAŁ MI SIĘ CHŁOPAK NAPISAŁAM DO NIEGO NA NK ŻE MÓGŁBY SIĘ ZE MNĄ UMOWIC BO MNIE KRĘCI ON NA TO ŻE MA LASKĘ ALE POTEM ZACZĄŁ DOPYTYWAA O MNIE OPOWIADAŁ ŻE MU SIĘ W ZWIĄZKU OSTATNIO NIE KLEI I W SUMIE PEWNIE BY SIĘ UMÓWIŁ TYLKO JA ŻE NIE BO ZAJĘTY. ALe MI ON SIĘ WIDZI SPAC NIE MOGĘ I JEDNAK CHCE GO POZNAĆ CHOĆ ON NIE WIE Z KIM PISAŁ, ZAPROPONOWAĆ COŚ?

Gość Wiśniowa Dama
Sądząc po nicku Rambo to ty bardzo młody jesteś w podobnym wieku co ja. Teraz chcesz uwić gniazdko z jakąś słodką idotką, która potem narodzi Ci dzieciaczków będzie obiadki codziennie gotować i szybciutko sie starzeć. Ty za jakieś 10 - 15 lat zaczniesz sie dusić w tej sielance i zaczniesz szukać czegoś innego kobiety wyzwolonej, pięknej, samodzielnej bo w domu czekać Cie bedzie jedynie ta monotonna idylla, która sobie teraz budujesz.... Wspomnisz to za jakiś czas.

Gość Rambo 1987
Zaproponowałaś już :D Tak to nie wiem, nie chcę Ci niczego doradzać bo co ja mogę ? Zajęty jest ale jeżeli mu się nie klei i widzi to już teraz to pewnie tylko kwestia czasu sprawi, że związek się posypie. Ludzie rozchodzą się po ślubach a co dopiero gdy są przed nim. Nie rozwalaj związku no chyba , że nie masz nic przeciwko aby za 2 lata jakaś nowa Ci go odbiła ale zakumplować się z nim możesz ;) Najlepiej to iść za głosem serca. Wtedy ludzie są szczęśliwsi niż gdyby kierowali się rozumem.

Gość SŁUCHAJ NO RAMBO!
ALE JA CHCE SIĘ Z NIM SPOTKAĆ TYLKO ROZUM MÓWI NIE BO ZAJĘTY. ON NAWET MI PYTAŁ CO PROPONUJESZ A JA ŻE NIC BO JEST ZAJĘTY. I UCIEŁAM ZNAJOMOŚĆ INTERNETOWA A TERAZ TĘSKNIĘ

Gość Rambo 1987
Wiśniowa Rocznik jest prawdziwy. Nie chcę żadnej idiotki. Chcę rozsądną normalną dziewczynę, która rozumie świat i potrafi się dostosować do warunków. Gdy są pieniądze to wrzucić trochę na luz ale nie szaleć i nie napalać. Ludzie wygrywają w totka i aż 80% osób które trafiły szóstkę w ciągu 5 lat trwoni pieniądze. Tylko co piąty założy sobie firmę, wykończy dom czy w coś zainwestuje. To nie jest głupota ??? - Dzieci chcę mieć, bez nich nie mam co szukać żony. Dusił się w szczęśliwym związku nigdy nie będę. To tylko my Polacy tak mówimy że w związku zapada rutyna. Popatrz na Szwedów ! Tak codziennie ulicami chodzą dziadkowie wtuleni w siebie :D Nie ważne że ludzie mają po 40 czy 60 lat, kochają się i czują się jakby cały czas motyle w brzuchu mieli. No ale POlak to Polak. Nie bez powodu na całym świecie wyśmiewany.

Gość Wiśniowa Dama
Rambo powiem Ci tak faceci do 25 roku życia szukają przygody potem 25-35 przychodzi czas na stabilizacje ciepłym gniazdku po 35 zaczyna sie zastanawiać czy oby to ciepłe gniazdko to nie jest jaskinia lwa a żona to wściekła lwica ( sflustrowana i zmęczona życiem, zapracowana żona i matka polka) i wtedy mysli jakby tej lwicy sie wywinąć....

Gość Rambo 1987
Tęsknisz po krótkiej znajomości internetowej ? ;) Młodziutka jesteś. Do szkoły chodzisz ? ;) W szkole to są zwariowane i beztroskie czasy. Lepiej mi było niż teraz :D

Gość Rambo 1987
Wiśniowa To prędzej lwica myśli jak się wywinąć :D To kobiety narzekają na swoich facetów że po kilku latach stają się domatorami i najchętniej leżeliby cały dzień przed TV. Kobieta po 30-stce przeżywa swoją drugą młodość a facet po 40-stce ma kryzys wieku średniego. To te 2 punkty są niebezpieczne dla związku. Tylko, że : Kobieta jest tu niebezpieczniejsza. Facet mając kryzys myśli o zdradzie i o jakiejś przygodzie na boku ale zazwyczaj jest tak, że poprostu wtedy zaczyna totalną olewkę. Widzi że dzieci dojrzewają i kładzie sie przed TV na dobre zaniedbując żonę, uczucia itd ... Natomiast kobieta po 30-stce ma o wiele większą chcicę niż jako nastolatka a hormony potrafią bardziej buzować niż alkohol :D Łatwo o różne czyny, których można ostro pożałować :P

Gość Wiśniowa Dama
Myślisz, taka zmęczona życiem zapracowana zaniedbana kobieta może zrobić skok w bok...zastanów sie troche . Gdyby nawet chciała to czy z w tysiącem zmarszczek worami pod oczami toną nadwagi znajdzie adoratora? A facet w śrenim wieku z wyrobionym prestiżem zawodowym, stanowiskiem, zadbany... Jest czasem bardziej pociągający niż młodziak.. Wiec kto ma lepiej???

Gość SŁUCHAJ NO RAMBO!
TĘSKNIĘ ZA NAMIASTKĄ KONTAKTU Z NIM, ZA CZEKANIEM NA WIADOMOSC, ZA ŚWIADOMOŚCIĄ, ŻE ODPISUJĄA MI PRZEZ CHWILĘ RZUCA WSZYSTKO I JEST TYLKO DLA MNIE. ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM JUŻ DAWNO, TERAZ PRZY PISANIU TO TYLKO POTĘGOWALO. NIE MAM JUŻ NIESTETY NASTU LAT...

Gość Rambo 1987
Wiśniowa Ale teraz dałaś czadu :D Najpierw zakładasz temat o odważnych kobietach a teraz piszesz o kobietach po 30-stce jako o zmęczonych życiach otyłych i pomarszczonych niedbaluchach ? :D:D Skoro kobieta po 30-stce jest zmęczona życiem to jak wyglądać może facet po 40-stce ?! Wypadałoby abyś określiła takiego dziadkiem, który jest na wykończeniu :D Kobiety po 30-stce to najlepsze laski. Właśnie wtedy są pełne seksapilu i wdzięków i właśnie dlatego przeżywają swoją drugą młodość. Nie są już wstydliwe, mają doświadczenie i to właśnie wtedy są kimś. Z resztą kobieta zawsze będzie wyglądać lepiej niż facet. Często spotyka się 40-stki, które zawracają chłopakom w głowach a facet po 40-stce jest co najwyżej mądry bo z wyglądem rzadko powala na kolana.

" Z resztą kobieta zawsze będzie wyglądać lepiej niż facet." Niestety tu sie mylisz. I zalozenie ze kazdy facet po 40stce wyglada zle tez jest mylne.

Gość Wiśniowa Dama
Rambo naucz sie czytac ze zrozumiem chłopie. Ja nie pisałam o spełnionych zadbanych kobietach tylko o oddanym panu władcy kurkach domowych poświecających sie mężowi chamowi mającemu młodą kochankę na boku w pracy bo jak to bywa koło 40-stki taki szuka szczęścia poza swoją jaskinią...

Gość torptorpeore
faceci nie boją się dobrze ubranych kobiet tylko odpierdolonych idiotek, które nie mają nic mądrego do powiedzenia, są zarozumiałe i mają przesadne wymagania. Ktoś może być dobrze ubrany i nawet tego nie zobaczysz, bo nie będzie wyzywająco ubrany.

Gość torptorpeore
z drugiej strony faceci w Polsce nie lubią się starać i są leniwi, zaniedbani i są szowinistami, więc rozglądają się za inkubatorem robotem.

Gość torptorpeore
to w ogóle jest głupi topik. Te wszystkie nowoczesne zadbane kobiety to nic innego jak zwykłe uległe kury które dostały trochę szmalu i pozują na nowoczesne a tak naprawdę całe ich nędzne zycie koncentruje się na tym czemu faceci sa tacy a nie inni

Gość udfdss
Moj kolega mowi o takich kobietach high maintenance tzn ze bardzo duzo wydaja na wyglad, a on pomimo ze swietnie zarabia nie ma ochoty polowy wyplaty przeznaczac na plastikowa zonke.

Gość udfdss
Wcale sie nie dziwie, ze Wisniowa jest sama, ma takie wymagania jak stad do ksiezyca. Biedny facet, ktory sie z nia zwiaze albo ona bedzie tak przebierac, latka beda leciec i obudzi sie z reka w nocniku, gdy juz nawet zaden przecietniak na nia nie spojrzy. Bedzie stara, zgorzkniala i pieknie ubrana, ale z zacisnietymi w zawzietosci ustami, sama bez meza, dzieci, ale z pieniedzmi i bedzie mogla o sobie powiedziec, ze "nie byla kurka domowa" hahahaha

Gość Wiśniowa Dama
A czy ja powiedziałam ,że jestem tak zupełnie sama? Otóż nie. Jestem z kimś ale to skomplikowane moge tylko powiedzieć, że jesteśmy w takim luźnym związku. Na dzień dzisiejszy mi to odpowiada.

Gość Rambo 1987
Jestem w takim luźnym związku , na dzień dzisiejszy mi to odpowiada :D A co jutro czy za 10 lat ??? Jeżeli jest szczera miłość to praktycznie nie ma mozliwości aby taki związek nie przetrwał aż do samej śmierci. Szczera miłość wszystko zniesie

Gość ehhhhhhhhhhhhh:(
"Kiedy czas na macieżyństwo to wiadomo że odpoczywa" tekst roku.. ODPOCZYWA - BUHEHEHEH