Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiśniowa Dama

Faceci boją sie dobrze ubranych kobiet.

Polecane posty

Gość Rambo 1987
Ale ja się klicę :D Nikt tu tyle nie pisze co ja. Pewnie i tak pisałem na darmo bo każda dziewczyna która to przeczyta i tak zrobi po swojemu ale niech przynajmniej wie że facet nie jest taki prsoty w obsłudze. Są tacy których bierze się na tą samą przynetę ale są też inni :P

To jest bardzo głupie myślenie... :) Facet tez chce mieć kobiete która sie ebdzie mógl pochwalić, a nie.. A nutka tajemniczości jest zawsze mile widziana :) MOj kolega kiedys mi powiedział, że faceci po prostu lubia gonic króliczka :) a kobiety lubia kokietować :) i tak świat sie kreci :)

no nie wszyscy :) tak jak wspomniałeś 2-3 sie nie boi :) ale większość jednak tak :) przynajmniej takie mam odczucia :) kobieta z silnym charakterem i pewna siebie potrafi wyciągnąć pazurki :P :)

Gość Rambo 1987
Tak ... fajnie jest się pochwalić fajną dziewczyną ale ja tam wolę gdy ta dziewczyna zaimponuje komuś swoją inteligencją niż tym, że odwali się na seks bombę i aż ślinka leci. Może jestem staromodny lub konserwatywny no ale co ja zrobię ... taki mój charakter. Może to brzmi tak szaro i ponuro ale przecież w życiu zazwyczaj bywa bardziej kolorowo. Są chwile gdy się jedzie z dziewczyną na wakcje i bawi się na całego, są też chwile kiedy się wypije :D Będzie więc czas żeby się bawić. No ale jeśli trzeba pracować i szanować każdy grosz no to niestety ale trzeba uszanować to i z pokorą podejść do obowiązków. Wtedy lepiej ciąć koszty na sobie niż np. na dziecku

Gość Rambo 1987
Pazurki powinien wyciągać kotek aby swoją myszkę dopaść :P

Ale daleko idący wywód :) moim zdaniem do dzieci, ślubu to trzeba dorosnąć, i bardzo dziwia mnie ludzie co w młodym wieku ( mam na mysli w okolicach 21-26) decytują sie na wspólne życie, rodzine.. ja sobie tego nie jestem w stanie wyobrazić... jak dla mnie to jest za duza odpowiedzialnosc

Gość Rambo 1987
Nie nie jestem żaden Michał, Marek czy Maks :D

Gość Rambo 1987
Ja też o ślubie i dzieciach nie myślę pomimo że niedługo ćwiara na karku. Chociaż gdybym miał dużo pieniędzy to pewnie bym zaczął o tym myśleć na poważnie. Nie ma co czekać. Lepiej popracować w młodych latach niż bujać się na starość. Ludziom wydaje się że stary człowiek już nie może się bawić i wtedy skazany jest i tak i tak na same obowiązki. Ja tam gdy będę miał 50 lat to będę latał jak fryga i znając życie lepiej będę się spełniał niż teraz.

mi to raczej chodzi o takiej psychiczne nastawienie do tych kwestii... to są po prostu bardzo odpowiedzialne decyzje... Ja to sie smieje, ze albo ja nie jestem na tyle dojrzała jeszcze, albo ludzi wokół sa jacyś dziwni pod tym względem ;p PO za tym jedni dojrzewaja do takich decyzji wcześniej inni później, a jeszcze inni wcale :)

Gość Rambo 1987
A czemu pytasz o imię ? Jakiś psycholog amator ? :D No niby tak ... imie coś znaczy. Podpowiem Ci że moje imię znaczy tyle co konkret, przyroda, pomoc, miłość, otwartość czy przyjaciele

Gość Rambo 1987
Są to odpowiedzialne decyzje ale jeżeli ktoś widzi, że ma stabilną sytuację finansową ( najczęstszy problem ) to nie rozumiem na co czeka. Nie mówię o facecie który ma 20 lat i firmę po rodzicach ( taki niech się jeszcze wybawi ) ale chłopak w moim wieku może śmiało o tym myśleć. No nie wiem, może za bardzo patrzę pod swoim kątem. Ja akurat jestem zodiakalnym lwem, do tego numerologiczną szóstką więc dla mnie rodzina to podstawa, jedyna rzecz która może mnie w pełni uszczęśliwić i zarazem jedyna rzecz której szczerze poświęce całe swoje życie. Gdybym był Ósemką to z kolei dążyłbym do pieniędzy :P

Gość Rambo 1987
Abys się umówiła z facetem musi nazywać się na M... ? :D Gdybym miał drugie imię miałbym drugą szansę ale nici z tego :(

Gość www.oSilowni.pl
Ja bym za taką kobietę dał wszystko, moja nie przyklada az tak duzej wagi do tego. Wcale nie trzeba duzo wydawac, zeby ladnie chodzic obranym...

hihihihi :) jak wróżka w pulsu :P no ja nie wiem jaka jest moja numerologia :) ale mysle ze to od czego dążymy to kwestia też wychowania jest, tego z jakich domow sie wywodzimy

Gość Wiesława 60l.
oj tak przede mna to uciekają jak przed zarazą

Gość Wiśniowa Dama
rambo jesteś biednym debilem którego po prostu nie stać na takie kobiety.

Gość gfdgghjjk
rambo bardzo fajny z ciebie chlopak

Gość LatarniaMorskaMuminków
Rambo pasuje do wiesniar,masz racje autorko :P

Gość Rambo 1987
Czemu jestem biednym debilem ? To, że się różnimy charakterem nie upoważnia cię aby mnie przezywać :D Jedziemy na innym wózku i tyle. Można przecież normalnie pogadać i złośc wsadzić do kieszeni. Różni ludzie są. Ty mówisz swoje zdanie a ja swoje.

Gość Rambo 1987
A mi się wydaje, że raczej to ona. Podszywy lubia pracować natychmiast dopuki jest zainteresowanie topikiem. A ostatnia odpowiedź Damy miała zbliżony ton do dzisiejszego rannego komentarza :P No nie ważne z reszta. Przecież ja się na nią nie gniewam :D

Gość Rambo 1987
Z resztą i tak skomentować jej wypowiedź bardziej po to aby temat odżył niż po to aby coś sensownego napisać. Dobry temat założyła autorka i warto by było rozwinąć

Gość Rambo 1987
skomentowałem*

Gość Rambo 1987
Na "M" nie jestem ale niewiele brakowało żebym był na "M". Mariusz miałem się nazywać :P

Gość Rambo 1987
Nie powiem :D Ale możesz mówić do mnie kotku :D