Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alllex24

fascynją mnie psychopaci i mordercy.

Polecane posty

Gość Alllex24

tak jak teraz anders breivik czy Ed Gein. Nie chce ich naśladować, ale oddałabym wszystko by zobaczyc co siedzi w ich głowie, zrozumiec jakies motywy itd ich psychika jest dla fascynującą zagadką. Siedziałam wczoraj pol nocy o pierwszym dniu procesu breivika i czytalam co się dalo,ogladalam zdjęcia i wciaz czuje niedosyt. Wiem, że to pojebane ale tak mam.

Gość Alllex24
i oczywiscie kurwa z nikim nie ogadasz, bo wszystkich bardziej interesuja chuje icipy

Gość to chyba masz we łbie
nie po kolei.

Gość Alllex24
za poxno na co? i kim są koneserzy?

Gość Alllex24
heh powiedz mi coś czego nie wiem.

Gość MAM TO SAMO!!!!!!!
MAM IDENTYCZNIE!!!!!!polecam ci taka serie na yt "kobiety ktore niosly smierc" lub "okrutni ludzie" albo ogolem dokumenty i wywiady,swietne sa.strasznie zazdroszcze ludziom ktorzy mieli z nimi kontakt.chetnie bym pogadala z geinem :D jessu odezwij sie jak wejdziesz.:classic_cool:

Gość Alllex24
teraz muszę znikać, ale będę potem :D ale fajnie, że nie jestem sama na tym swiecie, zaraz sobie zapiszę te filmiki i wieczorkiem objrzę:D już mi się twarz cieszy na samą mysl bo uwielbiam takie filmy i książki:D

Gość MAM TO SAMO!!!!!!!
O ktorej bedziesz?pogadame o psychopatach.❤️

Gość Alllex24
okolo 16 lub 17 :D

Gość MAM TO SAMO!!!!!!!
Ok :D

Gość MAM TO SAMO!!!!!!!
Mam taka "faze" na czytanie o nich juz od ponad roku :D zaczelam od alberta fisha,bo gdzies sie przewinal,a potem bylam ciekawa na wiecej wiecej i wiecej :D i ciagle byli faceci(moze raz zdarzyla sie nekrofilka),juz myslalam ze kobiety takie niewinne,ale znalazlam ta serie i diablice straszne tam są :) cale swieta ogladalam to na yt,nawet skonczyly sie polskie odcinki,ale to nic,nakurwiam po angielsku :D i nie nasladuje nikogo ,to po prostu takie cholernie ciekawe...

Gość allex24
ja po raz pierwszy usłyszałam o geinie w piosence jakiegoś zespołu, potem trafiłam na nastepny, gdzie wokalista nosił ksywę DEAD gein :D i tak posypało się, czytam same kryminały, dokumenty i ciągle chce więcej i więcej! a teraz jeszcze Breivik i ten jego stoicki spokój co za człowiek! tak bardzo chciałabym chociaż na pare minut znaleźć się w jego umyśle i pojac jego logikę. bo czasami ludzie mordują, ale potem płacza, żałują itd a ci nic tylko przyjęli to tak jakby to było zjedzenie obiadu. dla mnie to cholernie intrygujące

Gość skoro fascynuje cie zło
to pewnie masz problemy z grzechem pychy?

Gość alllex24
czyli? nie możecie mówic jaśniej?

Gość alllex24
ja tych ludzi nie chce nasladować ( może czasami jak mnie ktoś wkurwi) po prostu chce ich zrozumieć, ciekawi mnie to. nie wyznaję ich ani nic

no że sama chciałabyś być czarnym charakterem, kimś niezwykłym, kogo można się bać i podziwiać?

nie wierzę że w głębi serca nie czujesz żadnych ciągotek ;) ja nie potrafię się fascynować czymkolwiek "na sucho"

Gość alllex24
trochę tak, ale to tylko sfera marzeń. Wiem, że nigdy taka nie będę i powoli to akceptuję, że jestem zbyt wrażliwa. Dawniej chciałam zwracac na siebie uwage mocnymi strojami, makijazem itd. Teraz już nie, jedynie sesje zdjęciowe wciąż robie takie niepokojące. I bohaterzy moich opowiadań to ludzie o mrocznym charakterze....może naprawdę coś w tym jest i chciałabym taka być? czy to źle?

Idąc Twoim tokiem rozumowania jeżeli interesuje kogoś chemia to w głębi serca marzy żeby być mutantem popromiennym takim jak Hulk.

alllex24 - mam dla Ciebie super propozycje, idź do psychiatry i zacznij badanie skrzywionych umysłów od siebie, będziesz miała zajęcie na dobrych kilka lat.

Gość alllex24
całę życie byłam looserem i każdy ze mnie szydził. Może naprawde podświadomie chce wzbudzać siłę i respekt, tylko wczesniej tego nie widziałam. taka rekompensata za tamte lata.....jestem totalnie zbzikowana

Gość alllex24
moorland nic nowego mi nie przekazałeś - ja to wszystko już wiem. To czy pójdę do psychiatry czy nie to już mój wybór

Nie jesteś - jeszcze. To w miarę normalna reakcja - zazwyczaj ludzie którzy popełniają takie zbrodnie lub fascynują się tematem na Twój niezdrowy sposób to osoby które w jakiś sposób poniżano.

Gość bullshit my dear
Wiem, że to poj**ane ale tak mam. Pojebana jesteś wyłącznie dlatego, że uważasz, iż zainteresowanie tą dziedziną jest chore. To zupełnie normalne i lepsze to niż bycie ignorantem w tym temacie. :o

I nie chodzi mi tylko o Twoje dziwne fascynacje - chociaż lepiej tego tak nie zostawiać. Zazwyczaj po prostu ktoś kto ma duże kompleksy lub/i problemy emocjonalne jest dręczony nie tylko przez dziwne myśli. Takie osoby często mają problemy w całkiem realnym życiu chociażby z dogadaniem się z otoczeniem.

Gość heheh, fajnie
Hehe, a myslałam że tylko ja jestem taka:D Lubię czasem o takich rzeczach poczytać, czasami ogladam na necie zdjecia brutalnych morderstw, albo właśniew TV oglądać takie programy. Pamietam, kiedyś na 2 leciał taki program o anatomopatologach-oj czekałam na niego z niecierpliowścia:D ale tylko czasem mam takie fazy:P

Gość alllex24
i ja je mam, jestem totalnie wyalienowana, nie mogę, nie umiem z nikim rozmawiać. To mi utrudnia życie jak cholera. każdy mnie ma za dziwaka i co najgorsze przestało mnie to martwić

Gość bullshit my dear
Idąc Twoim tokiem rozumowania jeżeli interesuje kogoś chemia to w głębi serca marzy żeby być mutantem popromiennym takim jak Hulk. :D:D