Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa21

Dziennik odchudzania

Polecane posty

Gość cytrynowa21

Hej wszystkim :) Postanowiłam, że od dziś zaczynam się odchudzać :) Będę tutaj na forum opisywać co zjadłam, wypiłam itp. Dzień 1 18.04.2012r Waga: 93,8 kg Wymiary: biust 105 cm, talia 99 cm, brzuch 118 cm, biodra 106 cm Wzrost 170 cm Cel 1: 90 kg ! A dążę do wagi 50 kg ! Moja dieta będzie polegała na tym, że będę jeść 3 posiłki dziennie o 8, 12, 16 do 1000 kcal. Jeśli chodzi o ćwiczenia to skakanka, rower, rolki, spacer itp. 07:45 połówka jabłka, 2 łyżki serka wiejskiego, troszeczkę cynamonu Oczywiście zachęcam do przyłączenia się :):) Będzie mi bardzo miło :):)

Gość Autorkoooooo
Życzę Ci powodzenia i wytrwałości! (Ale moim zdaniem za mało chcesz jeść, to jest zdecydowanie za mało.)

Gość cytrynowa21
Dziękuje ;) Myślę, że dam radę na takiej ilości jedzenia spokojnie :) 09:07 suplement diety BELISSA WŁOSY, SKÓRA, PAZNOKCIE 10;08 szklanka wody 250 ml 11:19 szklanka wody 250 ml

Gość koszetrawe
Witaj cytrynowa, chętnie dołączę, 175cm, 85 kg... niestety dużo za dużo... chciałabym schudnąć jakieś 10 na początek. Czytałam, że te pierwsze kilosy spadają szybko, ale zobaczymy jak to u mnie będzie. W zasadzie nie stosuję żadnej konkretnej diety, raczej mniejsze porcje, zero słodyczy i ruch. Dziś na śniadanie 2 grahamki z wędliną i pomidorem, obiad gotowane warzywa i kawałek kuraka. To mój 3 dzień diety. Pozdrawiam i pisz co u Ciebie

Gość cytrynowa21
12:03 miska kapusty kiszonej i 2 wafle ryżowe Cieszę się , że chcesz się dołączyć "koszetrawe" :) zapraszam :) powodzenia !!! :)

Gość koszetrawe
Dzięki, wzajemnie:) najważniejsze żeby wytrwać i się nie poddać. To wszystko siedzi w naszych głowach, próbuję sobie znaleźć różne zajęcia żeby nie mieć czasu na myślenie o jedzeniu, teraz idę trochę pospacerować ps. miska kapusty kiszonej? masz zaparcie:D

Gość cytrynowa21
Hehe nie nie mam zaparcia :P ale jakoś lubię kapustę kiszoną hihi :) Ja dzisiaj posprzątałam w całym domu żeby tylko się czymś zająć :) Myślę, że początki są zawsze trudne ale z czasem to mija i przyzwyczajamy się do stylu życia :):) 13:05 szklanka wody 250 ml

Gość cytrynowa21
14:35 szklanka wody 250 ml

Gość koszetrawe
Spacer udany choć zimno u mnie okrutnie, brr. .piję gorący kubek, mam nadzieję, że się trochę rozgrzeję. Jutro wracam do pracy więc będę pisać dopiero po południu. Lubię pracować, mam zajęcie, nie myślę o jedzeniu i czas szybko mija. Cytrynowa, damy radę, kiedyś wreszcie trzeba wziąć się za siebie, no bo kiedy jak nie teraz?:) ps. u mnie cała chałupa wysprzątana, parnie zrobione, idę trochę poczytać, miłego popołudnia

Gość do cytrynowej
przy takiej wadze, z tak małą ilością jedzenia( Bo właściwie praktycznie jeszcze nic nie zjadłaś, wypisujesz coś o szklankach wody), to daję ci max 3 dni a później rzucisz się na jedzenie i nadrobisz z nawiązką. A twój cel, aż mi się śmiać zachciało, hehe 50 kg, no super tylko chyba nie zdajesz sobie sprawy, że musisz schudnąć o połowę swojej wagi, czyli ma ciebie ubyć połowa, wiesz jaki to długi proces??? Może mniej ambitnie załóż mniejszy spadek wagi, żeby się nie rozczarować, i przede wszystkim jedz! Śniadanie to podstawa, obiad też, kolację sobie odpuść. Zero gazowańców, słodyczy, czipsów i fast foodów i schudniesz bez wyrzeczeń bo na tej diecie długo nie pociągniesz, idę o zakład ;P

Gość cytrynowa21
16:03 pół jabłka, szklanka soku pomarańczowego 250 ml, kanapka z serem pomidorem i ketchupem "koszetrawe" damy rade na pewno :):) myślę, że to już odpowiedni czas nadszedł, że obydwie w kóncu zatrzymałyśmy jakiś etap w życiu i chcemy zacząć nowy :) DAMY RADE !!! Dziękuje, za wszystkie negatywne jak i pozytywne komentarze :) to nie dieta za nas zrobi wszystko tylko przede wszystkim SILNA WOLA !!! i własne SAMO ZAPARCIE!!

Gość cytrynowa21
18:05 szklanka wody 250 ml Jeśli chodzi o ćwiczenia to dziś do południa sprzątałam w dom i jakoś nie miałam już chęci na robienie ćwiczeń...

Gość koszetrawe
ja dziś dużo spacerowałam, zjadłam trochę owoców i warzyw, póki co jest ok choć czuję głód.. jak ja nie lubię tego uczucia:) a teraz popijam wodę cytynową i myślę o spagetti z sosem Carbonara:D :D spokojnego wieczorku, napiszę z rana, papatki

przepraszam głodówka tuczy a najlepsza dieta jest od hipnotyzera , mnie odchudzał za pomocom hipnozy i schudłam ze 150 na 100 kg i czuje sie seksi i faceci ślinia się na mój widok a jeszcze jak mi stringi na moim tyłeczku wystają z za spodni dresowych wiecie jak mnie to dowartościowuje?polecam wam najlepsza waga 100kg przy 160 wzrostu

Gość cytrynowa21
Żadne diety nam nie pomogą jeśli sami się nie zaprzemy w 1000% . Najlepszą dietą jest po prostu MNIEJ ŻREĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ !!!!!!

Gość MassiiiiRona
Heej;P Jestem na diecie od soboty do 1000kcl 3 posiłki dziennie;P mam ten sam wzrost 170, ważę 87 i teraz nie ma mowy żebym sobie odpuściła, jest ciężko pokusa jest, a rodzina nie pomaga i obżera się przy mnie:P ale jakoś daje rade i wytrwam z ta dietą do moich wymarzonych 50kgi nie ma zmiłuj się tobie na pewno też się uda ale trochę silnej woli i wytrwałośći:D

Gość MassiiiiRona
Poradziła bym ci jeszcze nie łączyć białka z węglowodanami tylko białka z warzywami albo węglowodany z warzywami:P

Gość koszetrawe
dzień dobry:) nadszedł kolejny dzień walki z kilogramami. Zasypiałam wczoraj z uczuciem burczenia w brzuchu, pomagałam sobie wodą i skończyło się 3 razy nocnym wstawaniem do wc:D w pracy nie mam za bardzo czasu i możliwości zjedzenia czegoś wartościowego, będę musiała wytrzymać na jogurcie i kanapkach do 16:( cytrynowa, jak się trzymasz? Massi- witaj, napisz proszę czy na diecie 1000 kcal odczuwasz głód? miłego dnia dziewczyny

Gość cytrynowa21
Witajcie chudzinki :* Dziś mamy 2 dzień mojej diety ! "koszetrawe" ja nie czułam głodu wczoraj? może dlatego, że wypiłam 1,5 l wody hehe ;P "MassiiiiRona" witaj :) ciesze się, że się do nas przyłączasz :):) w grupie zawsze raźniej :):) 07:39 kanapka z serem i pomidorem, do tego serek wiejski z 3 łyżkami soku pomarańczowego Zważyłam się rano, wiem że nie powinnam ważyć się codziennie no ale jakoś mnie tak podkusiło i weszłam na wagę, a tam zobaczyłam 92,3 kg czyli 1,5 kg mniej ;):) !! Aż byłam w szoku, wiem ze to mega mega nie zdrowe ale zobaczymy czy waga będzie tak spadać nadal.... Życzę wam udanego dnia :)

Gość cytrynowa21
09:08 szklanka wody 250 ml 10:03 suplement diety BELISSA SKÓRA, WŁOSY, PAZNOKCIE 11:00 szklanka wody 250 ml 12:05 miska zupy ogórkowej i 2 wafle ryżowe

Gość cytrynowa21
14:02 szklanka wody 250 ml

Gość MassiiiiRona
Nie jakoś specjalnie nie odczuwam głodu problem jest bardziej w tym ze ja lubię po prostu coś jeść bez względu na to czy jestem głodna czy nie a 1000kcl mi wystarcza tylko musze uważać żeby z nudów czegoś nie jeść mi idzie super jestem już 5 dzień rano jadłam płatki kukurydziane z mlekiem 0,5% o 14 kasze z kefirem i na kolacje warzywa na patelni:P

Będę tu do was zaglądać dziewczynki,mam nadzieję,że topik pociągnie dłużej niż inne:)

Gość koszetrawe
Witam po południu, u mnie wszystko dziś w biegu, nawet niestety jedzenie, dużo nie zjadłam raczej połknęłam, bo nie było czasu.Trzymam się choć odczuwam lekki głód, nie wiem co zjeść na kolację, nie mogę zdecydować:) cytrynowa- gratuluję spadku wagi, ja na nią wskoczę w poniedziałek Massi- ja też bardzo lubię jeść, ale dobre czasy się skończyły i pora skończyć z niezdrowym i tuczącym jedzeniem, lecę na rowerek, będę potem

Gość cytrynowa21
Dziewczyny ja też uwielbiam jeść ale pora z tym skończyć !! raz na zawsze !!! to nie może zwyciężyć nad nami !! Ja dzisiaj 2 h spędziłam na łażeniu po sklepach ahhh uwielbiam to ;P Poza tym zrobiłam sobie dziś takie domowe spa dla stóp i rąk :):) no i jak zwykle sprzątałam :):) 15:05 szklanka wody 250 ml 16:00 2 kanpaki z serem i ketchupem 18:25 szklanka wody 250 ml 3majcie się mocniutko :):)

Gość bombalina77
oo, cieszę się, że na Was trafiłam? mogę się podłączyć od jutra? nie mogę się zmobilizować 163 cm i 57 kg

Gość cytrynowa21
"bombalina77" bardzo chętnie :) zapraszamy :):)

Gość koszetrawe
cytrynowa- kupiłaś sobie coś? jakiś ciuszek?:) ja kupuję ubrania trochę mniejsze, np o rozmiar lub 2 i dążę do tego aby się w nie zmieścić, jakoś mnie to wtedy bardziej mobilizuje. Mam ochotę na zimne piwko:( niestety muszę się zadowolić wodą .... Jestem głodna ale już nic nie zjem, za godzinkę idę spać bo jutro wcześnie wstaję, na razie dziewczyny, kolorowych

Gość cytrynowa21
nie nie kupiłam, bo tez nie szukałam nic dla siebie, no poza 3 lakierami do paznokci ;) kolorowych ;)

Gość bombalina77
ja przed chwilą wcięłam dość późną kolacje wieem, nie powinnam :/ 3 razowe tosty z serkiem a'la indie i ogórasem niestety konserwowym miałam wielką ochotę na jeszcze jednego, bo toster mam podwójny ale nie! :) zadowalam się miętową herbatką i jestem z siebie dumna jak się powstrzymujecie, żeby nie jeść o tej porze?