Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nienowoczesna

czy jest tu kobieta, która nie nosi stringów?

Polecane posty

Gość weraaaaa
Co to jest wg Ciebie kobieta "tradycyjnie odstrzelona"? Dla mnie facet w bojówkach odpada:) No chyba że jako strój weekendowy gdzieś na wycieczkę

Gość treteytryry
stringi są bardzo niehigieniczne

Gość pandora11
na stringach częsciej się dracha robi bo trą centralnie po odbycie

Gość weraaaaa
pandora11 Mi sie nic nie obciera:)

Gość o tak się wygląda w stringach
http://www.wiocha.pl/561009,Przepiekne_szpilki_mam_wiec_pochwale_sie_wam dla mnie to zenujące...

ja też nie noszę. to już wolę z gołą dupą chodzić, niż ze sznurkiem wbijającym mi się w tyłek :P

Tradycyjnie odstrzelona to zbyt elegancka, ostentacyjnie podkreślająca swoją seksualność (krótko, obcisło, z dekoltem), w szpilkach, mocnym makijażem, pazurem itp. Ja chyba ogólnie nie lubię elegancji i u kobiet i u mężczyzn.

Gość gooooooo
tak nie wygladas sie w stringach , to jest niesmaczne :) elegancja to dla mnie prostota i subtelnosc , bez pazura ale za to z makijazem delikatnym i szpilkami ...........

Gość gooooooo
dla mnie jak krotko to juz nie z dekoltem ............

Gość weraaaaa
Anica123 A dlaczego podkreślanie kobiecości jest dla Ciebie czymś złym? Wnioskuje w takim razie że mamy zupełnie inny styl:)

Gość gooooooo
weraaaaaaaaaa zdecydowanie inny styl :)

Ja nie mówię, że jest czymś złym tylko, że mi się nie podoba. Jak gooo wspomniała, dobrze mieć umiar. Jak krótko to bez dekoltu itp. Część kobiet nie na umiaru i tylko o to mi chodzi.

Gość Bogdan OOOOOOOO
Kobiety, które kobiecość "podkreślają" stringami nazywają się "łatwe" albo "dziwki". Normalna kobieta kobiecość podkreśla inaczej i nie musi świecić gołym tyłkiem.

Gość weraaaaa
Dziecinko każda kobieta w stringach to dla Ciebie "dziwka" i "łatwa"? :)

Gość gooooooo
weraaaaaaaaaaaaa szkoda slow , co za prostactwo :)

Gość ja uważam że jej taki styl pas
no przecież zakładasz stringi po to, żeby cię ktoś przeleciał. Prawda?

Gość weraaaaa
To po prostu majtki:)

Gość ja uważam że jej taki styl pas
ten pasek to dla ciebie majtki? tu nawet nie trzeba ich zdejmować, żeby cię fagas przeleciał. Majtki to są figi, a stringi to wiadomo po co się zakłada

Gość weraaaaa
Tak to dla mnie majtki i nie zakładam ich po to żeby ktoś mnie przeleciał tylko po to żeby dobrze wyglądać

Gość Samica psaa
To obciach jak komuś sznurek z nad spodni wystaje... no ale faceci lubią dupo wlazy nawet jeśli moda mineła- kobieta wszystko zrobi dla swojego piesia...

Gość fvfdv
w zyciu, nie ma nic bardziej obrzydliwegio niz sznur w dupie(ktory zawsze sie wbije bez wzgledu na rozmiar stringow) :(:(:(

Gość asiulaaaaaaaaa25
A ja lubię stringi... więcej, noszę tylko stringi, nawet przy -30 stopniach:) Nie cierpię zwykłych majtek, bokserek, tym bardziej "babcinych" barchanowych gaci. I nic mnie nie uwiera, noszę odpowiedni rozmiar, czyli M :) Oczywiście nie jest to estetyczne, jak lasce widać całe stringi przy pochylaniu się, albo siedzeniu, jak na jednej z fotek powyżej, ale to nie wina majtek, tylko doboru spodni, pozycji, odpowiedniego założenia. Mi nigdy nic nie wystaje, a stringi noszę dla siebie, nie dla otoczenia. W zwykłych źle się czuję po prostu..

Gość asiulaaaaaaaaa25
20:27 [zgłoś do usunięcia] ja uważam że jej taki styl pas ten pasek to dla ciebie majtki? tu nawet nie trzeba ich zdejmować, żeby cię fagas przeleciał. Majtki to są figi, a stringi to wiadomo po co się zakłada A jak chciałabym, aby mnie facet przeleciał, to zrobi to nawet gdybym miała pod spodem kostium do nurkowania:P

Gość a ja chodze tylko
w strinach, no chyba ze okres bo używam podpaski

Gość lamparcica__
delikatnych fig pod kolor nie widać pod opiętym, cieńkim ubiorem, a na pewno widać rozedrganą gołą d... i jest to koszmarny widok - jakby dziewczyna bez majtek po ulicy chodziła. Są takie co to robia zawodowo i nazywają je curami koryntu vel. k**ewkami. Jak dziewczyna też tak wabi to też jest taka.

Gość do krytykantów
Krytyczne uwagi pod adresem kobiet w stringach piszą dziewczyny, które takich nie noszą, jak również faceci, którzy spotykali sie z kobietami noszącycmi zwykłe gacie. Ot cała prawda. W ten sposób próbuje innymi wmówić ze stringi są beeee. Moje praktycznie wszystkie koleżanki noszą stringi. Nie noszą ich tylko te grubsze albo takie po 30stce

Gość do krytykantów
a pogląd, ze stringi noszą tylko k**weki jest wyssany z palca i świadczy tylko o ograniczeniu osoby, która go wyraza. Wspołczuje światopoglądu

Gość podejrzewam tez
Podejrzewam tez ze te kobiety krytykują stringi, ktore po prostu nie mają ładnej figury i wyglądają w nich komicznie. W głebi duszy marzą sobie zeby je ubrać, ale to tylko pozotaje w sferze marzeń Pozdrawiam wszystkie wilekie d**y z cellulitem zakrytym przez figi papa

Gość Fawillaa
zgrabna kobieta sama dla siebie czuje się atrakcyjna nawet w bokserkach. Swoją drogą, wyciąganie sobie stringów z tyłka przez spodnie to super-seksowny widok, podobnie jak wiercenie się na krześle bo coś uwiera sprawia, że czujemy się bardzo "erotycznie".

Gość magdalencia_encia
dziwne... noszę stringi codziennie, od co najmniej 10 lat i uwielbiam ten typ bielizny. Nic nie uwiera, nic nie odznacza sie pod ubraniem. Stringi, podobnie jak stanik, powinny być dobrze dobrane do sylwetki. Wówczas jest zero dyskomfortu i piękny efekt :)