Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anette28

Jakich kremów do twarzy używacie?

Polecane posty

Gość Anette28

Ja do tej pory stosowałam różne, najdłużej Loreal Triple Active. Ostatnio kupiłam sobie Vichy idealia i jest fantastyczny: ślicznie pachnie, ma przyjemną konsystencję i dobrze się wchłania. To zdecydowanie najlepszy krem ze wszystkich, które do tej pory używałałam. Czy wy też macie taki wybrany, sprawdzony krem do twarzy?

Gość gtyut7y
dove albo nivea, czasami kupuje z johnsons baby albo oliwka

Gość joannaa_m1
bambino.

Gość crem de la krem
przeszłam dłuuugą drogę, od Lancoma po te tanie z drogerii typu Garniere czy Loreal (po drodze też apteczne min vichy czy la roche)...cóż, dzisiaj jestem wierna sklepowi Mazidła lub Biochemia urody bo dopiero te kosmetyki ratują moją twarz, która jest trudna wpielęgnacji (mieszana i sucha zarazem, zaskórniki, naczynka, wrażliwość itd)

Gość mais non!
jak krem "pieknie pachnie", to akurat znaczy, ze nie jest dobry dla twojej twarzy ;) zreszta marki podlegajace pod koncern loreala (np. lancome, vichy, biotherm, maybeline) nie maja zbyt fantastycznych receptur, juz lepsze sa dove, olay, neutrogena, clinique, ale i to nie wszystkie kosmetyki.

Lady Love poważnie nie używasz żadnego kremu? A jak robisz makijaż to też go nie nakładasz? Obecnie mam z firmy Soraya.

Gość wolne ptaky
Ja też nie używam. Mam 28 lat, nigdy w życiu nie miałam kremu do warzy i wszyscy zastanawiali się, czemu mam taką ładną cerę, skoro kompletnie o nią nie dbam (myję ją tonikiem raz dziennie i tyle).

Do "crem de la krem" - A jakiego konkretnie kremu używasz? Sama dobrałaś sobie składniki, czy korzystasz z którejś z gotowych receptur? Mam dokładnie taką samą cerę jak Ty - mieszana i sucha jednocześnie - zaskórniki na czole, brodzie i nosie, ale jednoczesnie sucha skóra, którą czasem możnaby zrywać paznokciem, szczególnie na nosie. Od lat nie mogę sobie dobrać kremu - mam wrażenie, ze nic nie dają. Jedynie zmiękczają skórę tuż po umyciu.

Gość gildiankaaaaaaa
helena rubenstein - prodigy

Gość niebieska kołdra
tylko iwostin nawilżający z filtrem 20