Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana panna

Facet mnie zostawil bez slowa wyjasnienia...

Polecane posty

Gość do załamanej panny
a skad wiesz ze odszedł do innej ???? przeciez nie kontaktujecie sie , nie pisze, nie odbiera telefonu, skad ta pewnośc ze do innej odszedł ?

Gość zalamana panna
bo pisalam do nim na gg i podalam sie za jego kolezanke, do ktorej gg nie mial i zapytalam co slychac. I powiedzial, ze jest teraz z X i malo tego wprowadzil sie do niej.

Gość zalamana panna
no wlasnie musial, a mnie to boli bo wczesniej bylo ok miedzy nami. Przyjechal wszystko ok, codziennie rozmawialismy. Nie wiem gdzie zawinilam

Gość do załamanej panny
ale niby w niedziele było jeszcze dobrze.... to myslisz ,ze wczesniej za plecami cos kombinował, czy takie tempo ,ze od niedzieli zeszli sie i zamieszkali razem... przeciez dzisiaj dopiero sroda

Gość napisz mu smsa
ze wiesz ze z nia jest i ze zal ci go, ze jest takim dupkiem.

Gość zalamana panna
podejrzewam, ze wczesniej cos musialo byc. Ja cos przeczuwalam juz w poniedzialek. Ale mialam nadzieje, ze sie mylilam

Coż, no nikt nie może winić, ze nie byl do końca szczęśliwy. Czasami po prostu tak bywa, mimo, że to bolesne. Ale takie zachowanie? Kombinowanie za plecami, zostawienie bez słowa, w dodatku jeszcze z wiedział jak stoisz z pracą. Pokazał jak plugawym stworzeniem jest. Ja bym bratu chyba powiedziała dobitnie jak sprawa stoi i jak się zachował. Przynajmniej przed rodziną będzie mu głupio nową laseczkę pokazać.

Gość zalamana panna
jego brat nic nie zrobi, bo jak dzwonilam do niego to sam powiedzial, ze od niego nie odbiera telefonow. Z poczatku myslelismy, ze cos sie stalo, a potem jak sie pojawil na gg to jego brat sam zadzwonil i przeprosil za niego. Podobno pisal do niego i pytal dlaczego sie do mnie nie odzywa, a on nie odpisywal...

Gość zalamana panna
jednym slowem zignorowal wszystkich. Moze dlatego, ze jak byl z tamta to jego rodzina nie popierala tego. Ona byla kiedys prostytutka i w ogole ma dzieci i dosc to nieciekawa znajomosc byla. Jego rodzina mu wtedy tlumaczyla ze popelnia blad, a on nic, az w koncu jak go zdradzila to sie przekonal. A teraz znow wrocil do niej i moze mu wstyd przed rodzina lub boi sie krytyki wiec sie ukrywa.

Gość Swierzyneczka :)
Współczuje Wam dziewczyny:( chamy i tyle . napisz do brata dlaczego sie nie odzywa , prosto z mostu jest z inną nie powiadamiając cie o tym i sru . a jemu napisz że, jest chyba głupi jak myślał że, sie nie dowiesz . Nasuwa mi sie jedno określenie na niego szmaciarz i tyle

Gość napisz mu smsa
no to nie masz kogo zalowac, jak zwiazal sie z prostytutka z dziecmi heheh :) wspolczuje Ci, ale jego naprawde nie warto oplakiwac :)

Gość zalamana panna
dla mnie prostytutka to taka sama kobieta jak inna wiec o to pretensji nie mam. Grunt zeby nie robila tego bedac z kims. Takze nie za to ja mam do niej pretensje, a jego rodzina.

Gość Swierzyneczka :)
Najlepiej sms typu : zabieraj szmaty z mojego domu bo zajmują mi miejsce , a moje Kochanie sie chce wprowadzić. Ale by mu gula strzeliła he he nie no żartuje, bez przesady co nie :)

Gość Panlalalanina
zdrada to najbardziej upokarzające rozstanie jakie może być, tu jest o o płakać.

Gość zalamana panna
ja napisalam o tym co kiedys robila i o dzieciach dlatego by ukazac dlaczego on moze unikac rodziny. Oni jej nie akceptowali. Dla mnie to nie byl problem, poznalam ja, rozstali sie potem wiec myslalam , ze to koniec, a teraz wrocil do niej i unika mnie (nie wiem dlaczego?) i brata, ale tu juz wiem czemu.

Gość Szczerzyneczka :)
A brata dlaczego unika ?

Gość zalamana panna
no wlasnie nie wiem dlaczego

Gość zalamana panna
a brata to moze dlatego, ze jest z ta kobieta a on nie popieral ich zwiazku

Wiesz co przyjdzie czas przyjdzie pora że, będzie źałował i jak pies będzie skomlał pod twoimi drzwami bo tamta prostytutką była, jest i będzie . ułóż sobie życie z kimś innym . Pamiętaj Jak nie Ten to inny Lepszy . Głowa do góry, wierze w to że, znajdzie sie taki co będzie Cie na ręcach nosić i szczerze Kochać :)

*rękach sorka

Tamta babka zdradziła będąc w związku i tym pokazała kim naprawdę jest. Nie dziwię się, że unika rodziny, gdyby mój brat komuś kiedyś numer taki wywinął nie pozbierał by się. Ale chyba juz wiadomo wszystko co trzeba. I teraz jakoś musisz myśleć o pracy itd a ni eo tym gnoju (wybaczcie, ale to i tak łągodne okreslenie)

Gość zalamana panna
ale chce uslyszec od niego dlaczego i, ze to koniec. Musze to uslyszec po prostu. A poza tym taki byl zawsze kochany, odpowiedzialny, az mi sie wierzyc nie chce. Boza nie znalam tego czlowieka jak sie okazuje.

Gość helga3333
nie no szok... zostawił Cie dla byłej prostytutki z dziećmi która go zdradzała? to chyba jakiś qrwa masochista...

Gość zalamana panna
wedlug niego to normalna i dojrzala kobieta, z czworka dzieci. To kurwa jest tak komiczne, ze sama nie wierze

Gość helga3333
o lol, jeszcze z czwórką.... brak mi słów

coraz bardziej pachnie mi to prowokacją,z tą czwórką dzieci-przesadziłaś

Gość zalamana panna
ja bym bardzo chciala uslyszec co jest ze mna nie tak. Bo musi chodzic o mnie. Nikt dobrej dziewczyny nie zostawia ot tak sobie. Chce wiedziec tylko jakie bledy popelniam.

Gość zalamana panna
nie przesadzilam, najmlodsze ma 14 lat, wspomnialam, ze jest starsza od niego? Chyba nie. Tak to prowokacja, mozna sie posmiac

przestań już,przy prostytutce poczułam swąd prowokacji,teraz już przeginasz.