Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnyczlowiek

Dlaczego większość kobiet nie ma zainteresowań ?

Polecane posty

Gość normalnyczlowiek

Pisząc dokładniej nie mam na myśli , pasji związanej z graniem w gry komputerowe (bo to nie pasja) , chodzi mi bardziej o pasje twórcze typu grafika komputerowa , malarstwo itp. Poświęcam więcej czasu tego typu zajęciom i faktem jest że interesują mnie bardziej niż moja dziewczyna która która słucha tylko radia eski , ogląda komedie romantyczne, siedzi na nk lub facebooku i niczym nie interesuje sie oraz nawet nie chce sie zaczac czymkolwiek zainteresowac... bym nie pisal tego na forum lecz z wlasnego doświadczenia wiem ze wszystkie dziewczyny sa prawie takie same... Jest to dla mnie frustrujące po prostu, gdyż jak facet myśli o seksie tylko to jest zły a jak wymaga czegoś więcej to też jest źle...To kobiety same pokazują , że ich jedyną wartością jest ciało bo nie posiadają żadnych ambicji... To co napisałem nie tyczy się wszystkich kobiet tylko tych w temacie...osoby ostro mnie krytykujące zapewne będą do nich należeć.

Gość premierka
a co nie wiedziałeś, że to wszystko fala z zachodu? przecież polaczki to pro-amerykanie jak to pewien rusek napisał na forum kiedyś gdzieś :D śmieszne ale prawdziwe... lepiej nie myśleć co będzie za kilka lat i co nowego wymyślą by zniszczyć ludzi.. np. zamiast spotkan twarzą w twarz = facebook... ludzie to zombie po wprowadzeniu tych "unowocześnień' :)

Gość pigibearrrrr
przecież laski się interesują kutasami.

Gość jeden ma za duzo drugi za ma
a dlaczego większość facetów nie ma zainteresowań? Oczywiście nie licząc takich zainteresowań jak piłka nożna i samochody :D

Gość bez serca do pasji
ja miałam kiedyś zainteresowania, ale obecnie jestem w depresji i nic mi się nie chce.

Gość meine liebe tochter
Kurcze, a co masz na mysli mowiac 'zainteresowania?' Bo ja chyba tez nie mam. Nie mam na to czasu. Pracuje, robie podyplomowki, ucze sie jezykow, sporo czytam, chodze na aerobik, a jak jestem w domu i wykonam tak zwane obowiazki to padam na twarz i do zasniecia ogladam byle co, zeby sie tylko odmozdzyc...

Gość normalnyczlowiek
ja nie lubie pilki noznej i samochodw bo mnie to nudzi :D samochod to po prostu przydatna rzecz no i grunt zeby byl ladny i sie nie psul :)

Gość bez serca do pasji
nawet mi się nie chce wymyślać powodów braku pasji u dziewczyn. kiedyś myślenie przychodziło mi łatwiej. gdyby nie depresja na dzień dzisiejszy rozwijałabym się w takich dziedzinach jak: giełda, budownictwo, motoryzacja, robotyka, może zrobiłabym kurs paralotniarski (gdybym miała za co). teraz to już wszystko o kant dupy potłuc 🖐️ dziękuję za uwagę.

Gość normalnyczlowiek
Zdaje sobie z tego sprawe ze praca i obowiazki zabieraja duzo czasu i nic sie nie chce (wiem bo to przechodzilem) jednak kazdy czlowiek powinien miec jakies marzenia , cele i tak jak napisalem pasje to znaczy cos co daje duzo radosci i pozwala sie w jakis sposob realizowac (niekoniecznie zawodowo) ... wiadomo ze nie jest lekko niskie zarobki , ciezko z praca ale wlasnie chodzi o wiecej pewnosci siebie i "kolorowania sobie jakos czarego zycia"

Gość bnjbhjfghfdf
większość? nie mam ani jednej bliższej koleżanki, która nie ma zainteresowań. te, które znam żeglują, nurkują, tańczą, malują, rysują, robią inne plastyczne prace("dekupaż") wspinają się na ścianach, są wolontariuszkami, ratowniczkami, ćwiczą karate, walkę z cieniem i jeżdżą na rowerze po kilkadziesiąt km jak mają wolny czas. niektóre występują w amatorskich teatrach, inne śpiewają zawodowo, więc nie wiem czy się liczy. graficzki nie znam. częściej faceci grają w gry.

Gość meine liebe tochter
No to jesli chodzi o kolorowanie, to mam podroze. Strasznie lubie zwiedzac i ciagle ukladam jakies plany na kolejny wyjazd. Nawet do krajow do ktorych ni epojade w najblizszym czasie :) Mam ulozone podroze dlugie i krotkie, samolotem i samochodem, daleko i blisko i zyje od wyjazdu do wyjazdu

Gość normalnyczlowiek
no i o to chodzi :D czerpac radosc zycia jak to mozliwe (fakt ze z finansami nie jest lekko wszedzie ) ale grunt to optymizm :)

Gość rtgrtthtrhtrhtrh
jezlei chodzi o zainteresowania kreatywne, to jednak trzeba miec do tego oko, ucho,umiec rysowac/fotografowac. ja sie interesuje tancem arabskim, uwielbiam silownie i pilates, ale nie mowie o tym wszytskim dookola bo to sa moje pasje dla mnie, nie chce w nich niczgeo wygrywac ani stawac w konkursach, po prostu robie to dla siebie.

Gość meine liebe tochter
No to jak sie juz tak otworzylam to napisze jeszcze, ze z krajow odwiedzonych robie sobie albumy. Kupuje albumy do zdjec z papierowymi stronami, przyklejam zdjecia, kartki, wyciete fragmenty z przewodnikow, dodaje komentarze i takie tam

Gość zgrabnazuza
Ja mam pasję -latanie samolotem .Ciuchy ,sklepy i inne pierdoły mnie nie kręcą.

Gość dorotka wellmann
Kobiety mają pasje, ale trochę inne, nieuznawane przez facetów. poza tym, mają dużo mniej czasu na pasje, bo muszą wam ugotować obiad, wytrzeć mordki, pozmywać po was i zaczynać robić kolację:D

Gość zgrabnazuza
Aha jeszcze jeżdżę na motocyklu ale nie wiem czy to można traktowac jako "zainteresowanie", chodze po górach , serfuję, nurkuję, żegluję ale latanie najbardziej mnie kręci.

Gość warszawski policjanttt
faktem jest ze wiedza ogólna kobiet jest zenujaco niska

Gość zgrabnazuza
nie latanie samolotem ćwoku

Gość dorotka wellmann
No kurwaa chociażby! mogę na przykład interesować sie tym, jak zrobić idealne ciasto na pierogi. siedzę w necie, porównuję przepisy, czytam co dany składnik robi itp. a pod koniec dnia i tak sie zapytacie, czy kupne.

Ja mam zainteresowania i jedna wielka pasje: zwierzeta. Niestety nie znam zbyt wielu osob z ktorymi moglabym o tym pogadac wiec praktycznie kazdy facet odpada. pozatym lubie sport i podroze (nie bezsensowne wakacje w kurortach, tylko trudno dostepne, niebezpieczne miejsca)

Gość brak duzego penisa nie
Malarstwo? Grafika komputerowa? Kogo to interesuje? Malo kto ma zdolnosci zeby cos namalowac/narysowac. Rysunki pieniedzy do domu nie przynosza, nie ugotuja obiadu, nie pozmywaja. Malo kto ma czas na takie pierdoły. Bo inaczej nie mozna tego nazwac. Pierdoły.