Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reolka

Nie gojące się kolano

Polecane posty

Gość reolka

Pięć dni temu spadłam z rowera i mocno otarłam kolana, za kilka dni mam spotkanie i chciałabym wystąpić w spódnicy, ale nie wiem co robić aby przyspieszyć gojenie. Rana na kolanie zaczyna się jątrzyć i nie ma zamiaru się goić :( Co polecacie na trudno gojące się rany, co będzie najskuteczniejsze?

Na pewno TRIBIOTIC naprawdę świetna maść na wszelkiego rodzaju rany.

Gość tuśka33
Spróbuj żelem curiosin posmarować kolano, ja nim wyleczyłam spore oparzenie na nogach, nawet ślad po nim nie został, a wcześniej się tylko jątrzyło.

Gość okarylla
Tym żelem mój znajomy wyleczył trudno gojąca się stopę cukrzycową, fakt, ze długo bo chyba z trzy miesiące eis kurował, ale po ranie prawie znaku nie ma.

Gość poziommmmka
Czy po curiosin trzeba iść do lekarza, czy tak normalnie bez recepty mozna go kupić?

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo dobre rozwiazanie i chyba sama tez wybrałabym ten krem. Trzeba na pewno zadzialać skutecznie i szybko.

Gość gość
Jesli własnie coś ma nam pomóc, to warto jest to kupić, b efekty mogą byc dla nas rewelacyjne. A Argotiab i mnie pozytywnie zaskoczył.

Gość gość
Mam pytanie, czy ktoś z Was moze boryka sie z problemem stopy cukrzycowej? Jesli nie radzicie sobie z problemem i ranami, polecałabym Wam odwiedzić tą stronę i zapoznac sie z nowym, rewelacyjnym produktem http://hexanova.pl/dermatologia/argotiab-spray/

Gość gość
Po długich poszukiwaniach trafiłam na krem Argotiab. To jest to co na pewno pomoże i Wam przy wszelkich ranach, trudno gojących sie owrzodzeniach. Jest wydajny i nie jest drogi.

Gość gość
Fajnie ze piszecie o takich metodach, bo człowiek przynajmniej własnie sie dowie co jest jeszcze skuteczne jesli chodzi o oparzenia.

Gość gość
Ja po raz kolejny mogę wspomnieć o tym sprayu http://granulox.pl/ . U nas w takich sytuacjach zawsze się sprawdza.

Gość gość
Na ciężko gojące się rany używam zawsze www.granulox.pl . Pracuję na hali produkcyjnej, nie rzadko tam się o coś skaleczę czy obije, bo jestem troszkę fajtłapą, nie ukrywam tego faktu:p Zawsze wtedy po oczyszczeniu ranki psikam tym i szybciutko się goi

Gość Onlinkaa
wiesz co mi ładnie zagoiły się rany po Linoseptiku - spray więc wygodnie się stosuje, nie piecze i wlasnie rany sie ładnie goją. myślę ze warto spróbować :)

Gość gość
Potwierdzam - www.granulox.pl powinien tu zdać egzamin. Ten aerozol chyba nie ma żadnych wad, ja go uwielbiam. :D

Gość Kaja

Ja znam też coś dobrego i to jest preparat z Granulox. Preparat to łatwy w aplikacji wyrób medyczny na trudno gojące się rany takie jak rany sączące się, rany ropiejące, owrzodzenia żylne i owrzodzenia stopy. Środek do opatrywania ran Granulox  jest także znakomitym opatrunkiem na odleżyny.