Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieod mamyyy

ile wasze córki mają lalek

Polecane posty

Gość pytanieod mamyyy

barbie ,mówie o oryginalnych barbie a nie jakieś z simby .Napiszcie wiek dziecka ,bo zastanawiam się czy moja nie jest już zbytnio rozpieszczona czy każdy dzieciak tyle ma

Gość Kruselka
3 latka - ani jednej

Gość PannaLL
2lata - 147lalet

Gość siemianka
moja ma 3 latka, lalek barbie ma 1 orginalna, 2 podróby, szmacianek ma dwie, bobasow dwa, wózki dwa - niebawi sie żadną!!!! za to ile ma autek? garazy? i innych kosmitów czlowiek nie jest w stanie zliczyc:)) wszytsko musi miec z "zygzakiem" lub "buuzem astralem" :))

5 lat ma chyba z 6 barbie i kenów, a tak to ma jakieś tam z simby- Flyna i Roszpunkę i jakieś Steffi czy jak im tam. w sumie z 15 tych lalek będzie, a do tego dużo rożnych akcesoriów koników piesków, dzieci, ubranek itd.

Moja 3,5 latka - barbie nie ma żadnej a taką zwykłą lalke to ma 3 ale nie bawi sie nimi, Woli misie samochody, śrubokręty i takie różne do majstterkowania:)

Córka ma 2,5 roku, barbie nie ma ani jednej, ma kilka innych lalek, nie bawi się żadną, z braćmi za to szaleje w chowanego, berka, wyścigi, uwielbiają pociągi, samochody, ganiają na rowerach.... gdzie tam ona do lalek :-D

Gość Moja ma 3 latka
i jedną starą lalkę którą dostała jeszcze od tesciowej jak miała pół roczku i od tej pory praktycznie się nią nie bawi. U mnie królują książeczki (mała nie przestała się nimi interesować), albumy z czystymi kartkami w które razem wklejamy zdjęcia, klocki lego duplo(podstawa) , puzzle, jakieś tam maskotki, gry planszowe , koniki pony (kilka sztuk ;) ) i figurki zwierząt ..i to tyle, lalki może jeszcze jej się spodobają ale nigdy nie zwracała na nie uwagi jak byłyśmy w sklepie , raczej podbiegała do mini laptopów albo nowych serii lego .

Gość hfdjreskwql
4 lata i ani jednej Barbie :D Nie lubi lalek ! Chętniej bawi się maskotkami i autami

Gość pytanieod mamyyy
No dobra to czas na mnie : moja ma 87 Barbie, 17 Kenów, 6 Małych Syrenek, 4 Roszpunki i 27 zwykłych typu Agatka, Steffi !!! I właśnie planuje jej kupić wszystkie z serii Monster :D

No i luzik jak sie tym bawi to kup Moja barbie się bawi- w zasadzie cala trojka się fajnie bawi tylko Kornel jest kenem i walczy i nie chce brac ślubu z Mani lalką więc dochodzi nieraz do drobnych kłótni połączonych z rękoczynami... Natomiast Zosia wyrywa lakom włosy i obgryza palce co również Manie ciut drażni ;) Dlatego zabaw z rodzeństwem nie zawsze jest tak udana jak można oczekiwać.

Gość Rosłana
dużo, o wiele za dużo. Od czasu do czasu pakujemy i oddajemy do Caritasu. Dziewczynki nie są zachwycone lalkami, wolą dostawać akcesoria typowo sportowe. Jedyny nasz syn[najstarszy z rodzeństwa] zainteresowany nieco anatomią bez skrupułów wyszydza proporcje tych lalek. Wpływu na prezenty nie mamy, ale laleczki Barbie to wyjątkowy "gniot"

Gość lubie i co z tego
Autorko a ile lat ma Twoja corka? Duzo ma tych barbie i nie kazde dziecko raczej tyle ma, w zyciu nie pozwolilabym sie az tak zagracic. Moja corka ma 5 lat i 3 oryginalne Barbie, w tym 2 syrenki i jedna w kostiumie kapielowym, wszystkie sluza wylacznie do zabawy w wannie, natomiast jest milosniczka traktorow i zwierzatek z farmy :P troche zaluje, ze nie lubi barbie, bo ja sama lubie sie bawic lalkami :P:P:P

Gość Mamatka
Na 2 córki 3 oryginalne. Współczesne, z serii City (porządnie ubrane) - żadnej tandety w różowych falbanach i cekinach. Bawiły się może z rok po dostaniu - teraz lalki odkopują podczas wiosennych porządków i sadzają na chwilę na biurku :) Dokładnie jak wyżej - wolą książki, klocki Lego (w tym duplo- też podstawa), puzzle, różne maskotki, gry planszowe i komputerowe edukacyjne, figurki zwierząt, ukochane pluszaki - misie, żaby, smoki i krokodyle, żyrafy- zwłaszcza takie dowcipne firmy Fizzy. Największym zaś powodzeniem cieszą się rowery, deskorolka i rolki, piłki (do nożnej- grają i zwykła), mały golf itp. Był etap koni pony (sztuk 3) i petshopów. Nigdy nic się nie wywalało z półek - zawsze rozsądne 2-3 sztuki, chyba że kolekcja.

Gość gssdfwgdwfgdfw
zadnej, ma 7 lat, ale nigdy nie chciala miec lalek, zawsze jakies pluszaki, do tej pory jej kupuje jakies misie lub inne pluszowe zwierzatka, lalkami sie nie interesuje

Gość pytanieod mamyyy
ma nie całe 3 lata

Moja ma dosłownie 2 barbie i nie bawi się nimi WCALE. Ma za to chyba z 50 kucyków my little pony :P

Gość mama 2...
Nie szkoda ci bylo pieniedzy na ponad 80 lalek? Przeciez jakby te wszystkie Barbie porozbierac to wiekszosc wygladalaby tak samo :D

Nie mam córki, ale moja siostra lat 8 ma około 30 Barbie, w tym kilka jeszcze po mnie :) Za to Kenów ma tylko dwóch bo są niepotrzebni :p

Co do tego czy córka autorki ma za duzo Barbie :) uważam że nie, jesli autorkę na to stać...np moja siostra uwielbia rysować i ma dosłownie wszystkie rodzaje kredek, bloków i farbek jakie tylko można dostać, nawet znajomi z zagranicy jej przywożą coraz to nowe i nowe... :) i nie uważam żeby przez to była rozpieszczona bardziej niż inne dzieci.

Gość siopila
dzis przeczytala, ze przeciętnie dziewczynka ma ok 12 barbie. Moja ma niecałe 2, 5 roku i ma oryginalnych 18 i jednego kena.

Gość zaslugujemy na szacunek
Kochane kobietki dziewczyny matki serdecznie zapraszam Was na moj sennik i imiennik> Dzis o imieniu: Zofia oraz interpretacja snow m.in.: oaza, obawa, obcas, obejmowanie, obietnice Bede rowniez bardzo wdzieczna za kazdy klik w reklame na moim blogu. Kazdy taki klik sie liczy i jest wazny:)) najcieplej zapraszam!:))

Gość kochająca mausia
moja córka ma 325 barbie , 96 kenów , 18 syrenek z barbie , 24 wróżki z barbie i nie tylko ,123 monster high , 6 steffi , 9 typu baby born i 62 małe a moja córka ma 7 lat ;)

Gość gość
A już myślałam, że z moją córcią jest coś nie tak. Ma 4 latka - 1 barbi i kilka innych. Lalkami nie bawi sie wcale, ale uwielbia puzzle, domino, resoraki i drewniane klocki :)

Moja ma 6 lat i zadnej barbie. Nie bawi sie zadnymi lalkami. Dostala barbie na urodziny od kolezanki z klasy i od razu bez zalu dala innemu dziecku w prezencie, bo sama wykazuje zero zainteresowania lalkami. Co innego pluszowe zwierzatka.... naliczyla 49 ostatnio. Poza tym woli helikoptery, rakiety, tory wszelkiego rodzaju i gry planszowe.

Gość Jedynaczka1
Moja córka 2 lata ma 2 lalki Barbie orginalne, jednak nimi nie bawi się woli klocki Lego i inne, lubi młotki, obcęgi, śrubokręty dla małego budowniczego, teraz dostała w prezencie od prababci mikrofon z piosenkami mp3 i to jej ulubiona zabawka.