Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladowa_strona_swiata

Przeszłość mnie dołuje. Pomóżcie

Polecane posty

Witam. Jestem ze swoim facetem 1,5 roku. Gdy byliśmy ze sobą pół roku to przeczytałam jego rozmowę z przyjacielem, z której dowiedziałam się że mój chłopak nie może zapomnieć o swojej byłej dziewczynie, że tęskni, żałuje ze ją stracił, ze gdyby nie był ze mną to by rozwalił jej związek i kocha ja bardzo nadal i to z nią chciałby się kąpać i kochać, nie ze mną, chociaż do mnie tez coś czuje.. Wybaczyłam mu i obiecałam sobie ze o tym zapomnę. Minął rok, a ja nie umiem o tym nie myśleć, mój facet zapewnia mnie ze mnie kocha, ale ja nie do końca mu po tym wszystkim wierze.. Mam ochotę go sprawdzać, a wiem ze to nie fair.. Myślę, czy tego nie skończyć, bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego, ale już tak chyba nie potrafię , bo wykończę się psychicznie . Cały czas myślę, w czym jestem gorsza od niej i podczas sexu czy pocałunku nie chciał by tego robić z nią. Doradźcie co robić...

Gość Forever Alaan
Nie odchodź od niego ! Kochasz go ! Ok rozumiem że to cię boli, ale zaufaj mu. ale wiesz co ? niech chłopaczyna się też wykaże jakoś, to by było dobre :)