Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiję go na bank

jestem przerażona.. moj mąż powiedział

Polecane posty

Gość przestan histeryzowac
dla mnie to jestes skonczona kretynka !! ja umiem dorbze czytac i chuj mnie obchodzi co inni tu pisza. ja tutaj pisze moje zdanie i jak dla mnie to jestes jebnieta :-O rozhestiryzowana glupia krowa i tyle :-O jeszcze zadnego w zyciu faceta nie spotklalam ktory po jednym piwie stracil swiaomosc tego co robi i nie potrafil sie opiekowac dzieckiem psycholko zalosna. :-O

Gość zabiję go na bank
a chociaż wiesz, na jaki temat się wypowiadasz, skoro chuj Cię obchodzi co inni tu piszą? i nie wiem czemu, ale mam wrażenie chyba sama masz problemy z alkoholem, skoro temat tak Cię zbulwersował, że innych za własne zdanie od pojebanych psycholi wyzywasz. bardzo kulturalna rozmowa, bardzo...

do- przestan histeryzowac przestan sie tak ciskac- autorka ma racje- przy niemowlaku sie nie pije i ( jak widzisz moj maz tez sie umie powstrzymac)

Ty zalozylas temat wiec czytam co Ty piszesz i nie interesuje mnie zdanie innych bo ja mam swoje kapujesz? jestes tak jebnieta ze nie wiem skad twoj facet wpadl na pomysl ozenic sie z toba i co najgorsze miec z toba dziecko :-O:-O:-O pierdolnieta psychpatka :-Ozapewne z kocyka mu sie wyslizgnie dziecko po jednym piwie :-O najpierw sie dowiedz co to jest wogole alkoholizm chora babo :-O

no jasne bachor sie rodzi to ma nastepne 18 lat nie pic najlepiej :-Obo inaczej jest alkoholikiem. skad sie takie debilki biora. ewag - twoje zdanie mnie nie interesuje, inteliegncja nie grzeszysz :-O tlumoki glupie :-O

Gość zabiję go na bank
no widocznie nie jestem aż tak jebnięta jak uważasz, skoro jednak się ze mną ożenił i jeszcze o zgrozo dziecko mi zrobił... na na nerwy polecam magnez.

Gość zabiję go na bank
z każdym swoim tekstem potwierdzasz, że jednak czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną.

do- przestan histeryzowac za to ty inteligencja swiecisz na odleglosc :)

Ewag idz powrzucaj troche wiecej zdjec bachora oraz mieszkania bezgustownie urzadzonego. ale patrzac na ciebie ewag to mnie nic nie dziwi pasztet pasztet i jeszcze raz pasztet nie mowiac o mezusiu z zapijaczonym ryjem :-O albo wejdz na topik o Madzi i powypisuj jak Wasniewscy ja brzydko ubierali tepa pusta strzalo :-O

no widocznie nie jestem aż tak j**nięta jak uważasz, skoro jednak się ze mną ożenił i jeszcze o zgrozo dziecko mi zrobił... nie sztuka byle jakiego znalezc i dac sobie zrobic bachora :-O pewnie taki sam pasztet jak Ewag jestes :-O ja nerwow nie mam tylko ty masz krowo :-O moj maz moze pic piwo jak mu sie zechce i tyle tepoto.

Gość dfhryujfgjhtyikcvyde
jaki masz argument na to zeby nie napil sie paru lykow piwa przy dziecku? Jedno piwo nie ma wiekszego wplywu na czlowieka no chyba, ze wazy 40kg i pije jedno piwo raz w roku to owszem. Wiec taki argument jest z tylka wziety nastepny argument gdyby dziecku sie cos stalo to nie moze go zawiesc np po paru lykach piwa ok, rozumiem sa ludzie ktorzy do samochodu nie wsiada po lyku i dobrze, w polsce mozesz miec 0,2 w wydychanym powietrzu powyzej sa konsekwencje ale pomijajac to - karetek nie ma i numeru alarmowego? Jesli bylby trzezwy i dziecku zaczeloby sie cos dziac to kazalabys mu jechac i prowadzic w takiej stresujacej sytuacji? Niby taka rozsadna z siebie robisz a prawda jest taka, ze to ty masz wyrazny problem z alkoholem i bynajmniej nie mysle tu o jego spozywaniu!!

a uwazasz ze ubierali ja ladnie? po 2- pokaz swoje zdjecie- to zobaczymy czy z ciebie takia miss lubelszczyzny potrafisz tylko miesem rzucac - i od krow wyzywac- tylko na to cie stac? zalosna jestes- i chce mi sie z ciebie smiac :)

Gość zabiję go na bank
nie, nie kazałabym mu prowadzić w tak stresującej sytuacji, nie, po co. wózkiem spokojnie 6 km do szpitala spacerkiem pójdziemy. spoko.

mnie to zupelnie nie interesuje jak wasniewska swojego bachora ubierala. po drugie ja nie wystawiam calego mojego zycia w internet, nie mam zadnych zdjec bo nie jestem idiotka :-O nie musze nikomu pokazywac kim jestem i jak jest moje mieszkanie urzadzone pasztecie :-O

a ja sie z ciebie smieje. z twojego durnego pustego ryja :-O

Gość zabiję go na bank
a argument mam taki, że piwo to nie tlen - można bez niego przeżyć.

Gość dfhryujfgjhtyikcvyde
ale chyba o czyms takim jak karetka slyszalas? I numer znasz? Czy moze ci podac histeryczko? Idac za twoim argumentem tak samo moze przezyc bez ciebie i bez tego dziecka, i bez pilnowania tego dziecka. Teraz o jakies glupie piwo robisz problem a kto wie o co jeszcze sie czepiasz lub zaczniesz kiedy dziecko sie urodzi a potem rozpacza jedna z druga twojego pokroju bo facet dal noge i spieprzyl od bluszcza. Ej, rozumiem zeby nie tolerowac pijanstwa przy dziecku, krzykow itp ale ty po prostu przesadzasz, jestes przewrazliwiona czego dowodem jest to ze dla ciebie jest czarne albo biale i lyk piwa to juz czlowiek pijany lezy nieprzytomnie.

Gość bnjm,
ale mielone pachną:D

Gość Rozumiem.....
Nie wiem, kto Ci tu odpisuje ale głowa boli od czytania!!!! jestem mamą malucha i gdyby jego ojciec coś takiego powiedział, to bym go zabiła;) Normalny człowiek umie i może spędzić czas bez piwa?! Jeśli ktoś uważa inaczej to terapia odwykowa się kłania i chyba już Wam się szare komórki w tym piwie potopiły!!!!! Na pocieszenie powiem, że gdy byłam w ciąży mój mąż znajdował dziwną radość w denerwowaniu mnie, opowiadając głupoty w tym stylu. Po urodzeniu dziecka, żadna z tych głupot nie ma miejsca. Głowa do góry:)

autorko.. nie ma sie co z takimi wykłócać.Szkoda nerwów.Ich wulgarne wypowiedzi mówią same za siebie! To typowi faceci co chodzą z dzieckiem na spacery do sklepu z piwem:)Nie raz widzialam tatusia na ulicy z piwkiem w ręku i z malym dzieckiem obok!A co dopiero w domu.Pewnie na porządku dziennym...

Gość Rozumiem.....
do : przestań histeryzować- Czy Ty psychiatry nie potrzebujesz????/

no- i jak tatus z nosidelkiem do pubu poszedl tez normalka i o co sie ta policja czepiala? ;)