Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość ojdana35
czy pozniej takie pseudo zrozumienie plynace ze swiata wirtualnego odbije sie w realu oczywiście ze tak,bo zamiast rozwiązywać realny problem,cieszymy się z towarzystwa podobnych do siebie,bo inni z kafe tak mają to po cholere coś zmieniać? ;)

to lepiej sprawdzaj pomarańczo :) albo nie pij tyle:P

Gość biedna ike
nikt nie chce z nia dyskutowac

Gość biedna ike
pomimo tego, ze sie wcina dla nich jak stringi w doope

ktos nadal ma watpliwiosci co do inteligencji i tego za co szanuje czizas? i tak, potwierdza sie moja teza z poczatku - w zasadzie nie ma z kim dyskutowac czizas bywala ostatnio bardzo rzadko, sukienka w zasadzie nie wchodzi, leny juz nie ma, MS nie wchodzi, nie kumam nie wchodzi, regres piluje mlode niunie, kucharz strzelil focha, ike jest jeszcze bardziej walnieta niz na poczatku, kadarka czyli iftar sama nie wie czego chce, jacek chce ale nie wiadomo czy potrafi ratowniczka wskakuje najpierw z jakims tekstem teraz jednak przekonuje sie, ze mozna dyskutowac, chwala jej za to, moze zwyczajnie zacznie wiecej patrzec na tresc a mniej na forme (to zreszta bolaczka wiekszosci ludzi na forum) zatem? teza obroniona a pomaranczowe pekinczyki moga sobie szczekac ile tylko wlezie, wliczajac w to niezrownowazona emocjonalnie nadzieje 8, ups czy jki tam nick wybierze pozdro :-) ps. bardzo fajna dyskusja, dzieki czizas za animusz ps2. tak, nie potrzebuje emot by wyczuc ironie, zwlaszcza jak bottle of rum plynie w zylach ;-)

Gość i zaraz sie zleci
cala sfora ujadaczy:D

"oczywiscie ja nie pisze o tym ze zdrowym jest zatajanie wlasnych bledow i klamstwo. " ale piszesz, że zdrowy umysł nie przyzna się do swoich słabości "nie kazdy ma na tyle sily aby przelamac ta wewnetrzna potrzebe koszystnego wizerunku, a zazwyczaj i tak robi to aby osiagnac jakis bonus. - stad sie biorą róznice w przyznawaniu sie do błędów Lucy" to w końcu przyznanie się do swojej słabości/winy i postawianie się w niekorzystnym świetle jest objawem siły, cz niezdrowego umysłu, jak stwierdzasz w swoim porannym poście wejściowym?

"oczywiscie ja nie pisze o tym ze zdrowym jest zatajanie wlasnych bledow i klamstwo. " ale piszesz, że zdrowy umysł nie przyzna się do swoich słabości "nie kazdy ma na tyle sily aby przelamac ta wewnetrzna potrzebe koszystnego wizerunku, a zazwyczaj i tak robi to aby osiagnac jakis bonus. - stad sie biorą róznice w przyznawaniu sie do błędów Lucy" więc jednak przyznanie się do swojej słabości/winy i postawianie się w niekorzystnym świetle jest objawem siły? bo jakaś sprzeczność jakby się wyklarowała porównując z Twoim porannym postem wejściowym

Fakt- obecnie na forum nie ma w zasadzie z kim dyskutowac. Forum to dobre miejsce jak kazde inne by szukac rozwiazan. Niektorych sporo kosztuje by cokolwiek napisac boja sie wlasnego cienia i gdy stykaja sie z agresja i brakiem zrozumienia watpia w drugiego czlowieka Potrzbuja wiecej czasu by zrozumiec swoje problemy. kazdy ma inny poziom samoswiadomosci.

Gość i zaraz sie zleci.
nie czlowieka tylko nika yeez:D

ratowniczka wskakuje najpierw z jakims tekstem teraz jednak przekonuje sie, ze mozna dyskutowac, chwala jej za to, moze zwyczajnie zacznie wiecej patrzec na tresc a mniej na forme (to zreszta bolaczka wiekszosci ludzi na forum) Na dyskusje tutaj trzeba mieć czas, odpowiedniego rozmówcę i temat, który może zainteresować. Czas mój jest cenny, rozmówców jak na lekarstwo, a ciekawe tematy da się policzyć na palcach:-)

Na dyskusje tutaj trzeba mieć czas, odpowiedniego rozmówcę i temat, który może zainteresować. Czas mój jest cenny, rozmówców jak na lekarstwo, a ciekawe tematy da się policzyć na palcach bla bla bla znasz mnie nie od dzis, nie wiedzialas, ze umiem dyskutowac?

a ja jestem nie tylko nickiem, ale wręcz jakimś dygitalnym cyborgiem, bo ZS ani mnie szanuje, ani nie nie szanuje. rzeczywiście można się poczuć jak nick-t :)

przypominam 09:55 [zgłoś do usunięcia] dziewczyna ratownika ZS- na własne życzenie organiczasz sobie krąg dyskutantów przyznając się publlicznie do seksizmu na kobiecym forum. No, ale przynajmniej jesteś szczery - bardziej szkodliwy jest ukryty seksizm schowany za maską politycznej poprawności. po co wchodzisz tutaj, skoro ja na wlasne zyczenie ciebie tutaj nie chce? :-)

nie chcę porozmawiać, w swoim zdrowym lub chorym (bo n ie potrafię się zdiagnozować) zbilansuję sobie ewentualne braki niezłą spostrzegawczością ;-)

zs skoro prosisz o wybaczenie co zdarza sie sporadycznie :D to wybaczam mimo, ze nie mam czego. i chyba nalezy sprostowac, ze na forum obecnie zadko bywaja, ale bywaj osoby, z ktorymi milo jest podyskutowac tyle, ze zgodze sie z przedmowczynia ze brak nam ciekawych tematow bo prawie wszystki juz zostalo przewalkowane 1000 razy

już o nic mi nie biega, mea culpa, skoro to ma świadczyć o mojej sile przyznaję się do błędu w postaci niepotrzebnej zaczepki ;-)

zs wybaczam( chociaz nie mam czego) bo to zadkie ze prosisz o wybaczenie :D

Tak mi się właśnie pomyślała, że świat z perspektywy bottle of rum wygląda zawsze tak samo: rzygam nim dalej niż widzę. To by robiło za odpowiedź na pytanie postawione na początku topiku.

Gość i zaraz sie zleci
i spierdolili forumme tym swoim jazgotem:D

Gość tylko topik tego starego
prawiczka zawsze szczerego się popsuł ;)