Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

"mozliwe, a jesli zalozy to wspolnie z druga wariatka zuzanna to bedzie herbata i krakersy ..." aha .... :D mam się już czuć poniżona? :D

Gość myślisz Lusiu, że Twoje
Twoja ocena siebie samej jest tak samo subiektywna jak ocena prawików. A każdy napisany przez Ciebie post jest mniej lub bardziej zamierzoną manifestacją. Niczym nie odbiegasz od kafeteryjnej normy. Brakiem szczęścia też nie.

jak fantastyczna jest ta omawiana wczesniej przez gizmo scena ze shreka "wez mnie! wez mnie! mnie wybierz!!!!" :-)

mam znaleźć swój niegdysiejszy portret opracowany na potrzeby scharakteryzowania tego NICKA mam ci rozpisac plan dnia? :-)

09:37 [zgłoś do usunięcia] miedzy oczy regula tez jest to, ze wystarczy zeby sukienka albo czizas pojawila sie na topiku, zeby zaczela sie ciekawa dyskusja i wariatka niezwlocznie sie ewakuuje Nie, po prostu nie lubię, jak ktoś nagina swój punkt widzenia, siedzenia i patrzenia tylko dlatego, żeby się przypodobać osobie trzeciej i jest to tylko i wyłącznie cel pisania tych w.w. osób. :) Mam swój punkt widzenia, siedzenia, patrzenia ... a od paru godzin... nawet i tańczenia /z zaznaczeniem, że do własnej muzyki / Oczy, radzę zmienić trunek na herbatę, bo dużo zdrowsza i nie mąci emocji ;)

Twoja ocena siebie samej jest tak samo subiektywna jak ocena prawików. - no i co w zwiazku z tym? przecież Twojej oceny mnie, czyli nicka Lucy nie byłam w stanie tu zamieścić A każdy napisany przez Ciebie post jest mniej lub bardziej zamierzoną manifestacją. - to Twoja ocena Niczym nie odbiegasz od kafeteryjnej normy. Brakiem szczęścia też nie. - j.w. "mam ci rozpisac plan dnia? " nie bądź taki akuratny :)

jak fantastyczna jest ta omawiana wczesniej przez gizmo scena Czy prowokujesz, czy naprawdę jesteś aż tak .....niesamowicie.... /nie mogę znaleźć aż tak żenującego określenia jakie bym chciała znaleźć/ Czy naprawdę sądzisz, że ktoś pisze do Ciebie, bo Cię zamierza pochwalić, albo podziwiać? :D:D:D:D:D

moja ale dokładnie taka sama z jaką Ty oceniasz prawików czy Nadzieję. Tak to wygląda z boku. Że jesteś nieszczęśliwa ale usilnie chcesz to ukryć.

Gość Nadziu problemem
jest to, że się po prostu poniżasz pisząc do ludzi, którzy reprezentują taki poziom jak zs. Co więcej sama się wystawiasz na ciosy ze strony owego impertynenckiego, nadętego bufona. Naprawdę nie widzisz tego i nie dostrzegasz, że jest to chore? Nie masz wpływu na nadęcie i zadęcie pseudofececika boksującego kobiety, masz za to wpływ na WŁASNE postępowanie z takowym, na przebywanie lub i nie w "jego towarzystwie". Decydujesz o tym sama. I niestety źle wybierasz obiektywnie patrząc. To jest tak, wchodzisz w gówno, więc nie ma jak się nie pobrudzić. Rozumiesz o co mi chodzi? Pozdrawiam :) 🖐️

:) rozumiem ... ale to klikanie z nimi w żaden sposób nie wpływa na moje widzenie świata, ani na moje samopoczucie :) no cóż - czasami mnie nieco ponosi na wesoło jak patrzę co wypisują i do tego są jeszcze dumni ze swoich... hmm pseuddokonań... :D

Ja takie osoby staram się wybić z rytuału narzekanie, zapytać czy coś chcą zmienić i przypomnieć im że to jakie mają życie zależy od nich (aby wzięli za nie odpowiedzialność). Jacku, tak działają tylko ludzie przekonani o swojej misji :-) Reszcie zdarza się to, ale raczej sporadycznie. Po pierwsze taki narzekacz nie ma ochoty na żadne zmiany i kisi się dalej we własnym sosie, po drugie - to wapiry energetyczne - trzeba mieć w sobie mnóstwo dobrej energii, aby nasze działania były skuteczne i nie wpływały negatywnie na nas samych. To altruizm w czystej postaci ale również świadectwo siły wewnętrznej. Większośc ma w sobie wiele (zdrowego) egoizmu i nie zajmuje się zbawianiem świata.

"..jest to, że się po prostu poniżasz pisząc do ludzi, którzy reprezentują taki poziom jak zs..." oj takich ludzi jest wszędzie pełno nie można się aż tak przejmować :)

Nadzieja też twierdzi, że nie ;)

Gość Nadziu problemem
Muszę lecieć, ale dopiszę - może, MOŻE, nie ma to wpływu na Ciebie, ale NA PEWNO ma wpływ na postrzeganie Twojej osoby przez innych użytkowników. I tylko nie mów, że Ci na tym nie zależy, każdemu człowiekowi zależy na akceptacji i korzystnym wyglądzie w oczach innych. Oczywiście bez szału, kiedy to dotyczy obcych a nie najbliższych ludzi, ale człowiek już tak jest skonstruowany, że lubi być lubiany ;) pa ❤️

wczoraj jedna z wersji była taka, że Nadzieja wchodzi tu dla "fajnych osób takich jak Lusia" czy jakoś tak, dziś jest jakaś inna a może inne, ale szczerze powiedziawszy chyba za mało się w te wersje wczytuję, więc nie potrafię zwięźle zinterpretować :)

a po co Ty tu wchodzisz? Po co podlizujesz się facetowi, który uderza w inne kobiety, a Ciebie samą ma raczej w nędznym poważaniu?

jestem wystarczająco lubiana :) spoko maroko poza tym mam jakby embiwalentny stosunek do tego, co dzieje się na kafe... Brakuje mi zielonej i jej topiku

"Nadzieja też twierdzi, że nie " Nadzieja twierdzi, ze jej słowotok zalewający ten temat to objaw szczęścia, ja po prostu odpowiadam na Twoje zagajenie

"a po co Ty tu wchodzisz?" - pewnie po to samo co i TY Po co podlizujesz się facetowi, który uderza w inne kobiety, a Ciebie samą ma raczej w nędznym poważaniu?" - a to juz kolejna twoja ocena, a moja sprawa

Gość bopadne...
się po prostu poniżasz pisząc do ludzi, którzy reprezentują taki poziom jak zs. Co więcej sama się wystawiasz na ciosy ze strony owego impertynenckiego, nadętego bufona. Nie masz wpływu na nadęcie i zadęcie pseudofececika boksującego kobiety, masz za to wpływ na WŁASNE postępowanie z takowym, na przebywanie lub i nie w "jego towarzystwie". To jest tak, wchodzisz w gówno, więc nie ma jak się nie pobrudzić. " i to jest w sedno napisane! ciaba zbieraj sie stąd, bo robisz wodę na jego młyn, lubisz być czyimś narzędziem?

Rozpisuj... bo może się okazać,że też stosujesz to samo, co zs czyli ślinotok :D o czym świadczą jego ostatnie wypowiedzi.

i to jest w sedno napisane! ciaba zbieraj sie stąd, bo robisz wodę na jego młyn, lubisz być czyimś narzędziem? CZZZZZZZZEEEEść :D Nie, ale lubię jak się niektórzy miotają,bo nie mogą mnie intelektualnie dogonić /ups, bo się wyda, że lubię się pastwić nad ....hehhe.... nickami albo jak kto woli nick-tami/ Zresetowały mi się tematy i nie pamiętam, gdzie spotkałam Ciaba ;)

ja tylko w sprawie prowokacyjnych tekścików pisanym w moim nieskromnym kierunku :) ZS pozwoli , że odniosę się do nich wieczorem mam nadzieję, że ZS nie skona z niecierpliwości:P może nawet będzie jakaś rozprawka :classic_cool:

Gość bopadne...
mi też sie zresetowały, nie ma dzie pisać, ale zs lubię poczytać na obcych topikach, tutaj w otoczeniu tych... piiiiiiii... "fanek" jest niestrawny. jesteś masochistką i naprawdę gówna nie odkleisz potem, paps!