Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość ojdana35
oj tam ,od razu wariatka .Nadzieja w ten sposób pokazuje ze ma dystans do netu.;)

Gość ojdana35
i teraz Nadzia ma problem,nie wie co napisać ;)

Warto. Pierwszy odcinek chyba oglądałeś, jeżeli tylko ten to masz trochę do nadrobienia. Moim faworytem nadal jest maluszek. Natomiast małolat, przynajmniej dla mnie, jest dwa razy bardziej irytujący niż w pierwszej serii czyli gra dobrze :)

to juz bylo wiele razy albo napisze: swietnie sie bawilam! dzieki! albo: nie znacie sie na zartach albo: trzymaj sie bufonie albo.. yyy znudzilo mi sie, wszystko to juz bylo :-)

Natomiast małolat, przynajmniej dla mnie, jest dwa razy bardziej irytujący niż w pierwszej serii czyli gra dobrze to ten blondasek full of kompleksas? :-)

'i teraz Nadzia ma problem,nie wie co napisać' Wersja oficjalna jest taka, że wróciła do obowiązków ;) Jak dobrze, że tu nie ma fonii. Brzmiałaby pewnie jak Zbyszek na ostatnim "wiecu".

Gość ojdana35
ach tak,pewnie ją real wsysnął i nie moze odpisać ;)

Jak dobrze, że tu nie ma fonii. Brzmiałaby pewnie jak Zbyszek na ostatnim "wiecu". hahahah z ta roznica ze syrop kurskiego by nie pomogl

Wersja oficjalna jest taka, że wróciła do obowiązków " Ktore opiewają na sledzeniu forum kafeterii, szczegolnie na watkach ZS ,nie wspominajac o akceptacjii pewnych'czarnych' nikow. Pelen etat w pracy->droga z pracy-> dom?prysznic->kuchnia> -----wiecznie pod kontrola ,raczka caly czas na pulsie :D

ej, to nie fair :( Nie mam czasu pisać na kafe... stanowczo muszę zrezygnować z części obowiązków.... a wy weźcie się wreszcie do jakiejś pracy leniuchy "P

Forum Ty lepiej nic nie mów, tylko pisz... :P bo ci się klawiatura oziębiła z rumem czy bez cześć

O!:) widzę, ktoś tu chce się autorowi podlizać "na ike' jakie to słodkie:) i na dodatek skądś to znam :)

udajmy, że jest wieczór:) na początek proponuję cytaciki:): "uzyj mozgu i zastanow sie czym ike rozni sie od czizas" "ike jest jeszcze bardziej walnieta niz na poczatku" "Naturalnie do tych kobiet (red:madrych, doswiadczonych i interesujacych) nie zalicza sie ani nadzieja 8 ani ike ani iftar ani fiku ani zuzanka..." "Tak, ike ma dosc podobnie. Swego czasu na dowolne zlozenie liter i k e przylatywala jak opetana z krzykiem "kto znow sobie mna gebe wyciera" - jak glupie to jest?" "czy ike zmadrzala wreszcie? czy dalej bedzie sie trzymac swojego motto - ide tam, gdzie mnie nie chca " "na szczescie ma tu wpasc ike z rozprawka bedzie sie dzialo " koniec cytacików teraz pytanka -retoryczne:) ( bo przecież autor mnie (jak widać po wypowiedziach z ostatnich dwóch dni) mocno ignoruje:P ) 1.a. to jak to w końcu jest ? nie jestem głupia czy jestem? bo ewidentnie autor cytacików pogubił się w zeznaniach lub nie może się zdecydować:P 1.b. czy poziom mojej ewentualnej głupoty zależy od kierunku wiatru, pory dnia i much w nosie łowiciela? 2. czy autor wierzy w zbiegi okoliczności- bo dziwnym trafem zgłupiałam akurat wtedy, kiedy nagle przyszło nam się pogodzić z okrutnym losem, który zgotował nam kafeteryjne rozstanie:P 3. od kiedy to autor odpowiada na zaczepki pomarańczy? 4. czy autor próbował ćwiczyć inne zestawienia liter niż i k e ?:) 5. czy autor zamierza ujawnić również nasze rozmowy- zwłaszcza to, gdzie proponowałam mu seks a on stanowczo odmówił twierdząc, że woli chłopców:P? teraz będzie refleksyjka:) pominę już wstawkę dotyczącą rzekomego ignorowania mojej osoby chociaż wyraźnie autor zaczyna się ode mnie "odstosunkowywać":P pamiętam pewien mocno dyskusyjny:P topik gdzie między bardzo poważnymi:P rozmowami występowały nagminnie przerywniki dotyczące osoby mojej i osoby autora oraz innych osób przypadkowych, które akurat nie zasługiwały na szacunek bywalców wspomnianego topiku ;) ponieważ widzę tu tendencję do zgadywanek to zapytam:) czy autorek wie o jakim topiku mowa? brawo! to topik marki TOPIK ponieważ zaczynam dostrzegać bliźniacze podobieństwo między tamtym topikiem i topikiem autora to gratuluję autorowi wyrobienia sobie marki:P i w zasadzie chyba te gratulacje mówią wszystko:)

przepraszam zjadłam trochę cytacików a są kluczowe w świetle stawianych potem pytań i opisanych refleksji:P "Kobieta o nicku ike potrafila sie kiedys opanowac i chociaz byla ignorowana to przestala pisac do mnie i zaczela o mnie, slowem mozna" "nie szanuje ike" "moze ike wpadnie na to o kim mowie, kogo zawsze szanowalem a koncu glupia nie jest" :)

no ba:D ale staram się myśleć pozytywnie:P rozumiem, że chcesz mi w tym pomóc yeez:)

mylisz sie ike nie mam zamiaru ci pomagac znajac ciebie zjadlas wszystkie rozumy, wszystko wiesz umiesz sama sobie pomoc

oj ty zazdrośnico:P to stąd twój radosny komentarz?:) spoko jak nie pomagasz to i nie przeszkadzaj:P

Gość ikus ales ty glupiutka
liczysz ze zs odpisze ci na te durne zaczepki? :D widac golym okiem jak bardzo probujesz wrocic do jego lask ale napisze krotko piss off :D

a ktos sie wlaczyl do dyskusji ... bo nie zauwazylam w czym ci przeszkadzam ? w roztrzasaniu co kto o tobie napisal ? pomaga ci tow czyms? daje ci to cos ? zaraz zmykam pozostawie ci z ta ciszą , ktora masz zreszta na wlasne zyczenie

wszystkich, ktorzy by cie kiedys wspierali odwalilas lekka rączka wiec pozostaje znosic bol w samotnosci ale mimo wszystko pozdrawiam cie cieplo