Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

mącisz moją ciszę yeez no ale skoro musisz co cię moja cisza obchodzi?:) chcesz tylko pozytywnie pokomentować? czy chcesz mnie zbawiać? i skoro tak za każdym razem wypominasz mi te odrzucenie innych kogo masz na myśli yeez?:P siebie? czuje się odrzucona yeez? masz jakieś kompleksy przeze mnie? mam cię przytulić? docenić? czy o co ci chodzi?

Gość ikus ales ty glupiutka
bo przeciez rudzielce takie sa. Nie potrafia przyznac sie do porazki wiec trzeba grac role twardej despotki :D

Gość dla...[*]
Ikusiu tylko pozazdroscic elokwencji swego czasu ,bywalcem kafe nie byla lusia jak widac, teraz nim tez nie jestes i jak zwykle ,na byle jaka skladnia literr I K E ta od razu sie zjawia moze nie z tym samym okrzykiem 'kto wyciera .' , ale mnie tu nie ma ,aczkolwiek CZUwam . NIEprawda tandetna ike0 ?:)

daruj sobie te wywody powiedziała ta, która przyszła opowiedzieć tu kawał... zawistna hipokrytka:)

Gość ikus ales ty glupiutka
ciekawa ktora bardziej zabawniejsza zawistna hipokrytka czy odtracona dewotka? :D

swoim zwyczajem usilujesz podtrzymac rozmowe ale sposob w jaki to robisz juz dawno przestal mi odpowiadac pa

Gość ike powinna spakowac manatki
razem z samica chociaz ludziom by pozostawila po sobie obraz cynicznej krolowej a tak prezentuje marna imitacje dawnej swietnosci :classic_cool:l

Gość dla...[*]
Oczywiscie I k e obeszlo to bokiem dlatego postnowila zebrac opinie o .....(niku?) "Kobieta o nicku ike potrafila sie kiedys opanowac i chociaz byla ignorowana to przestala pisac do mnie i zaczela o mnie, slowem mozna" "nie szanuje ike" "moze ike wpadnie na to o kim mowie, kogo zawsze szanowalem a koncu glupia nie jest" (nie pochlebiaj sobie ) :)

swoim zwyczajem usilujesz podtrzymac rozmowe jak na to wpadłaś?:) po moich słowach "nie przeszkadzaj" czy "mącisz moją ciszę" ?:)

Gość ten nick ktory szanowal
ZS to przeciez Zlosliwa Samica 30 to nie nowosc :classic_cool: Nawet sie wypowiadala w tym temacie

Gość Gyggtdh
wszystkich, ktorzy by cie kiedys wspierali odwalilas lekka rączka" no fajnie bylo gdy piszczala i skamlala na forum dla kobiet maltretowanych przez facetow dla kobiet z dziecmi malo dostalas jeszcze wpierdol ? niczego sie nie nauczylas a to ze zlapalas huja przez internet i sama na niego usiadlas, nie swiadczy o tym, ze znasz zycie(wirtualne owszem) OCH BOSKA KRULLLOFFFO !

Gość Zdołowany Samotnik vel Zawsze
Szczerbaty A wszyscy tańczą jak te marna podróbka mężczyzny zagra :D Wszyscy w tym temacie dali się komuś sprowokować i nawet tego nie widzą a Ci którzy to zauważyli udają ze jest inaczej :D Miło popatrzeć jak to inteligentni ludzie z autorem na czele robią wszystko poza prowadzeniem inteligentnej i cywilizowanej dyskusji :D

Gość bo jedyny temat ktory
ZS zalozyl na serio to byl "po rade" i nie caly :P

Gość vgjhbknm,
samica 30 jest podporzadkowana wszystkim klakierom:D tak wlasnie, jest ona nie odeszla z tego forumme :D siedzi tu, bo lapie fajansow seks grupowy:D

Gość boska krulofa w miedzy
czasie przewijajac pacjenow z wolki ratowieckiej wykradla klucze z pokoju dyra i napierdla na kaffe a pacjenci w zasikanych pieluszkach niech sobie leza prawda pani 'opiekunko'?

Gość rdxfcvghjbnkm
nadziejo czyzbys poszla obrac kartofle w miedzy czasie/ A moze wyjadasz obierki dzieciorom ike spod zlewu?

Gość no i pewna epoka pękła niczym
no i pewna epoka pękła niczym bańka mydlana grupa osób, która kiedyś potrafiła ze sobą super rozmawiać dziś skłócona, każdy z każdym kilku netowych macho, kłócące się o nich panienki. jedna drugiej by oczy wydrapała za łaskawe spojrzenie wyidealizowanego, męskiego nicka skrywane animozje przybrały rozmiar tytanów

tak, temat po_rade zakladalem na powaznie, zreszta wiele innych tematow zakladalem na powaznie, w celu powaznej dyskusji, ale oczywiste jest, ze tutaj o taka bardzo ciezko, co nie znaczy, ze jest niemozliwa niemniej jednak nie jest prawda, ze kazdy sklocony jest z kazdym, ani troche widac golym okiem kto z kim sklocony nie jest, mozna oczywiscie zaklinac rzeczywistosc jak kogos to bardzo kreci, tylko po co? czy mnie kreci prowokowanie slowem, alez tak, czy bawi mnie pisanie na forum? no jasne! gdyby tak nie bylo to bym tego nie robil czy czasem nie chce mi sie tu pisac, no jasne i dlatego wtedy nie pisze :-) to wszystko jest proste jak sikanie, az dziw bierze, ze tak wiele osob tego nie dostrzega :-)

a propos walki o wyidealizowanego nicka autorze tego tekstu czy widzisz te walke w postach czizas, yeez, sukienki, zmanierra, demascenki, leny czy dziewczyny ratownika? ja tego nie dostrzegam

a teraz odnosnie wariatki i nie-wycieraj-geby czy mnie smiesza? bardzo czesto czy mnie denerwuja? bardzo czesto czy mam ochote by tu przylazily? oczywiscie, ze nie czy pojde na topik, ktory teraz zaloza? no jasne, ze nie chyba wszystko wyjasnilem

czemu w to nie wierzę? Może dlatego, że i tak nie będziesz miał okazji:) przynajmniej jeśli chodzi o tę jedną nie wiem dlaczego jeszcze wciąż się nad tym zastanawiasz .... jak to napisałeś? od lat:)

zawsze szczery powinien założyć jeszcze jeden poważny topik:): "spowiedź szczera starego pierdziela":)

Gość nie w tym rzecz chlopie
,,kilku netowych macho, kłócące się o nich panienki. jedna drugiej by oczy wydrapała za łaskawe spojrzenie wyidealizowanego, męskiego nicka,, autorze tego tekstu czy widzisz te walke w postach czizas, yeez, sukienki, zmanierra, demascenki, leny ,, Bo to sa starszawe baby--czizas, itp... O netowe chlopy w wiekszosci sa zazdrosne i sie kloca mlode kobity i takie co to jak mowia jeszcze zycia nie znaja :Dpozdro :D

Gość a ike az zaczela wirowac
na glowie by pewien Nick zwrocil na nia uwage :D

Gość zs jest dawno na emertyturze
durnie 🖐️