Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość yhyhyhy
chyba, ze na inne pytanie chcialas odpowiedziec

Gość yhyhyhy
kto chce, niech dalej slucha po tym co widzielismy a co wczoraj jeszcze przypieczetowal to trudno takiemu komus zaufac ze dawalby jakies rady to psychopata

21:49 [zgłoś do usunięcia] yhyhyhy to ja...... kurcze Iftar, nie poznajesz mnie już? Ale ok :D

Gość yhyhyhy
wybraz sobie, ze ktos ma naprawde powazny /wg samego siebie problem/ pisze za jego prosba /tak jak wczoraj pisal/ na priv a on rzuca wklejkami na priv dla niego to moze byc zabawa a dla jakiegos czlowiek - sprawa powazna roznie ludzie podchodza do swoich problemow -dla niektorych moze obiektywnie mala sprawa urasta do rangi problemu zaufa takiemu idiocie a potem idiota wklei to na ogolnym forum ale pisz do niego, tylko miej swiadomosc co on soba reprezentuje ja wiem, ze on ma wszelkie oznaki psychopaty

Gość yhyhyhy
aaaaaaaaaaaa ok.:)

Gość yhyhyhy
plus oczywiście obiecana kawa Iftar

Gość to ZS zaszalał
Szczególnie te posty z czyimś e-mailem :O nie spodziewałam się tego po nim. :OA niby taki szczeruś, a tu wyszło zero :O i jeszcze te zdania ze sprawdzeniem IP u moderacji :O dno 🖐️

Gość zs ostatnio w ogole za duzo
gada

Gość oj szczeruś
:D

Gość ale o co halo
Zs emocjonuja sie stare rury i krowy , mlode dziunie unikaja , ot i co. :D

Gość ooooooooojaaaaa
tzn. co mu niby pokazał? mogłabyś rozwinąć myśl? Lucy, czy mamy ci wkleić ostatnie strony, czy przeczytać?

Gość yhyyhyyh
a ja nie mam kontaktu z nikim na privie z tego zayebistego foruma, bo to falszywe cioty nie muzcziny :classic_cool:🖐️

Gość ooooooooojaaaaa
takim czymś to można wszystko usprawiedliwić każde świństwo, każde działanie :) 11:43 [zgłoś do usunięcia] Zaufanie jest dobre dla idioty Kazdy kto pisze A niech pisze do moderatorni o IP to też świadczy o nim odpowiednio A niech zs wkleja to tylko świadczy o zs A niech robi co chce .... ale niech nie pyta o szacunek do niego bo już sie nie mam sily smiac z tego glupka

:) tiaaa a ja pamiętam co sądził ZS o wyciekaniu prywatnych faktów i rozmów w sporze między samicą a alterem:) więc albo się pewne zasady ma albo się ich nie ma pieprzenie teraz trzy po trzy o jakimś ryzyku związanym z pisaniem maili jest tak niskie , że sięga praktycznie jądra ziemi ale cóż skoro juz przecieki się pojawiły... ja osobiście gratuluję mu, że jest takim bogatym macho, którego stać na taksówkę :D

Gość hahadobre ike
Tylko złamas wkleja privy, tajemnica korespondencji rzecz święta

Gość ooooooooojaaaaa
ike czytałas te wypociny pedala, psychopaty i bog wie jeszcze kogo? :D o, on wiele rzeczy pisal i co z tego? moim zdaniem to psychopata i tyle

Gość ooooooooojaaaaa
ja się tylko dziwię, bo jak można się krygować koło facia, który wyzywa inną kobietę z powodu albo i bez ... nie wnikam ale wyzywa jak inne stworzenia, też będąc kobietami mogą tolerować baaa jeszcze schlebiać takiemu penowi tego nie jest w stanie pojąć

ewolucja to było kiedyś gorące słowo na kafe, w życiu nie ma nic stałego :) jednak nie da się ukryć, że takie użytkowniczki jak yhyyhy i jej podobne pomarańczki wydają się być mocno podekscytowane taką okazją do linczu (w ich mniemaniu) i przy tym w swoich pomarańczowych ubrankach wydają się sobie takie lepsze :)

Gość Lucy Windsor a ty kim jestes
srako wypad idiotko🖐️

Gość ooooooooojaaaaa
tak, poczulam sie o wiele lepiej nie lubie obrywac niesprawiedliwie a facet chamski jest wyjatkowo koszmarny Ale jesli Ty Lusiu w takich gustujesz, to ... ze tak się wyrażę o gustach się nie dyskutuje chcesz robić za ofiarę -rób ja nie chcę i nie będę robić dlatego się cieszę, że zs w końcu ktoś porządnie przygrzmocil po tej jego ynteligentnej kafeteryjnej image

Gość ooooooooojaaaaa
Pavlo1985 pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za to, co zrobiles

Gość ooooooooojaaaaa
ewolucja masz racje chamstwo ZS tak ewaluowalo ze az peklo

Gość bo zs imponowal starym
pannom i zranionym mezatkom tudziez rozwodkom.

Gość ooooooooojaaaaa
rozwódkom? mów za siebie on imponował pretendentkom na typowe ofiary kobieta silna i niezależna intelektualnie nie poddawała się jego chorym działaniom.

Gość jnbb
Pawel osmieszyl ZS? A gdzie tam. Po prostu obaj zabawili sie jak dzieci w piaskownicy.

Gość yhyhyhy
Czy to pavlo wkleil pierwszy ten priv czy to zs?

Gość pavlo nie
szczery :P