Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość ukueele
mnie raczej fascynuje Pavlo1985 👄 ciekawe, kiedy znowu tutaj zajrzy

Gość właśnie która to lena?
jaki ma nick?

Gość ukueele
a jak Pavlo1985 to dopiero facet, szkoda, że nie ma emaila obok nicka

Gość ukueele2
lena nie pisz o sobie, bo to już nudne co za żałość, samej sobie reklamę robić

Gość a kto to jest ta lena?
ponawiam pytanie, czy ktoś mi napisze kim jest ta zagadkowa lena?:)

Gość to dawna uzytkowniczka juz nie
ma jej na kafe

Gość ona u Kucharza pisała
na temacie o kaszy, jeszcze zanim kucharzyna przegonił ze swojego topiku zawsze szczerego

Gość nowypavlo
dobrze powiedziane już jej dawno nie ma dała plamę nie raz, dobrze ze w porę się wycofała

dżises star, mater dolorosa :D jakie pogorzelisko :D Luśka, ty lepiej szybciej zdrowiej, bo normalnie moltos masakros tutaj Pavlo1985 szacun :)

Gość ooooooooojaaaa
Jest i nadzieja! W niej nadzieja ludzie! W niej i w pavlo! A mail pavlo pokazal sam, piszcie do niego! Niech wraca i naprawia tego chama zetesa:-)

Gość orajts
albo zrozumie, albo dalej będzie marnował czas i sobie i innym....

Gość moje trzy
A co komu do tego jak ktos marnuje/spędza swój czas. Pisał , że lubi, że go to bawi, niech kazdy sobie żyje i robi to co chce. A jak komuś nie odpowiada to co On pisze, może nie wchodzić na Jego topiki i omijac szerokim łukiem Jego wpisy. Żyj i daj żyć innym. :)

Gość No to i moje trzy
Zasada niby Słuszna, ale tylko wtedy, gdy tyczy się wszystkich. ZS "wchodził" na topiki wielu osób i robił to, robił, o czym wszyscy wiedzą, za nic mając tę zasadę. Oczekiwanie teraz, by wszyscy inni "dali mu żyć", jest hipokryzją i nieracjonalnością :)

bardzo chetnie sie dowiem w jaki sposob marnuje czas innym :-) polecam film, wbil mnie w fotel - Inside job, dokument o przyczynach i przebiegu kryzysu finansowego w 2008 czizas jak juz sie tym filmem znudzisz to chetnie pogadam :-)

Gość moje trzy
No ale jak można na forum szukac racjonalności? Net to tylko net. :) Kto to forum traktuje poważnie? Prawdziwe życie toczy się TAM, poza monitorem, a jesli ktos na forum poszukuje rozwiązań sam się naraża na przykre niespodzianki. Więcej dystansu.

a jesli ktos na forum poszukuje rozwiązań sam się naraża na przykre niespodzianki. w szczegolnosci, gdy tak naprawde to wcale rozwiazan nie szuka :-)

Gość moje trzy
no ba :D Ale pogadać, pomarudzić, czemu nie. To forum się do tego nadaje wspaniale.

Gość No to i moje trzy
07:56 [zgłoś do usunięcia] moje trzy A co komu do tego jak ktos marnuje/spędza swój czas. Pisał , że lubi, że go to bawi, niech kazdy sobie żyje i robi to co chce. A jak komuś nie odpowiada to co On pisze, może nie wchodzić na Jego topiki i omijac szerokim łukiem Jego wpisy. Żyj i daj żyć innym. Widzisz tu swój dystans ??? Szczególnie w tym - "co On pisze", "nie wchodzić na Jego topiki", "omijac szerokim łukiem Jego wpisy." Powiało Aurą Jego Boskości :D ;)

Gość moje trzy
oczywiście, że przez Ciebie:) a jakże, trzeba znaleźć winnego

i jakis pekinczyk znow nie zaczail, ze nie kazdy tutaj chce omijac szerokim lukiem, co wiecej, ci co najbardziej chca omijac, jak wariatka nadzieja, najczesciej tutaj przychodza -)

Gość moje trzy
Ale o co Ci chodzi? O to, że zaimki osobowe piszę dużą literą? Zawsze tak robię.

Gość No to i moje trzy
Nie tylko o to :) Bardziej, o brak obiektywizmu, hipokryzję i takie tam inne... ;)

Gość moje trzy
he he he 🖐️

Gość No to i moje trzy
Proszę uprzejmie ;) "Zasada niby Słuszna, ale tylko wtedy, gdy tyczy się wszystkich. ZS "wchodził" na topiki wielu osób i robił to, robił, o czym wszyscy wiedzą, za nic mając tę zasadę. Oczekiwanie teraz, by wszyscy inni "dali mu żyć", jest hipokryzją i nieracjonalnością"

i przy okazji pekinczyku, jestes tu by walczyc z moim chamstwem jak pavlo czy moze jak nadzieja 8 wlasnie omijasz mnie szerokim lukiem?