Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

oj cichaj lusiu nadzieja musi zebrac szyki, przemyslec czy calowac dalej analfabete z wiatraczkiem czy nie itd, daj jej spokoj skup sie na tym cudzie elokwencji z wioski holenderskiej :-)

widzisz lusiu, ona teraz znow zmienia nute, bedzie mnei naprawiac, uda ze pavlo nie istnieje, wiesz taka gra, w ktora jej yyyy "umysl" podpowiada, ze ja tez gram :-)

Gość ooooooooojaaaaa
Lusiu, nie zajmuję się perwersjami, ale jeśli masz takie życzenie, to znajdę Ci jakiś pikantny fragment na ten temat w necie :)

Gość zs się nacpal amfa
i będzie kozaczyl Znowu w ryj dostanie ta ciota i na dwa dni zniknie.

Gość ooooooooojaaaaa
zs widzę że już powoli wychodzisz z siebie :) jeszcze mały wysiłek i może w końcu zajarzysz /przynajmniej fragmenty/

Gość ooooooooojaaaaa
zniknie?:D taki nałóg z kafeterii nie znika :D

teraz bedzie pisac do mnie, bedzie wiesz, przyjacioleczka, pozniej napisze, ze ma dosyc chamstwa, nastepnie bedzie zyczyc stosunkowo udanego dnia, a na koniec oznajmi, ze idzie na rower i padnie wykonczona przed lustrem, zlana potem ale szczesliwa i tylko cichy szept "szacuuun malenka" wydobedzie sie z wysuszonych ust :-)

Gość ooooooooojaaaaa
Pavlo jakby coś, to może mu znajdę te wiatraczki na allegro jak się ich tak domaga bo w sumie, co to za guru bez wiatraczka?

Gość co za dzieci w tym temacie
a ten zawsze szczery to rekordzista:D wspolczuje nudnego zycia.

Gość ooooooooojaaaaa
14:06 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery teraz bedzie pisac do mnie, bedzie wiesz, przyjacioleczka, pozniej napisze, ze ma dosyc chamstwa, nastepnie bedzie zyczyc stosunkowo udanego dnia, a na koniec oznajmi, ze idzie na rower i padnie wykonczona przed lustrem, zlana potem ale szczesliwa i tylko cichy szept "szacuuun malenka" wydobedzie sie z wysuszonych ust Pozostaje mi tylko zatytuować to pieenkne wypracowanie, spowodowane brakiem realnego seksu: "Marzenie zs podniecane nadzieją na to co się nigdy nie stanie" /ups, może słowo "nie stanie" nie jest najszczęśliwszym zestawieniem z marzeniem i nadzieją :D/

zawsze szczery tak pekinczyk, tak sobie mow, ale w holandii Zaciałeś się :D Polonista za dychę :d Widać nie potrafisz prowadzić normalnej i konstruktywnej rozmowy z której będzie wynikać cos więcej niż opluwanie epitetami osób które z Tobą dyskutują :D Co więcej wiesz ze popełniłeś błąd ale zeby to nie wyszło na jaw odrazu przeprowadzasz atak pokazujący jak dawno stanęłeś w rozwoju :D A używanie wciąż jednego, przepraszam dwóch w zależności od płci epitetów (pekińczyk i wariatka) wobec wszystkich swiadczy tylko i wyłącznie o braku kreatywności i o Twoim ograniczeniu umysłowym :D Swoją drogą jak to jest zatrzymać się w rozwoju na poziomie przedszkola?? Tylko nie dawaj wykrętnych odpowiedzi ani nie odwracaj kota ogonem bo to nie ja pokazuje każdym postem że jestem niedorozwiniety umysłowo tylko Ty :D Bo jak mozna nazwać kogoś kto zamiast podać argumenty na poparcie tego co mówi wyzywa osoby z nim dyskutujące ?? :D

Gość ooooooooojaaaaa
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach. jaaaciee, ale piękne :)

Gość ooooooooojaaaaa
14:09 [zgłoś do usunięcia] ooooooooojaaaaa 14:06 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery teraz bedzie pisac do mnie, bedzie wiesz, przyjacioleczka, pozniej napisze, ze ma dosyc chamstwa, nastepnie bedzie zyczyc stosunkowo udanego dnia, a na koniec oznajmi, ze idzie na rower i padnie wykonczona przed lustrem, zlana potem ale szczesliwa i tylko cichy szept "szacuuun malenka" wydobedzie sie z wysuszonych ust Pozostaje mi tylko zatytuować to pieenkne wypracowanie, spowodowane brakiem realnego seksu: "Marzenie zs podniecane nadzieją na to co się nigdy nie stanie" /ups, może słowo "nie stanie" nie jest najszczęśliwszym zestawieniem z marzeniem i nadzieją /

Gość ooooooooojaaaaa
poszli z Lusią szukać wiatraczki na allegro Pavlo miło było

zawsze szczery "szacun malenka" pekinczyk, dzis bez formy czy o co biega? Teraz to się wysiliłeś nie ma co :D Jeszcze zaraz się obrażę i pójdę sobie z podkulonym ogonem z tego forum na 2 dni jak to robią osoby słabe psychicznie :D Może zacznij pisać rzeczowo i ustosunkowywać się do tego co się o Tobie pisze?? Chyba że przez swoje ograniczenie umysłowe nie masz pewności czy to co piszę piszę do Ciebie :D W takim razie odpowiem Ci . Tak - piszę do Ciebie :D Ustosunkujesz sie teraz do moich wypowiedzi czy na to też jesteś zbyt ograniczony??

ustosunkowywać się do tego co się o Tobie pisze? hahahahahahah pekinczyk, czy chociaz przez chwile zastanowiles sie, czy zrodzila sie choc mala mysl w twojej pustej lepetynie, ze to forum i nikt tu nie pisze o mnie tylko o moim wyobrazeniu ? :-) no skup sie na chwile, bo piszesz mnostwo slow, ale sensu w nich ani grama

Gość ojdana35
zs-a ja to ci się dziwie ze rozmawiasz z pablo :P

Gość ooooooooojaaaaa
:)zs próbujesz go kokietować?

zawsze szczery z tego forum na 2 dni w tej twojej wiosce w holandii nie macie weekendow? sad Wiesz co jest smutne?? To że Twój weekend wyglądał tak : wstałeś włączyłeś polsat, zjadłeś coś, odwiedziłeś wc , położyłeś się spać :D Przecież chyba nie myślisz ze uwierzę w to że robiłeś coś innego w weekend :D Każdy jeden dzień od rana do wieczora siedzisz tutaj i myslisz ze ktokolwiek Ci uwierzy że tym razem ze znajomymi/partnerką weekend spędzałeś?? :D

Gość ooooooooojaaaaa
najpierw musiałbyś mieć te jaja:D zs

Gość ooooooooojaaaaa
tia... tak to sobie tłumacz :)

ale oczywiscie, rewelacyjne jest to, ze im bardziej sie z tych pajacow nabijam tym bardziej tu ciagna i odejsc nie chca :-) dobrze, ze chociaz reforma poszla po rozum do pustej glowy

zawsze szczery i ja mam rozmawiac z tym pekinczykiem? przeciez to cos zyje w swiecie urojonym, tak samo jak nadzieja 8 no nie da sie, bo niby jak? Masz rację nie rozmawiaj :D Podkul poraz kolejny ogon i zniknij na 2 dni :D