Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość No to i moje trzy
Ano po jedno, ani po drugie :P A oczekują /oczekuje "Jej Trzy" :D Nie wyspałeś się ? Umysł masz dziś jakiś taki... "mało lotny..."

Gość moje trzy
oj tam oj tam, zaraz pekińczyk osoba nie zrozumiała co znaczy " żyj i daj żyć innym" dla niej specjalnie: dajmy żyć TUTAJ i tym co lubią ponarzekać, pomarudzić, pogadac ale także tym co lubią pokrytykować, powyśmiewać, powymądrzać się itp To forum publiczne i każdy pisze co chce. Ale jak ktoś nie ma dystansu to cóż można na to poradzić?

Gość moje trzy
i to jest własnie taki "koloryt" tego forum :D

Gość No to i moje trzy
Wykazuję charakterystyczne cechy "babskiego" myślenia - nie mylić z kobiecym sposobem rozumowania. 07:56 [zgłoś do usunięcia] moje trzy A co komu do tego jak ktos marnuje/spędza swój czas. Pisał , że lubi, że go to bawi, niech kazdy sobie żyje i robi to co chce. A jak komuś nie odpowiada to co On pisze, może nie wchodzić na Jego topiki i omijac szerokim łukiem Jego wpisy. Żyj i daj żyć innym. 08:53 [zgłoś do usunięcia] moje trzy oj tam oj tam, zaraz pekińczyk osoba nie zrozumiała co znaczy " żyj i daj żyć innym" dla niej specjalnie: dajmy żyć TUTAJ i tym co lubią ponarzekać, pomarudzić, pogadac ale także tym co lubią pokrytykować, powyśmiewać, powymądrzać się itp To forum publiczne i każdy pisze co chce. Ale jak ktoś nie ma dystansu to cóż można na to poradzić? Dla jasnoci - najpierw było - On, Jego, potem pojawili się i ci -dosłownie - "i tym", "ale także tym" Z małej litery ;). Podwójność wzmocniła "efekt małej litery".

Gość No to i moje trzy
*jasności ;)

pekinczyk sie rozszalal, za chwile tak jak nadzieja zgubi sens swojej walki ale walczyc trzeba, no bo jak sie poddac i odejsc? no jak?! :-)

Gość moje trzy
:)

Gość moje trzy
no, a żeby aż tak :-P

rozbraja mnie tez jak ludki zarzucali tworzenie twa a przy pierwszej okazji tak szukaja potwierdzenia, tak szukaja koalicji, typu nadzieja - pavlo, szacuny, wyznania milosne, boki mozna zrywac :-)

Gość No to i moje trzy
Normalnie ;) Klawiatura działa, palce rozgrzane, czas na ciekawsze zajęcia.

to tez mnie smieszy niezmiernie ludzie wchodza na forum cos tam napisza, dostana riposte i nagle maja potrzebe oznajmic co zrobia w swiecie realnym, as if someone care :-) wypisz wymaluj nadzieja idaca na rower hahahahah

Gość samotny stary pierdziel powróc
powrócił i jego krąg wielbicielek także ;)

Gość moje trzy
he he he miłego dnia, szczególnie dla " No to i moje trzy" :) 🌻

widziałam film "Inside job" i też polecam to studium metod stosowanych przez gości z Wall Street, i tego jak można kupić niektórych polityków (większość? bo przecież chyba ktoś te deregulacje przegłosowywał)

lusiu to jest cos niebywalego jak po pierwsze kazdego mozna kupic, jak po drugie mozna zrobic przewaly i jak po trzecie mozna nie poniesc tego konsekwencji yyyy a ja sie dziwilem jak ludzie moga trzymac kase w skarpetach :-)

no cóż, od dawna było podejrzane że w USA tak łatwo nabyć dom, że benzyna i samochody takie tanie, wszystko na kieszeń prawie każdego. no ale kiedyś się ten sztuczny skarbiec musiał rypnąć, bo juz od dość dawna wiadomo, ze z pustego i salomon .. :)

Gość No to i moje trzy
Moją uwagę przyciągnęła "ich troje " ;) Pozdrawiam Cię, potrójna 🌻

a jeszcze mi się pzrypomniało, że już ponad 20 lat temu R .Regan, gdy go spytali o dziurę bodżetową powiedział tak: "dziura budżetowa jest tak wielka, że sama się zajmie sobą" no i sie zajmowała - przecietny obywatel nic takiego nie robił, pracował w jakiejś manufakturze 5 dni w tygodniu i zarabiał 5 x tyle co by dostał za swoją pracę gdziekolwiek na świecie :)

dobrzy też byli ci sprzedajni naukowcy analitycy, czy spece od ratingu jednak Ty i Czesław mieliście rację - świat jest dziwny ;-)

bardzo dziwny, pelen bardzo glupich i naiwnych ludzi oraz pelen ludzi, ktorzy dla kasy (czyli papieru) i dla zlota (czyli blyskotki) sa w stanie zrobic praktycznie wszystko

Gość moje trzy
oj tam oj tam fajnie jest czasem polizać dupkę ;)