Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telemaniakk

Jaka platforma TV najlepsza? N, Cyfra+, Cyfr.Polsat ???Co polecacie?

Polecane posty

Gość telemaniakk

jak w temacie wyzej .Co wziasc? Wasze doswiadczenia.

Gość telewizja ogłupia
nie polecam :classic_cool:

Gość Emmett Fitz-Hume
Zależy co i na czym chcesz oglądać :)

Gość Uodzianka
na pewno nie cyfrę+. ja po 2 latach przenoszę się do cyfr. polsatu - mniej kosztuje, ma więcej kanałów i z jednego kabla można pociągnąć na 2 telewizory, w cyfrze trzeba za to dopłacić 200 zł. odradzam więc cyfrę.

Gość telemaniakk
ale polsat podobno wolno przelacza kanaly ?Prawda to ?

Gość kompiutra nie ma bez jutra
mam 3 deki Nki , full pakiety i nie narzekam:classic_cool:🖐️

Gość telemaniakk
troche przeszkadazloby, ale to nie jest najwazniejsze .

Gość ostatni moheranin
naziemna jest darmowa

Gość alabala
nie polecam telewizji N z pakietem VOD, mialy być nowości filmowe a jest jakiś szit, malo filmow do wyboru, rzadko sie zmieniaja. Plus enki taki, ze mozna stopowac i przewijac.

Gość nimma
ja właśnie po 6,5 roku rezygnuję z Cyfry plus. cóż stałych abonentów mają gdzieś, dowalili podwyżkę tak że teraz płacę dwa razy więcej niż nowi klienci. zawaliłam sprawę że nie wypowiedziałam im w momencie info o podwyżce ale przegapiłam w natłoku pism jakie wysyłali. teraz już mnie nie namówią na pozostanie. dekoder z pvr i dyskiem po roku czasu co chwilę się zawiesza. totalny chłam.

Gość Uodzianka
nimma - dokładnie tak jak u mnie, pisałam to na początku tematu! To jest świństwo co robią w Cyfrze, naprawdę.

Gość nimma
ja teraz w ogóle rezygnuję z tv jakiejkolwiek w formie powyższej. teraz jeśli nawet za jakiś czas zmienię zadnie to do końca umowy i spadam. po tym jak C+ mnie "docenia" nie mam ochoty nikomu nabijać kieszeni dłużej niż konieczne. miałam odejść z C+ już ostatnio ale mąż się złamał i poleciał na ich super ofertę. :O

Gość p_linka_001
to może wystarczy zmienić i przejść do konkurencji? przecież to najlepsza kara dla starego operatora :P po to jest konkurencja na rynku :P

Gość miszel fajfer
obywatelska :classic_cool:

Gość ZozOla11
Też się kiedyś wkurzyłam na kablówkę i nie przedłużyłam umowy. Całe szczęście nie musiałam jej zrywać. Wzięłam sobie N i nie żałuję. O wiele lepsze zasady.

to zalezy czy chcesz tylko ogladać , na 1 telewizorze .. Czy tez chcesz oglądać różne programy na kilku telewizorach.... LUB tez chcesz stworzyć sobie centrum mulimedialne ... Jeśli to drugie , to tylko cyfra+ ze splitterem. Splitter, to takie urządzonko co potrafi rozdzielić sygnał z 1 karty cyfry+ nawet na 8 kart, i można ogladać odzielnie, różne programy na wielu telewizorach(+tuner) . I jest to działanie całkowicie legalne w przypadku cyfry+. To jest karta do kanałów niekodowanych , lekko możesz nagrywać 20 kanałów lub wiecej .. http://www.recreo.info/index.php?p26,tbs-6984-pci-e-dvb-s2-quad A do kodowanych programów, karty z 1 gniazdem antenowym + kieszenią , tej samej firmy ... I odpowiedni komputer z odpowiednia płytą główną ( ilość gniazd pci-e 1) {karty potrafią nagrywać do 8 kanałow z transpordera , na 1 gnieżdzie antenowym}

Gość Mrówka133
ZozOla11 Troszkę się pospieszyłaś teraz jest piłkarska promocja "Polska gola", za każdą bramkę dodatkowy miesiąc oglądania za darmo.

Gość Mea miał
Odradzam Cyfrowy Polsat! Właśnie rezygnuję z ich usług

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mam polsat cyfrowy od lat wielu i jestem bardzo zadowolona, obecnie mam w domu 2 dekodery na kazdym mozna ogladac co innego, płace 89.90 i mam wszystkie kanały, nigdy nie było zadnych zakłóceń

Gość grzannka
enka jest spoko :) pakiety w przeróżnych gamach cenowych, za 39 zeta też się znajdzie. od paru dni podobno można u nich wziąć dekoder, przez 10 dni, po podpisaniu umowy testować, i bez problemu zwrócić do boku, gdy zdecydujemy, że coś nam nie pasuje :)

Gość calinezcka
też mam polsat i jestem zadowolona

Gość asiuuuuul
ja się w końcu zdecydowałam na ten pakiet za 39 zł i jestem pozytywnie zaskoczona, bo w tych 53 kanałów po polsku jest serio w czym wybierać :D a najlepsze jest to, że umowa trwa tylko 15 miesięcy, a nie 2 lata

Gość jadźka z pizdowa
polsat ma same powtórki

Mnie osobiście wkurza to, że nigdzie sama nie mogę wybrać konkretnych kanałów, którymi jestem zainteresowana, tylko muszę mieć albo o coś za mało albo o coś za dużo. A nie lubię nie mieć na to wpływu, dlatego zadowolę się internetem i telewizją cyfrową, za którą nie trzeba płacić. A kupić jakiś dekoder na wasserman.pl, to naprawdę mały koszt.

Gość discus9
Wiecie co mnie najbardziej wkurza? REKLAMY przed,którymi niema ucieczki,dopadają nas wszędzie i my za nie płacimy,chcemy czy nie chcemy. Manipuluje się nami na każdym kroku.Jeśli interesuje mnie reklama,zamawiam sobie reklamę,jeśli interesuje mnie co innego powinienem móc sobie zamówić.