Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małłla

miejsce intymne

Polecane posty

Gość małłla

witam mam problem, odrazu powiem że naczytałam się już wystarczająco ale nie znalazłam odp na swoje pyt chodzi o to że mam bolesność sromu tzn powiększoną, sztywną łechtaczkę która jest bardzo wrażliwa i boli, poza tym zaczerwienienie i niewielki obrzęk warg sromowych, swędzenie i żadnych upławów. co to może być? dodam że ostatnio miałam przygodę ale z gumką więc chyba nie mogłam niczego złapać??:/ co robić? wizyta u gina dopiero za miesiąc

Może to infekcja warg sromowych, nie pochwy, dlatego brak upławów. Poproś w aptece o jakiś środek bez recepty, może przyniesie ulgę. I nie trzeba się od nikogo zarazić, żeby mieć infekcję. 🖐️

Gość gość
I spróbój kurkumy. 🖐️

Gość gość
Bó mnie olała. :(

Gość gość
Ja też niestety nie. 😭

Gość małłła
ale jak to kurkumy albo imbiru? co mam z tym zrobic?

Gość ajamam35lat
natrzeć cipkę po wierzchu

Gość małłla
żartujesz??????

Gość cipkaaaa
"wizyta u gina dopiero za miesiąc"??? No to ja Cię normalnie podziwiam. Szacun! Myślisz, że wytrzymasz przez miesiąc z bolącą cipką?!?!?!

Gość małłla
kurczę no chyba nie wytrzymam:(

Gość małłla
ile teraz prywatnie kosztuje wizyta?? jeju juz nie wiem co robic, myslałam ze moze samo przejdzie...

Gość dsfvddg
Jak mnie bolały wargi to przecierałam je sobie wodą utlenioną i mijało. Dwa razy tak miałam i mogę powiedzieć, że będzie szczypać jak to miejsce jest chore, ale pomoże.

Gość facet po przejściach
A dlaczego myślisz, że nic nie złapałaś? Sama piszesz, że miałaś "przygodę". A jak przygoda, to przygoda :) Dobrze Cię chociaż przeorał?

Gość dsfvddg
Spróbuj sobie to zdezynfekować tą wodą utlenioną. Powinno być lepiej. Nie wlewaj do środka, tylko to co masz na wierzchu. Po dwóch dniach już powinna być znaczna poprawa jak porządnie sobie tam polejesz. Taka rada ode mnie. Poza tym to jeszcze jogurt naturalny pomaga na te sprawy i można go wcierać w to miejsce.

Gość małłla
dobra to nie była przygoda tylko zaplanowane niby. to był mój drugi facet a mam już trochę ponad dwudziestkę i jestem odpowiedzialna więc proszę bez podtekstów. dziękuję dobrym ludziom za rady:) kupiłam dziś maść clotrimazolum i globuki propolisowe... maść raczej nie pomaga ale dopiero 2 raz użyłam... zauważyłam jeszcze jedną rzecz.. na wewnętrznej stronie uda pojawił się czerwony rumień jakby wyspka.. jakby się rozpostrzeniło z miejsca intymnego..:/ szkoda ze nie mam wody utlenionej ani jogurtu ale jutro polece do apteki

Gość małłla
dobra to nie była przygoda tylko zaplanowane niby. to był mój drugi facet a mam już trochę ponad dwudziestkę i jestem odpowiedzialna więc proszę bez podtekstów. dziękuję dobrym ludziom za rady:) kupiłam dziś maść clotrimazolum i globuki propolisowe... maść raczej nie pomaga ale dopiero 2 raz użyłam... zauważyłam jeszcze jedną rzecz.. na wewnętrznej stronie uda pojawił się czerwony rumień jakby wyspka.. jakby się rozpostrzeniło z miejsca intymnego..:/ szkoda ze nie mam wody utlenionej ani jogurtu ale jutro polece do apteki

Gość takasobie dziewczyna
Clotrimazol pewnie pomoże i jogurt też nie zaszkodzi. Wygląda to na grzybicę.

Gość małłla
ale przy grzybicy są upławy ale ja nie mam, mam tylko dolegliwości "zewnętrze", skóra dookoła jest zaczerwieniona piecze i swędzi

Gość ijoop
nadmanganian potasu sobie kup i zrób nasiadówkę mi pomaga,działa bakteriobójczo i później posmaruj tą maścią co kupiłaś powinno pomóc

Gość małłla
kurcze nie mam warunków do zrobienia nasiadówki..:/

Gość ijoop
miałąm to samo zaczerwienienie i swędzenia

Gość ijoop
miski dużej nie masz i łazienki?

Gość małłla
dokładnie:/ mieszkam w akademiku nie bede sie paradowac z miska pod prysznic

Gość ijoop
no to trudno,mi pomogło,będziesz może miała możliwość to zrób bo pomaga

Gość małłla
czy to może być nadwrażliwość na lateks?? podejrzewałam ale nie chciało mi sie w to wierzyć... wcześniej brałam tabletki...

Gość małłla
ijjopp a myślisz że skąd to się wzieło u Ciebie?

Gość dsfvddg
Rumień? Z tego co wiem od ugryzienia kleszcza mogą się robić takie rumienie i jest to niebezpieczne. Czasem wychodzi dużo później po kontakcie z kleszczem. Może dobrze by było sprawdzić czy to nie to.