Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szmaragdowe Oczęta

Tęsknisz mój miły? Nie widziałam Cię dziś...

Polecane posty

Gość ciotkaaaaa.....
nie tylko facetom...kobietom również po jakimś czasie mogą nie wystarczać same rozmowy...

Gość niekonieczny
Oj, za bardzo nie da sie tego poznać na 100%, każdy może inaczej zdradzać zainteresowanie. Prawi komplementy, ale nie tylko takie ogólne, ale też konkretne, powie, że masz ładną fryzurę a potem zwraca uwagą, czy taką nosisz.I tak z wieloma rzeczami może być. A ciotka prawdę Ci powie :) Jak już pisałem, sądzę, że wiele, jeśli nie wszystko zależy od faceta.

hmmm, co do fryzury, to On zauważył, że zmieniłam, jakoś tak to powiedział lekko, nie pamiętam słów, ale miło było :) A przecież mógł kompletnie tego nie zauważyć, bo widujemy się rzadko, co Ty na to?

Gość ciotkaaaaa.....
sorry...muszę się jeszcze uzewnętrznić..;)) nawet jeśli zauważył zmianę fryzury, nie musi to oznaczać ,że jest Tobą w jakiś szczególny sposób zainteresowany... ot, taka mała serdeczność z jego strony...:)) nie ma co za bardzo analizować...prawda jest taka, że jak faceowi się bardzo podobasz, będzie szukał z Tobą kontaktu i tyle...

Gość ciotkaaaaa.....
i nie komplementy są tu najważniejsze... powiem tak, kiedys jeden mój znajomy zauważył, że byłam u kosmetyczki na hennie...- mógł nie zauważyć, prawda? zauważył, ale nic głębszego z tego nie wynikało...:))

ciotkaaaa masz niestety 100% rację :( takie bla, bla może być codziennie do innej kobitki skierowane. To może być tylko takie klapanie jęzorkiem :p A gdyby jakoś szczególnie mu zależało zrobiłby krok, chyba, że ma krótką smycz ;)

Gość niekonieczny
No. Ale czasem zapuszcza sie takiego pilota, właśnie by sprawdzić, czy będzie starała się być taka, jak jej powidziałeś, że ci się podoba. Nie ma co sie zastanawiać, już pisałem o Rozmowie. I tak dwóch rozwodów nie będzie.

no i od razu raźniej, gdy pojawia się męski punkt widzenia :) :* właśnie o to mi chodzi, co też siedzi w główkach, że czymś innym nie wspomnę, mężczyzn, gdy prawią miłe słowa kobietom

Gość ciotkaaaaa.....
naprawdę uważasz, ze wiara może go powstrzymać o "skoku w bok"??? na pewno znasz jakiegoś "wierzącego", który jest już dawno po rozwodzie...

Gość ciotkaaaaa.....
o kurna, jeśli tak, to na mnie się mogą "przejechać"...:D

Gość ciotkaaaaa.....
nie będę już przeszkadzać...:)) uciekam...🖐️

sama nie wiem... znam, mam nawet wśród bliskich takich, którzy byli aktywni, a rozbili rodziny, ale naiwnie wierzę, że on taki nie jest. Tyle lat żonaty, dzieciaty, starszy sporo ode mnie, mądry, inteligentny, wydaje się być stateczny.

Gość niekonieczny
Pewnie, że można sie przejechać, jak facet mówi, że lubi cię w niebieskim, a ty od tej pory nie nosisz nic niebieskiego to pierwszego kroku nie będzie. I odwrotnie. To pierwszy znak, gdy robisz coś dla niego. Mówiłem, facet jest typowo fizyczny, lubi czarno na białym.

Gość ciotkaaaaa.....
chodziło mi bardziej o to, że nie zmieniałabym w swym wyglądzie, tylko dlatego, że facetowi się tak podoba... albo mnie akceptuje w zielonej ( a nie niebieskiej) kiecce, albo... ps. znowu swoje 5 gr wtrącić musiałam..;))

Gość ciotkaaaaa.....
* nie zmieniałabym niczego

heh, a ja bym zmieniła. Mam trochę taki charakter łowcy, jak facet mi powie, że ładnie wyglądam, to zrobię wiele żeby padł mi do stóp ;)))) Co nie oznacza, że jestem zainteresowana związkiem, ot kolejne trofeum ;))))

Gość ciotkaaaaa.....
a ja wręcz przeciwnie...:D lubię "stawać okoniem"...;))

Gość niekonieczny
to znaczyłoby, ze nie chcesz mu się podobać.

Gość ciotkaaaaa.....
jeśli miałabym się podobać, to podobałabym się nawet wtedy, gdybym przywdziała worek od kartofli...:)) uważam,że żadne "upiększanie się" nie ma sensu, bo co to za atrakcja dla faceta mieć marionetkę, która tańczy tak jaak ten jej zagra???

Gość niekonieczny
no hej idę, bo zaczynamy kręcić sie w kółko.

Gość niekonieczny
No więc dlatego go nie upolowałaś.

Gość Też Cię nie
widziałem dziś,tak tęsknię

Gość ciotkaaaaa.....
:D:D niestety, ale powód nie jest tak błahy...:D

Gość niekonieczny
Owszem, ale jeśli potrzebował znaku i mu nie dałaś, to wszelkie inne rzeczy sie nie działy.

Gość niekonieczny
a zresztą, pogadać łatwiej, niż burzyć komuś życie :P

Gość ciotkaaaaa.....
i tu pozwolę się z toba nie zgodzić... sadzę,że za dużo "otrzymał" i nie udźwignął...