Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Valetta

Mam tylko 100 zł, a przychodzi dzisiaj do mnie dzisiaj 6 osób, co podać?

Polecane posty

Gość czego ja sie ty dowiaduje:D
weź zrób sałatkę z tuńczyka ryżu kukurydzy oliwek i sera sałatkowego z biedronki, jest sycąca

Gość EventMan24h
Na litr czystej i lepszą porcję śledzi po kaszubsku stówka starczy :classic_cool:

Gość buahahaha hehe
gówniane menu wymyśliłaś, pewnie się porzygają buahahaha

Gość katarzynkakasiaa
ja polecam spaghetti z tuńczykiem, (tunczyk w sosie własnym, pomidory, oliwki, czosnek,parmezan, bazylia można dodać anchois) zawsze to coś innego niż to oklepane bolonesse

Poczekajcie, no to sos z makaronem i mięsem - 30 zł sałatka grecka - 20 zł ciasto francuskie (2 paczki) z konfiturą i lukrem - 14 Kawa mrożona - 8 zł Soki 4 w takim razie jak kawa jest - 8 zł Wina - 25 zł 105 zł, starczy mi

a ilu ich przychodzi?

Gość jcsdkc
stówką to se podetrzyj swój osrany zad

a ten sos to może lepiej grzybowy? albo węgierski na ostro?

Tuńczyk z puszki do sosu? Tuńczyka z puszki nawet moje koty nie chcą tknąć. Tuńczyk to tylko świeży, nawet jest w Biedronce, ale nie wszyscy goście lubią ryby.

Gość ngfbvdc
ale jestes koorva , piszesz ze podszyw :D a duze I to I a nie l ---widac roznice, co sie blaznisz szmato

Kto się przezywa, sam się tak nazywa! Spaghetti z przecierem nie? HAHA, takie się robi we Włoszech! Co za PROFANACJA KUCHNI WŁOSKIEJ! SOSY ZE SŁOIKA... Sos pomidorowy tylko z przecieru!

Gość katarzynkakasiaa
a myślisz, że wszyscy goście lubią tanie wino z biedronki, gotowe ciasto francuskie i mieso z koncentratem? loooool hahaha robisz impreze z produktami kiepskiej jakości z biedronki w roli głownej, to przynajmniej zamknij pysk jak Ci ktos chce doradzić. zresztą widać, że porąbana jestes, więc nawet jakbyś homara podała, to atmosfera na Twoim przyjęciu i tak bedzie kijowa;]

Nie umiesz odróżnić przecieru pomidorowego w kartonie od koncentratu w słoiczku! A gotowe ciasto francuskie jest używane nawet przez kucharzy w restauracjach, bo trzeba je złożyć 500 razy, żeby było smaczne, jak się je przygotowuje. Na dodatek nawet somelierzy mówią, że dobrego taniego wina nie da się odróżnić od drogiego! CO ZA PUSTAK!

Gość fanka Valetty
Valetta, daj spokoj, tu jakies glupie koorvy wlaza, co podaja koreczki, ale obciach na dodatek nawet nie wiedza, ze przecier pomidorowy to nie koncentrat,a ciasta francuskiego nikt sam nie przygotowuje...

Gość autorko taka dama z ciebie
a wino z biedronki za 10zl podasz:D

proponuje skrzydelka, tylko podziel ich na 3 czesci, 1 odrzuć tak jak w KFC wymieszaj je z chili i sezamem , uluz na blaszkę i upiecz w piekarniku do tego sos tzatzyki (czosnkowy ) sama zrob najlepiej z jogurtu bałkańskiego +ogórek starty świeży + przyprawa tzatzyki i sos gotowy mogą tez byc pałeczki z kurczaka ;) do tego ziemniaczki młode pieczone w piekarniku 19 to juz kolacja, nie za bardzo na podanie schabowego lub spagetti ooo domowa pizza to tez świetny pomysl - jak masz w mieście Carrefour tam są gotowe ciasta , aby wrzucic na blaszkę i gotowe składniki jakie połozysz zależy od ciebie , mozesz zrobic pół na pół ;) wszystko zależy tez od tego jacu goście przyjda, czy teściowa, czy raczej koleżanka z pracy ;)

Sos do spaghetii to nie tylko sam przecier pomidorowy, ale takze czosnek, cebula i papryka oraz przyprawy - sos ze sloika wszystko to zawiera:)

Gość katarzynkakasiaa
hahahahaha aleś Ty żałosna nie moge:D:D:D bez kitu skąd się biorą takie tumany jak Ty:D:D to, że Ty nie potrafisz odróżnić dobrego wina od taniego wina z biedronki, to nie znaczy, że wszyscy. a to czy koncentrat jest w puszcze zamkniety, czy w słoiku, czy w pudełku to i tak zawsze jest tylko koncentratem nafaszerowanym chemią.

effi31, a jest sezam w Biedronce? Poza tym w skrzydełkach jest mało mięsa, a dużo kości i skóry

Gość 45346246456
Ja bym zrobila salatke z jajek, tunczyka i sera żółtego :D

katarzynkakasiaa, TY BEZMÓZGU! Koncentrat jak sama nazwa wskazuje jest skoncentrowany, czyli odparowane z niego dużo wody! A przecier pomidorowy jest pasteryzowany i niezagęszczany, bez żadnej chemii, debilko! A O WINACH WIESZ NIBY WIĘCEJ NIŻ SOMELIERZY? Nawet nie wiesz kto to jest somelier... CO ZA BEZMÓŻDŻE, ZNOWU GIMSRAKA NA KAFE!

Zrób sałatkę warzywną, gyrosa,jeszcze z sałaty, jajka faszerowane, może uda pieczone, chleb zapiekany czosnkowy , na tatara to raczej Ci nie wystarczy chociaż z 1 kg jak zrobisz to po 1 bedą mieć:)

Ty głupia dziwko... Ten przecier ma nie być rozwodniony! Byłam we Włoszech i tam sos pomidorowy jest z przecieru z pulpy pomidorowej, a nie ze słoika ani koncentratu, buraku bez kultury i obycia!

Gość fanka Valetty
nie podam koreczków bo za drogo wyjdą, koreczki będę jeść sama a dla przyjaciół będzie sos z kartonu

Gość fanka Valetty
Podszywają się pod nas i wyzywają z podszywów, Valetta! Ale brak kultury!

oo gyros bardzo dobry pomysl, do tego grzanki czosnkowe mniam ;) lekkie i dobre na kolacje i nie drogie ;)

Gość katarzynkakasiaa
Ty tępy kurwiszonie zycze Ci, zebys sie zadławila tym swoim zasranym koncentratem z odparowanych pomdorówi tanim winem, bo drogiego w mordzie w życiu nie miałaś i dlatego nie potrafisz odróżnić, a teraz zegnam suko jebana i mam nadzieje, że inni, którzy próbowali być mili i Ci suko doradzić podążą moim śladem. bez odbioru.

Ty głupia suko! On jest z firmy Primo Gusto, czyli jednej z najlepszych, wrzodzie na mózgu!