Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Valetta

Mam tylko 100 zł, a przychodzi dzisiaj do mnie dzisiaj 6 osób, co podać?

Polecane posty

Gyros? A starczy mi 100 zł na maszynę do kebaba, mięso, sos, warzywa i chleb pita?

nie wiem dziewczyny jak w was pomieścil sie ten jad to z zazdrości czy, co ?? zeby sie tak wyzywać nie obchodzi cie temat, nie chcesz pomóc, to po co tu zaglądasz ?? ciśnienie podnosisz i sobie i autorce wątka co za ludzie ;/

Gość hjgjjkk
kup selsera marynowanaego samego lub z marchewką,na 6 osób ok 3 sloiki,do tego ser zołty,majonez,puszka kukurydzy,czosnek. Selsera odcedz,ser zetrzyj na terce,dodaj czosnek rozgnieciony,kukurydze i majonez,sałatka jest tanmia i mega szybka. mozesz zrobic tez spagetti- kup mieso mielone,2 makarony,pomidory w puszcze,czosnek,przyprawy,zadne tam gotowe sosy.Mięsko podsmaz na patelni,dopraw do smaku,dodaj sporo czosnku,jak bedzie juz podsmazone dodaj pomidory w puszcze i duś oko 15 minut z mięsem,dopraw bazylia,czym tam lubisz. Makaron ugotuj i popdawaj z miesem,tanie,pyszne i syte(cenowo wychodzi około 10zł za wszystko).

Gość co to jest 36 i 6 ?
nie chciałabym zeby mnie ktos poczestowął czyt.truł gównianym sosem aspiro i tanim biedronkowym makaronem to juz lepiej nic nie podawac do jedzenia niz robic sobie wstyd przed znajomymi

Gość fanka Valetty
Valetto czy ja również mogę cię zaszczycić swoją obecnością na tym eleganckim przyjęciu?

Valetta , gyros - taka salatka , wpisz w google i znajdziesz, nie trzeba miec maszyny do kebaba to przedewszystkim pekinka lub sałata lodowa , piers z kurczaka w drobna koste pokrojona i usmazona na patelni z przyprawa gyros do tego majonez , i pełno sezonowych warzyw , naprawde dobra , ale trzeba zjeśc najlepiej 1 dnia, na drugi juz podchodzi woda

fanka Valetty, przecież jesteś jednym z tych 6 gości, to chyba podszyw pisał :)

Gość ciekawska taka jedna
bo ona była we wsi Włochy, ale to się odmienia "byłam we Włochach" :D Każdy wie że spaghetti to najtańsze danie, jeszcze jak go walnie z tym sraczkowatym sosem to na pewno będzie pycha :))) Ale goście będą lali hehe. Oczywiście przy niej pochwalą , potem będą rechotać :D

Gość fanka Valetty
tak naprawdę to też mam niezłą polewę z tej Valetty. Kolekcjonuję i uwielbiam takie tępoty :)

Leję to ja z Ciebie, po Włochy to dzielnica Warszawy, a na wsi chyba Ty mieszkasz z tego, co widzę, bo nawet nie wiesz jak się robi włoski sos pomidorowy 🖐️

Gość fanka Valetty
To pisał podszyw! Uwielbiam Valettę i jest tu najmądrzejsza!

Gość wschodzące słoońce
Effi31 gdybyć przeczytała cały wątek to byś wiedziała, że nikt nie miał zamiaru aktorki obrażać do momentu aż ona sama nie zaczęła a gyros jest ohydny fuj

Gość ;kadsljaodifjao
" Włochy - wieś w woj. opolskim, w pow. namysłowskim, w gminie Domaszowice Włochy - wieś w woj. świętokrzyskim, w pow. kieleckim, w gminie Nowa Słupia Włochy - wieś w woj. świętokrzyskim, w pow. pińczowskim, w gminie Pińczów" - z netu , bardzo proszę GŁUPIA NIEOBYTA TĘPA DZIDO :D

Gość fanka Valetty
To kłamstwo, Valetta nie zaczęła nikogo wyzywać! To ze 3 tępaki ją do tego zmusiły, musiała się bronić!

Gość ;kadsljaodifjao
kurde, odbyt mnie boli po analu, a na dodatek nie miałam co jeść i zeżarłam własną srakę, pewnie uderzyła mi do mózgu!

Gość fanka Valetty
tępaczko nie widzisz ze Valetta sie z ciebie nabija z tą maszyną do kebaba? ona pracuje w kebabie i maszyne ma firmową, nie musi kupywać wieśniaro

Gość fanka Valetty
Valetto jak ja Cię uwielbiam , Twoja głupota prostactwo i debilizm tak mi imponuje. Jesteś cudownym ludzikiem o malusieńkim rozumciu , cmok :*

wikipedia.org: nie ma wsi o nazwie Włochy w Polsce, istnieje tylko dzielnica Warszawy o tej nazwie I co? Encyklopedia nie kłamie, oszustko!

Gość fanka Valetty
TO PISAŁ PODSZYW! Valetta jest najmądrzejsza na świecie!

Gość fanka Valetty
Włochy to ma Valetta na piździe :D i to jakie :)

Gość fanka Valetty
Valetta ma troszkę za mały rozumek żeby znaleźć cokolwiek w necie, i za to ją kocham, cmok :*

Gość jak mozna jesc sałetke gyros
przecież to trucizna dla biedoty

Gość fanka Valetty
Valetta śpiewa do kotleta i daje dupu za miche zupy :D

Gość fanka Valetty
a w Biedronce to jej dadzą nawet za 200 zł na krechę bo tam ją też wszyscy kochają , i to sam makłowicz jej dał przepis na ten pyszniutki sosik z tego przecieru niskiej jakości i ona potrafi z niego zrobić CUDA :)

Gość też jestem fanką Valetty
i musze wam powiedzieć że ona jest taka mondra że zna na pamięć cały internet

Gość wschodzące słoońce
Włochy (powiat kielecki) Skocz do: nawigacji, szukaj Włochy Państwo Polska Województwoświętokrzyskie Powiatkielecki GminaNowa Słupia Liczba ludności (2006)290 Strefa numeracyjna(+48) 41 Tablice rejestracyjneTKI Położenie na mapie Polski Włochy 505431N 210844E (pokaż mapę) Włochy wieś w Polsce położona w województwie świętokrzyskim, w powiecie kieleckim, w gminie Nowa Słupia. W latach 1975-1998 miejscowość należała administracyjnie do województwa kieleckiego. Przez wieś przechodzi niebieski szlak turystyczny z Łysej Góry do Pętkowic. Zobacz też: Włochy to tylko ejdna z kilku wiosek o nazwie Włochy;]