Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Valetta

Mam tylko 100 zł, a przychodzi dzisiaj do mnie dzisiaj 6 osób, co podać?

Polecane posty

Gość 11111111222222222
Valetta ale ty masz zryty beret, założyła se konto fanka Valetty , no leżę i kwicze , nie wierzę że są jeszcze tacy chorzy ludzie o mózgu dziurawym jak szwajcarski ser :D

dziewczyno, kup 2 kg pałek z kurczaka i zrób w "pomysle na obiad" w woreczksch i piekarniku. Do tego zrób z masła i czosnku pastę, którą wysmarujesz wszystkie kromki w bochenku i upieczesz w folii aluminiowej - bedzie puszny i chrupiacy, sama często to robię. albo 2 kg umytych nieobranych ziemniaków pokrój w łódki i usmaż jak frytki, a potem przypraw ziołami i papryką. Pycha. Do tego pomidory w ćwiartki i na to kefir ze startym czosnkiem i startym na to serem zółtym . Również pyszne, niedrogie i smaczne. Przynajmniej się nie ośmieszysz jakimś spagetti z biedronkowym sosem na occie:)

No tak, podam eleganckie pałki z kurczaka z Pomysłem Na, bo moje prawdziwe włoskie bolognese się nie umywa 🖐️

Gość też jestem fanką Valetty
Valetto twoja stara dawała dupy bykom w oborze i pizdą wysrała gówno które robi dziś przyjęcie mając 100 zł w kieszeni

a mój ojciec zdradza moją matkę analnie z mężczyznami i końmi 🖐️

P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y P O C H W A K O T L E T T Y

Gość aniaqwertyui
makaron rurki cięte (3zł )+ sos (smietana (2zł) prawdziwki mrożone( 8-10zł)około 30 deko i 20 -30 deko boczku (6zł)podsmazonego ) to wszytko ułóż na sałacie(4zł) , tania sałatka to np śledziowa śledzie w oleju około 40 deko (7zł) puszka fasoli czerwonej (2zł)puszka groszku puszka (2zł)kukurydzy (2zł)majonez(7zł) troszke musztardy sól pieprz do smaku , a na deser placek z jabłkami 1kg(2zl) maki 1 kg jabłek (3zł)kostka masła.(4zł) koszt około 52zł:)

Gość aniaqwertyui
wszystko dostaniesz w biedronce:)

Gość aniaqwertyui
aha i debilko nie zapomnij polać całości sosem ze sraki, smacznego gówna

Gość aniaqwertyui
to wyzej to podszyw

Gość vinoveritas20!12
Valetta "somelierzy mówią, że dobrego taniego wina nie da się odróżnić od drogiego!" Nie ośmieszaj się takimi tekstami. Chyba,że masz na myśli już mocno pijanych sommelier'ów

Gość fanka VaIetty
Valetto!Wiem,że mnie zapraszasz i dlatego zjem twoje gowno z talerza! Nie gotuj nic!Nie męcz się.Po prostu nasraj w talerze.Wyjdzie taniej i napewno smaczniej. Ps właśnie spotkałam pod monopolem na opiekun znanego lojalnego Sommeliera pana Edzia i on mnie zapewni iż nie tylko tanie wina są dobre jak drogie ale i nalewki. Szczególnie Bomba z jeżyn czy owoców lasu.Nic nie kupuj.Ja przyniosę. Kup prezerwatywy tylko bo gości nie stać a gadać dużo raczej przy stole to nie będziemy.Prędzej pod stołem:)

Haha, co za debile! Przecież ja to podszyw Jenny, to była prowokacja, już kilka godzin temu było wiadomo...

Gość Valetta ssie
FieI ważne że ty celnie łapiesz do rąk faje swojemu staremu.:classic_cool:To się liczy.Pochwal się tym na fejsie.

Gość Valetta beznadziejne provo
"Valetta, to najlepsze prowo w historii Kafe, tylu ludzi się nabrało, tyle odpowiedzi" I dlatego uhonorujmy ją dobrze: 0,5/10

Gość Jola od wołów pochodzi
Jola jesteś z Wołów bo twój stary popychał krowy?:D

Gość Jola od wołów pochodzi
Bo mnie to wczoraj zapinał byk, prosto w odbyt

Gość Valetta [nl]
16:57,16:58 buhahahahahahaha Ty gnido:D Nie musisz się podszywać by opowiadać o swym dziecinnstwie i życiu na codzień bo wszyscy wiemy że tak jest po twoich występach tu na forum:D

Gość Valetta [nl]
no dobra, mówię o sobie, bo to mnie zapinał byk i tata, na dodatek jednocześnie i to podczas srania :(

Gość ................ ..... ... . .
Uwaga!Komunikat specjalny!Autorem tego tematu jest osoba gwałcona w nogą od stołu przez złośliwie ciotki od strony ojca.:classic_cool:

Gość ................ ..... ... . .
no dobra, to ja byłem tak gwałcony, a nie autor :(

Gość Jolanta K
17:04 Wszyscy widzą, że się idiotko podszywasz zupełnie niepotrzebnie czynisz swe wysiłki albowiem nikomu to nie imponuje:classic_cool: Masz pulpę trocin zamiast tkanki mózgowej.

Gość Jolanta K
Tak, do ciebie gadam, mamo i przynoś mi obiad, bo mi doopa utknęła w fotelu, bo całe dnie przesiaduję na Kafe, nie wyłażę z domu i się obżeram :classic_cool:

Gość Jolanta K
Post 17:11 uwaga!Komunikat! Autor tego tematu podszywając się pod nick "Jolanta K"właśnie potwierdził [jak i pod postem z 17:08]swe przykre doświadczenia z nogą od stołu i ciociami jakie mu ją wtykały. Nie zrobi jednak tego pod "macierzystym"nickiem.Wstydzi się a jego terapia dopiero się rozpoczyna toteż okażmy autorowi tego tematu wyrozumiałość!:classic_cool:

Gość mlodypanhellokitty
autorka tematu jest po amputacji mózgu