Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak mi zaproponował

Czy powinnam rzucic prace na produkcji i przejdz do biura????

Polecane posty

Chłopak mi zaMój chłopak jest studentem prawa. Pracuje w korporacji i zaproponował mi bym rzuciła swoją obecną prace i on mogłby mi załatwic etat w biurze. Ja mu odmówiłam ponieważ wole pracowac tak jak pracuje. Blisko swojego domu na produkcji proponował żebym rzuciła swoją starą prace.

Gość jak nie masz wykształcenia
wyższego to nie isc do biura bo tylko zajmiesz miejsce komus innemu

Ja mam wykształcenie średnie bez matury? ale co to ma do rzeczy. W pracy w której obecnie jestem zarabiam koło 1300 na ręke a w tamtej pracy na ręke miałabym 2,5. I tutaj mam dylemat, praca w której obecnie jestem jest 2 kroki od mojego domu, a do tamtej pracy musiałabym albo jeździc busem albo z chłopakiem autem...

Gość ja-magda
Biuro to zawsze jakiś awans. Na produkcji zawsze znajdziesz. Ale uważaj. Ludzie są wredni (kobiety) będą Ci dogadywać. Niestety każdy chciałby mieć pracę po znajomości, one też by komuś z rodziny załatwiły... Ja mimo wszystko wzięłabym to biuro. Zawsze możesz iść na studium administracji, potem jeszcze podejść do matury.

Gość z drugiej strony ani to biuro
ani ta produkcja nie są takie złe. Jak piszesz że do tej obecnej pracy masz blisko ale z drugiej strony biuro to awans więc bierze te robote i się nie zastanawiaj.