Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

17latka_nadiecie

od 22.04 nie łączę ! Zrzucę 12 kg !

Polecane posty

w sumie też bym się prlzyłaczyła do tej diety, bo nie mam pomysłu na siebie . Tylko nie wiem co jeść... jutro juz jem malo , a zacze od czwartku ;-) .

Gość lora26
dzisiaj na sniadanie owoce wiec bedzie salatka 1nieduzy banan, kawalek arbuza i 2 kiwi zalane jogurtem naturalnym na obiad bedzie duszona piers z kurczaka do niej salatka z pomidorow i ogorka z sosem koperkowo-ziolowym i 1 szklanka rosolu (z kostki niestety) a na kolacje mowia ze powinno byc to co na obiad tylko polowe porcji i bez rosolu do obiadu mozna wziac 1 kromke chleba ale ja nie biore a Tobie jak idzie?

Ja chyba zostanę przy diecie nie lączenia, nie dam rady jeść tego co jest na obiad, na kolacje ;PP Podzwiam Cię ;- ) I cel : 65 kg II cel : 60 kg III cel : 58 kg I cel : 65 kg II cel : 60 kg III cel : 58 kg I cel : 65 kg II cel : 60 kg III cel : 58 kg I cel : 65 kg II cel : 60 kg III cel : 58 kg

Gość j6dz
ale na kolacje wegle? powinno byc bialko. nie rozumiem tej diety

Gość lora26
w koncu nie jadlam tego samego na kolacje, zjadlam salatke z warzyw i szynki w sosie mizariowym dzisiaj na sniadanie owoce na obiad bedzie brazowy ryz z sosem na bazie pomidorow, papryki i cukini na kolacje kapusta podsmazana z jogurtem :) nie jest tak zle, nie bede jesc tak samo na obiad i kolacje ale zostaje w zalozeniu konkretnych dni 17_latko powiedz mi co Ty jesz? moze cos sciagne ;)

Gość lora26
na kolacje zjadlam 3ziemniaki ze szczypiorkiem i surówka z kapusty mam juz plan ja jutro ś: owoce o: makaron pelnoziarnisty z pieczarkami i jakies warzywka do tego, aha i obowoazkowo ta nieszczesna szklanka rosolu z kostki k: bułka pelnoziarnista z pomidorem, ogorkiem szczypiorkiem i plasterkiem sera tostowego

Gość lora26
po dwoch dniach spadlo mi 0,7kg to napewno nadwyzka powyjazdowa. ale i tak sie ciesze:)

Gość lora26
dzisiaj mam dzien owocowy, jak narazie nie mialam problemow z dieta, zle ten dzien weglowodanowy trzeba troche zmodyfikowac bo czulam sie ciezko wieczorem, mysle ze na kolacje wystarczylaby jakas bulka pelnoziarnista z warzywami i 1 cukierek czy 1 ciastko tak zeby nie wpasc w obsesje ale zeby tez nie przegiac. aha nie jem tego samego na obiad i na kolacje ale z tych samych grup: czyli np w dniu bialkowym na obiad piers kurczaka z warzywami a na kolacje bialy ser z pomodorem (i to bialko i to a nie wpada sie w monotonie) no dobra to byloby na tyle, dziewczyny sie wykruszyly wiec ja tez nie bede juz pisac sama do siebie Powodzenia dla wszystkich;)

Gość dominiczka2299
A macie może jakieś sprawdzone sposoby na zrzucenie 6 kg? mam 163 cm i ważę 53 kilogramy. Proszę o rade

Gość ANKASZKLANKAzb
ja od polowy stycznai schudlam na diecie nie laczenia, 5 kilo, do marca cche jeszce 10 kilo, nie czuje glodu